Terra Nova

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 85 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

To był komodo, nie slasher. Nie zmienia to faktu, że Taylora można podejrzewać o bycie potomkiem Chucka Norrisa. 😉 Swoją drogą sam aktor chyba lubi takie role - w Avatarze był podobny.

Jamjumetley
    Uczestnik

To chyba Norris jest potomkiem 😉

Coen
    Uczestnik

Norris urodził się w XX wieku, Taylor w XXII, więc trochę nie bardzo:)

Diabeu
    Uczestnik

No odcinek nawet dość, ale tego chwilowego pojednania z Mirą to się spodziewałem już po pilocie (w sensie że na pewno kiedyś to będzie a nie że nastąpi od razu po pilocie 🙂 ).Motyw ze Skye i jej biedną mamą przetrzymywaną przez złych Szóstkowych - koszmarnie słaby.

Cross
    Klucznik

Zazwyczaj jestem przeciw kasacji seriali, ale infantylność tego konkretnego mnie powala.

Diabeu
    Uczestnik

Dokładnie, ostatni odcinek to już było dno.

Flashbones
    Uczestnik

Popieram finał dno, a szeryf Shannon to niczym jakiś Strażnik Texasu, Rambo czy tez Terminator. Final powinien zakończyć się okupacja Terra Nova a nie wszystko pięknie jak w jakiejś bajce same cuda i głupoty przeciwnika.

Diabeu
    Uczestnik

E, mnie chodziło o odcinek nr 11, zapomniałem sprecyzować.12-13, czyli podwójny finału jeszcze przede mną 😛

Pitmistrz
    Uczestnik

Po obejrzeniu finału doszedłem do wniosku że oni chyba tak nie do końca są w przeszłości.

Flashbones
    Uczestnik

Czyli jakiś opóźniona równoległa ziemia ? Bo raczej nie inna planeta bo był w finale nakład terenów miasto-dżungla. Spooiler --->Dr..rugi sezon skupi się na pustkowiu i na drugiej szczelinie umożliwiającej powrót do 2149 czy jakiegoś tam roku

Galactica
    Uczestnik

Serial jest prosty i przyjemny do oglądania przynajmniej wg mnie. Co ważniejsze jest to serial sf i w ogóle jest. Finał całkiem sympatyczny jest tylko jedno ytanie co zrobią z nowym portalem, ale się dowiemy w 2 sezonie.Teraz chyba pół roku posuchy będę miał 🙁 .Albo i nie, bo BSG: B&C chyba będzie 😀

Flashbones
    Uczestnik

Albo i nie, bo BSG: B&C chyba będzie 😀

SyFy rozważało anulacje serialu przed pilotem coś się zmieniło ?

Galactica
    Uczestnik

Albo i nie, bo BSG: B&C chyba będzie 😀

SyFy rozważało anulacje serialu przed pilotem coś się zmieniło ?

Nic mi nie wiadomo na temat jakichkolwiek zmian. Na filmwebie pisze, że premiera w lutym i tyle mogę o tym powiedzieć.

Cross
    Klucznik

Czyli jakiś opóźniona równoległa ziemia?

Raczej nie, bardziej przemawia do mnie teoria, że to Trójkąt Bermudzki (wtedy był na lądzie) i że ginące statki z naszych czasów trafiały tam przez jakąś szczelinę w czasoprzestrzeni.

Diabeu
    Uczestnik

Ech szkoda słów, finał był tragiczny, co to ma być ja się pytam.Szkoda nawet wymieniać głupot i sytuacji tak oczywistych, że już na samym początku wiedziałem jak się wszystko potoczy.Z jednej strony serial jest prowadzony jakby w zamierzeniu miał być serialem familijnym a z drugiej dinusie rozszarpują ludzi a Lucas wali soczystym 'son of a bitch'. Niech się zdecydują może.W serialach lubię być zaskakiwany, to jedna z ważnych cech dobrych seriali, otóż Terra Nova nie zaskoczyła mnie przez cały sezon ani JEDEN RAZ, dopiero na samym końcu w finale małe zaskoczenie z tym statkiem.Taki budżet mieć i taką kupę nakręcić, wstydzili by się.Drugi sezon pewnie i tak obejrzę :rotfl:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 85 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram