Forum Fantastyka Stargate Stargate Universe

Stargate Universe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 593 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Właśnie też zapoznałem się z treścią tej informacji przez FB. Zatem jest iskra nadziei na to, że zobaczymy ciąg dalszy. To miły prezent na Gwiazdkę 🙂

Romek 63
    Uczestnik

Rzadko oglądam ten serial gdyż zdecydowanie wolę Star Trek i Battlestar Galactica ale od czasu do czasu i Gwiezdnych Wrotach trafi się dobry odcinek 😉 więc cieszy mnie że jest szansa na kontynuację 🙄

Sai
    Uczestnik

Po Star Treku i Gwiezdnej Eskadrze, Gwiezdne Wrota to mój ulubiony świat seriali. SGU, na początku zapowiadało się świetnie... cóż z tego, kiedy po kilku odcinkach, rozpoczęła się przeplatanka z kamieniami, ciągłe zmiany otoczenia na ziemskie, zbytnia koncentracja na bohaterach, zniecierpliwiła wielu widzów (tak się domyślam). Kiedy serial zaczął się rozkręcać, mając już solidną podstawę i bohaterów, zaprzestano emisji. Naprawdę zawsze czekałem na premierę nowego odcinka. Teraz też, czekam i mam nadzieję, że studio zainwestuje i będzie emitowało serial na innym kanale. Jednakże, jak pokazuje życie w takich przypadkach, nadzieja matką głupich...

Erixin
    Uczestnik

Jeszcze 3 miechy 🙂

Diabeu
    Uczestnik

Do nowego odcinka jeszcze tyle? @_@'

Galactica
    Uczestnik

Dość długo trzeba czekać.

Erixin
    Uczestnik

Kiedy zaczyna się emisja SG:U u wujka Sama?

Lo'Rel
    Uczestnik

Dzisiaj, ale o której? Pojęcia nie mam.

Diabeu
    Uczestnik

No jakoś około 8ej wieczorem, czyli u nas o 3ej w nocy, czyli do zaopatrzenia się trza poczekać do jutra rano.

Galactica
    Uczestnik

Trzeba jeszcze troszkę poczekać, ale to tylko dzionek więc co tam 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Doczekać się nie mogę 🙂

Coen
    Uczestnik

Cóż, odnoszę wrażenie, że gdy zapada decyzja o kasacji serialu, twórcy dopiero wtedy zaczynają się starać. Najnowszy odcinek był bowiem ciekawy, nie dłużył się i nie nudził. Miał dramatyzm, wzruszenia, troszkę epickości. Gdyby cały serial był podobny to może nie uległby kasacji.Z drugiej zaś strony nie było już prawie nic z oryginalnych założeń. Widać, że załoga ma już niemalże pełną kontrolę nad krypą.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale o ile wiem, gdy powstawał ten odcinek to jeszcze nie było decyzji o kasacji? Chyba, że jestem w błędzie, ale wydaje mi się że dostali cancela gdy kończyli zdjęcia drugiego sezonu. Tak czy siak, odcinek faktycznie niezły, warto było czekać. Też mam jednak podobne wrażenie, że kontrola nad statkiem należy już zupełnie do załogi. Rush idzie w ciekawą stronę i na prawdę ciekawe było zakończenie, rozmowa jego z Chloe.

Erixin
    Uczestnik

Ciekawe jak poradzą sobie z uszkodzeniami. Czyżby nanity? A odcinek naprawdę dobry. U mnie ogromna nadzieja, że jednak będzie sezon 3 i czwarty!!!

Galactica
    Uczestnik

Właśnie skończyłem oglądać.Odcinek naprawdę niezły, ale troszkę "do odczytania" zwłaszcza sytuacja z dronami. Wiedziałem, że coś wymyślą 😀 Zaskoczyli mnie Ursini i te niebieskie straszydła 🙂 Czekam na sezon i piąty. Niech się historia toczy do końca. Z doświadczenia wiem, że po nudnym początku zazwyczaj jest świetny "środek" i zaskakujące zakończenie 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 593 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram