Forum Trek.pl Newsy Star Trek Top 25 postaci ze Star Treka

Top 25 postaci ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 99 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • r_ADM
    Uczestnik

Wasze wrazenie jest oparte na tym, ze nie jest wielbiony bezkrytycznie?!

Xalein
    Uczestnik

Ja rozumiem jak działają statystyki - dlatego tak ironicznie się zapytałem. Nigdy nie będziemy pewni w 100% kto jest najbardziej lubianym bohaterem z ST. I sądzę że jeszcze moglibyśmy się zdziwić kto nim jest - np. kot Daty, czy pies Archera 😛 Nikt też nie powiedział że Kirka nie lubi, bo był taki a nie inny (albo jaki będzie bo mamy młodego Kirka).

Toreth
    Uczestnik

Moje wrażenie jest oparte na tym, że źle się o nim pisze na forum. Wystarczy poczytać wypowiedzi w tych dwóch wątkach; niektóre opinie wychodzą poza "opinie" właśnie, a wkraczają na pole "ubliżanie".

Sama nie wielbię go bezkrytycznie, mam 'ulubieńszych' aktorów, ale żal, jak czytam te pełne niechęci posty. A jest ich niezwykle dużo. Dziwnie dużo.

Xalein, a ja sobie tak ironicznie dopełniłam Twoją wypowiedź 🙂

Silver Phoenix
    Uczestnik

A jest ich niezwykle dużo. Dziwnie dużo.

Gdyby to Steward próbował narobić wokół siebie tyle zamieszania, co Shatner - znalazłabyś równie dużo negatywnych postów na jego temat 🙂

Picard też ma swoich antyfanów - tym razem jednak nie dyskutujemy o łysym, a o plaboyu 😉

r_ADM
    Uczestnik

Wystarczy poczytać wypowiedzi w tych dwóch wątkach; niektóre opinie wychodzą poza "opinie" właśnie, a wkraczają na pole "ubliżanie"

Nie wiem co prawda, o ktory drugi watek chodzi, ale mozesz wskazac palcem, ktore posty z tego watku wkraczaja na pole ublizanie?

Toreth
    Uczestnik

Mosiek jestem, bo nie wkleiłam linków do wątków 😆 Mea culpa.

Miałam na myśli te oto dwa pierwsze z brzegu: http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=5894 i http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=5717

Jest tam o robieniu z siebie pajaca, o tym, jaki Shatner jest żałosny, zazdrosny i w ogóle be, bo tak chciał być w tym STXI.

Po prostu nie zauważyłam, by jechano i tyle kpiono z któregokolwiek innego aktora/aktorki na forum. Nie wszyscy wszystkich muszą kochać, ale jemu jakoś wyraźnie dostaje się więcej, niż innym. To ma być taki regulaminowy chłopiec do bicia, czy co? 😕

Silver Phoenix
    Uczestnik

Po prostu nie zauważyłam, by jechano i tyle kpiono z któregokolwiek innego aktora/aktorki na forum. Nie wszyscy wszystkich muszą kochać, ale jemu jakoś wyraźnie dostaje się więcej, niż innym. To ma być taki regulaminowy chłopiec do bicia, czy co?

Tia, taki forumowy Red Shirt 😉

A na poważnie - popatrz na to w ten sposób: można go kochać bądź nienawidzić, ale wszyscy wiedzą, kto zacz. Te negatywne posty to też jakiś miernik popularności - o niepopularnych postaciach się nie wspomina 😉

Barusz
    Uczestnik

Nie ocenialiśmy aktora/jego zachowania, tylko jeden jego apekt. Konkretne wypowiedzi. Pewnie większość z "ubliżających" podpisałaby się pod zdaniem: "To wybitna postać w świecie SF, zbudował niezwykłą postać, bez niego Trek byłby czymś innym niż jest dziś i pewnie gorszym, ma dystans do siebie (parodiował ją), niestety jego ostatnie wypowiedzi podpadają pod robienie z siebie pajaca i wygląda żałośnie, szkoda". Im pewnie nawet Ty jesteś w stanie to (że taka była w istocie nasza myśl) przyznać.Gdyby aktor grający Picarda czy Odo chciał zagrać w nowym filmie i powtórzyłby to w kilku wywiadach, to by podobnie oberwał (choćby przy założeniu, że akcja tego filmu rozgrywałaby się ok. roku 2390).

Eviva
    Uczestnik

Też odnoszę wrażenie, że tylko my dwie go lubimy, a reszta jedzie po nim niemiłosiernie 😮

Ja też zauważyłam. Można by odnieść wrażenie, że komuś tu ojca i matkę zamordował, tak go tępią. Zupenie nie rozumiem, dlaczego.

r_ADM
    Uczestnik

Po prostu nie zauważyłam, by jechano i tyle kpiono z któregokolwiek innego aktora/aktorki na forum.

A mozesz wymienic ktoregokolwiek innego aktora z ST, ktory zachowywalby sie podobnie jak Shatner?

Eviva
    Uczestnik

Sama odniosłabym się do niego bardziej krytycznie, gdyby nie to, ze inni są dla niego po prostu niesprawiedliwi, nie krytyczni. Ktoś musiał go bronić, a że przez długi czas byłam to tylko ja, więc siłą rzeczy musiałam walczyć gwałtowniej.

zdarom
    Uczestnik

Ja też zauważyłam. Można by odnieść wrażenie, że komuś tu ojca i matkę zamordował, tak go tępią. Zupenie nie rozumiem, dlaczego.

Nie zauważyłem aby ktoś tu tak całkowicie krytycznie o nim pisał, tylko o jego wybrykach przy ostatnim filmie ST. Wszyscy wiemy jak wiele wniósł do świata ST ale troszkę przegioł. Z resztą to już tu było pisane.

Eviva nie wiem o co ci chodzi z tą polską ortografią.

Eviva
    Uczestnik

Po prostu nie zauważyłam, by jechano i tyle kpiono z któregokolwiek innego aktora/aktorki na forum.

A mozesz wymienic ktoregokolwiek innego aktora z ST, ktory zachowywalby sie podobnie jak Shatner?

Jego zachowanie wcale nie usprawiedliwiało waszych złośliwości. Byliście cholerycznie zadowoleni, że macie pretekst, by zmieszać faceta z błotem. I to właśnie mi się nie spodobało.

Zdarom

Błagam, chłopie - już nie wymagam od Ciebie gorącej miłości do Shatnera, ale podszkol się trochę w ortografii pięknej polskiej mowy.

Piotr
    Klucznik

Chwila, moment. ;> Zdecyduj - chodzi o Kirka czy Shatnera? To dwie rozne osoby. 😉 W tym topicu rozmawialo sie o Kirku.

r_ADM
    Uczestnik

Eviva: Twoja 'gwaltowna' walka to polega na tym, ze przeczytasz pol zdania, drugie pol sobie dopowiesz a potem twierdzisz, ze adwersarz ma poglady, ktorych on sam nigdy nie przedstawil. Np post wyzej: nie zauwazylem, zeby ktokolwiek na tym forum kogokolwiek tepil.edit: albo, zeby ktos byl 'cholerycznie zadowolony' zeby mieszac z blotem.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 99 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram