The Event

Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Romek 63
    Uczestnik

Ok. Ale jak byś tak podał link do strony na której można pooglądać to by było fajnie 🙄

Flashbones
    Uczestnik

Kolejny kapitalny odcinek. Niestety według nieoficjalnych informacji serial został anulowany, pozostaje czekać na potwierdzenie NBC, może zmienią decyzje w końcu nadzieja umiera ostatnia.

Cross
    Klucznik

Nie ma o czym gadać. Wyczytałem właśnie że jeden z bijących rekordy popularności seriali to... Warehouse 13 😮 Tak bardzo, że nawet powstanie spin-off tej żenady... Za to seriale takie jak SGU, The Event czy Outcasts padają. Nie sądzę by przy takiej widowni coś miało się zmienić.

Flashbones
    Uczestnik

Przy takiej widowni to nowy trek skończyłby na pierwszym sezonie, dlatego pewnie nie ryzykują i trzeba będzie poczekać z kilka lat może się coś zmieni, ale to raczej nie możliwe.P.s. The Event już oficjalnie anulowane.

Cross
    Klucznik

Jedyne czego mi w nim jednak brakuje, to chociaż odrobiny więcej informacji o obcych, bo jedyne co wiemy, to to, że są długowieczni, pochodzą z systemu w gwieździe NGCcośtam i że ich słońce zaczyna zamieniać się w supernową i muszą się ewakuować.

Może ma to dodawać ich 'tajemniczości', ale dla mnie to zwyczajnie o dużo za mało.

No widzisz, i pewnie byś się dowiedział (w ostatnim odcinku pada parę ciekawych informacji - m.in. że owi obcy byli pierwsi na Ziemi), ale serialowi szansy nie dano.

Odcinek 21 - moc!!!! Naprawdę żal tej serii. Ostatnia scena gdy otwierają portal na swoją planetę...

Flashbones
    Uczestnik

Niestety serial anulowany, może jakaś inna stacja wykupi, wielka szkoda.

Flashbones
    Uczestnik

Odcinek 22 świetny, ostatnia scena ze ściągnięciem przez portal całej planety i jej ukazanie na tle najbardziej rozpoznawalnych miast po prostu kapitalne ! Tak się nie może skończyć, niech się jakaś stacja zlituje i odkupi serial od NBC.

Cross
    Klucznik

Kolejny świetny serial pogrzebany 🙁 A tak na marginesie: nie mówiłem z tą żoną prezydenta? 😎

Flashbones
    Uczestnik

Kolejny świetny serial pogrzebany 🙁

A tak na marginesie: nie mówiłem z tą żoną prezydenta? 😎

Tak miałeś rację , też ją podejrzewałem 🙂

Flashbones
    Uczestnik

Niestety żadna stacja nie była zainteresowana kupnem The Event, teraz to już definitywny koniec serialu.

Cross
    Klucznik

Do przewidzenia...

Tu się można chwilę pobawić: http://www.nbc.com/the-event/exclusives/dempseys-office/

Petycja tragicznie, całe 56 osób: http://www.thepetitionsite.com/199/bring-back-the-event/

Flashbones
    Uczestnik

A jednak może to nie koniec The Event, Syfy negocjuje z NBC, chce wykupić i zrobić mini serie, a kto wie może będzie coś więcej, oby tylko NBC nie zażądało zbyt wiele kasy.

Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram