Nie, ale jest wiecej wybuchow i nie jest juz tak nudno jak w poprzednich sezonach 😛
Niby tak, ale... nawet w późniejszych sezonach występują takie "kwiatki" jak np. odcinek o Odo i Kirze, który wydawał się aż nazbyt... "przesłodzony"...??? Tak, to chyba dobre słowo 😉
A bodaj w 7x02 jest scena w której oni siedzą sobie obok siebie na kanapie i on jej tak słodko, nonszalancko zarzuca ramię za kark, po czym ona wtula się w to jego ramię ;]
DS9 to dla mnie najlepsza seria treka, uwielbiam te postacie. Świetne duety Odo - Quark i Bashir - Garak, a także inni: Jadzia Dax, Kira, Sisko, Miles O'brien, Worf, Martok, fantastyczni Gul Dukat i Wenyoun.
Podchodziłem do DS9 z pewnym dystansem ale Elim Garak i Vic Fontaine mnie w końcu przekonali.*** Spoiler area ***No i Nog jako pierwszy Ferengi w Gwiezdnej Flocie. A scena z Martokiem przy windzie i wzajemnym respektem? Cudo :)*** Spoiler area end ***
Barusz - no i dzięki za spoiler :POd Bashira mnie zawodowo odrzuca, ale może on też w kolejnych sezonach "dorośnie"? ;)Póki co najbardziej pozbierany jest O'Brien...Tak, jestem dopiero w połowie 1 sezonu, gra zajmuje za dużo wolnego czasu :blush:
Podchodziłem do DS9 z pewnym dystansem ale Elim Garak i Vic Fontaine mnie w końcu przekonali.
A ja mam w serii DS9 największe zaległości. Obejrzałem tylko kilka początkowych odcinków i nie jestem zachwycony. Jak na razie to wszystkie inne serie podobały mi się zdecydowanie bardziej, tak więc na razie też podchodzę z rezerwą do tej serii 😀 TOS, TNG i Enterprise obejrzałem wszystkie odcinki, i teraz jestem prawie w połowie Voyagera. Na razie DS9 zostawiam sobie na później, mam jednak nadzieję, że tam w kolejnych odcinkach będzie lepiej skoro tak uważacie 🙄
Podchodziłem do DS9 z pewnym dystansem ale Elim Garak i Vic Fontaine mnie w końcu przekonali.
No i Nog jako pierwszy Ferengi w Gwiezdnej Flocie. A scena z Martokiem przy windzie i wzajemnym respektem? Cudo 🙂
Zobaczę. Na razie utknęłam w połowie Voyagera, bo mam na bieżąco mnóstwo rzeczy do oglądania, terminową pracę, i kilka innych spraw. Ech, życie, życie poza trekiem...
Eiviva moim zdaniem powinno się Tobie spodobać 🙂 ja tam odnalazłem to czego mi brakuje w TNG 🙂
Mam już całą serię, więc się przekonam. Mam t3raz lepszy stosunek do oglądania tego, niż miałam wcześniej, więc podejdę bez wcześniejszego złego nastawienia.
@Eviva: ja właśnie skończyłam. Nie zniechęcaj się po pierwszych sezonach, bo potem jest ciekawiej ;). A ostatni sezon to jest już po prostu "cud-malina" (za wyjątkiem paru odcinków, które pasują do koncepcji jak pięść do nosa, ale i tak jest fajnie 🙂 ). A tak na totalnym marginesie (przepraszam za OT) nie wiecie może czy nie ma planów na jakąś nową serię?