Forum Fantastyka Stargate Stargate Universe

Stargate Universe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 593 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Zakończenie będzie zaskakujące, bo zapewne niczego nie wyjaśni. Wszystko zapowiada jednak, że cancel ma się dobrze. Zanotowano pięcioprocentowy spadek oglądalności, więc...

Erixin
    Uczestnik

Samo nakręcająca się spirala. Po co coś oglądać jeżeli nie będzie miało kontynuacji? Szkoda czasu!!! Podpisali wyrok na serial. Dziwne że jeszcze go kontynuują.

Lo'Rel
    Uczestnik

Kontynuują, bo w momencie gdy serial dostał cancela nakręcono już cały sezon. Widać, raczej akcja ratowania nie przynosi większego skutku.A po co oglądać? Bo jest ciekawy i warto dokończyć to, co oglądać się zaczęło. Chodzą plotki, o możliwym zakończeniu serialu w formie filmu, więc choćby dlatego warto oglądać go do końca.

Diabeu
    Uczestnik

Odcinek bardzo dobry i nawet trochę zaskakujący. Nie przeboleję tego cancela :killer:

Flashbones
    Uczestnik

Właśnie przed chwilą obejrzałem ostatni odcinek i był bardzo dobry oj szkoda serialu.

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie przeboleję tego cancela

Też to mam.

Coen
    Uczestnik

No i już wiemy jak naprawią krypę. Musze przyznać, że wymyślili to oryginalnie, raczej spodziewałem się natknięcia się na kolejnego pathfindera i skanibalizowanie go.Ogólnie nowe odcinki po przerwie oceniam na 5 i 4+ w skali szkolnej czyli nieźle nieźle...

Erixin
    Uczestnik

Zdrajca 🙂 !!!

Jamjumetley
    Uczestnik

To jak? Rush (możliwy spoiler) poddał się procesowi ascendencji? Druga połowa sezonu zaczęła się wyśmienicie. Szkoda, że za kilka odcinków koniec...

Dziabak
    Uczestnik

Ostatni odcinek naprawdę niezły... Coś mi się zdaje (spoiler) że jeszcze usłyszymy o "zdublowanej" załodze... W końcu przeszli przez wrota ale nie dotarli na ziemię, więc może przenieśli się w przeszłość? I stworzyli kolonię na którą natknie się Destiny?

Lo'Rel
    Uczestnik

To jest niebywałe, że właśnie teraz serial na prawdę zyskał rozpędu i jakości jaką powinien mieć w przynajmniej w momencie decydowania o być albo nie być dla SGU. Sporo pytań pozostało otwartych po ostatnim odcinku. Sam epizod na prawdę dobry, szczególna uwaga należy się tempu i muzyce.Ciekawe jak rankingi oglądalności po "Twin Destinies".

Coen
    Uczestnik

Zwróc uwagę, ze dokładnie to samo było z Enterprise - co by nie mówić, jak twardogłowym i kręcącym na wszystko co nowe, zwapniałym trekowym tetrykiem by nie być - 3 sezon był dobry a 4 już naprawdę świetny. Co z tego jak decyzja o kasacji była już podjęta

Lo'Rel
    Uczestnik

W każdym razie ja zaliczam się do sympatyków Enterprise. Osobiście dla mnie 3 sezon jest najlepszy. Może to faktycznie taka zależność, a może jakoś inaczej ocenia się serial po kasacji? Choć wydaje mi się, że zachowuję obiektywizm. W każdym razie SGU lubię z każdym odcinkiem jeszcze bardziej.

Diabeu
    Uczestnik

No co tu dużo gadać, odcinek był KAPITALNY, i z jakże przeze mnie ukochanym motywem podróży w czasie.

Jamjumetley
    Uczestnik

Czekam na serial, który nie pozbędzie się tak szybko zduplikowanego bohatera, a pociągnie taki stan rzeczy przez dłuższy czas. Myślę, że byłby to bardzo ciekawy eksperyment.BTW. Fajne było nawiązanie do Jacksona, Carter i jak mu tam...? McKay'a 😀 Swoją drogą ciekawe, że na pokład zaprosili (przy pomocy kamieni) Lee, a nie Rodney'ego.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 593 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram