Forum Trek.pl Newsy Star Trek Stary Chekov o nowym Chekovie

Stary Chekov o nowym Chekovie

Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Fizyczność nie jest taka istotna, rzecz w tym, żeby oddał charakter postaci. Scotty bywał taki "odjechany".

Nigdy jednak nie wygladał na niedorozwiniętego ani na zapijaczonego lumpa, już nie przesadzaj. Ten loczek na czole ala Tintin tez ni przypiął, niwypiął.

Lo'Rel
    Uczestnik

Podejrzewam, że pokazywana scena wymagała, aby Scotty tak wyglądał, prawdopodobnie dostanie się na pokład było dosyć skomplikowane. Mi tam jego zachowanie przypomina oryginał, ale to zaledwie urywek filmu więc trudno cokolwiek oceniać.

Tsalex
    Uczestnik

Stary Scotty był świetny, ale nowego nie można oceniać przedwcześnie zobaczymy jak wypadnie w końcu jak cała załoga jest młoda to i on bardziej narwany niż stary Scotty.

Jamjumetley
    Uczestnik

Uważam, że nowy Bones jest super. Widzieliście ten klip (YouTube), w którym wsiada z Kirkiem na prom? Jakbym słyszał DeForesta. Co do Scotty'ego - jak na razie zupełnie mi nie pasuje...

Toreth
    Uczestnik

Ja na razie dałam sobie spokój z oglądaniem tych klipków. Jak tak dalej pójdzie, to cały film pokażą, tylko sobie potem to posklejać. Ale w ostatnim, który obejrzałam, to ten Scotty faktycznie jakiś taki.... minę miał niedorozwiniętą. Cienko to widzę - tego aktora widziałam już w innych filmach i zawsze grał kretyna, jak ta gęba została przyprawiona i Scotty'emu... będę płakać ;( Mam nadzieję, że to tylko mylne wrażenia.

Tsalex
    Uczestnik

Oj chyba Eviva i Toreth mają racje z tym Scottym jakoś dziwnie wygląda jak jakiś chytry debil, ale to może trialer, ale jak aktor grał wiecznie debila, ale czemu tu się dziwić pierwszych odtwórców danych ról jest ciężko zastąpić w nie jednym filmie następcy słabo wypadali, zobaczymy w filmie może tam bedzie wyglądał lepiej

Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram