Forum Fantastyka Stargate Stargate Universe

Stargate Universe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 593 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Galactica
    Uczestnik

Dotarłem do 2x10 i się zaczęło moje czekanie 🙂 Te dziesięć odcinków (poza jednym), było świetne. Nie moge się doczekać dalszego ciągu. 2x10 bardzo mi sie podobał. Przybycie Rozstawiacza i oszustwo Ursini (?) mnie troszkę zaskoczyło. Zobaczymy co zrobiła Cloe.Szkoda, że tyle trzeba czekać......

Lo'Rel
    Uczestnik

No właśnie, na kiedy przewidziany jest ciąg dalszy? Lenistwo nakazuje mi zapytać aniżeli samemu sprawdzić :PFaktycznie odcinek zakończył się w napięciu i choć wiadomo, że Destiny ocaleje, Rozstawiacz będzie zniszczony, zdalnego centrum sterowania dronami pewnie nie zniszczą, dzięki czemu Ursini będą polować na Destiny. A Chloe pewnie pomoże wydostać okręt z opresji.

Flashbones
    Uczestnik

Następny odcinek w kwietniu więc będzie trzeba całkiem sporo poczekać.

Erixin
    Uczestnik

Ja uświadomiłem sobie to nie dawno i zrobiło mi się smutno. A jak utną?!!

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie, no nie mogą... niech chociaż pociągną sezon do końca. Liczę nawet na trzeci sezon.Ale są plusy tej przerwy, zaczynam oglądać SG1.

Galactica
    Uczestnik

Cztery miesiące czekania... Mam parę zaległości w filmach to je nadrobię. Miałęm się za treki wziąć, ale leń mnie ogarnia, a poza tym mam sporo pracki teraz 🙂 @ Ko'RelSkąd wiesz, że Rozstawiacz padnie, a załoga Przeznaczenia dostanie w prezencie kolejnych przeciwników? To, że nasz stateczek przetrwa to oczywistość 🙂 Myślę, że nie utną. Serial się nieźle rozwinął 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie nie, nie wiem tego, po prostu teoretyzuję. Jeśli będzie inaczej, uznam, że serial jest mniej przewidywalny niż sądziłem.

Galactica
    Uczestnik

To, że "Przeznaczenie" przetrwa to na 99% pewne, ale co do Rozstawiacza to szanse są 50:50 🙂 Ciekaw jestem co Cloe uczyniła tzn wyniku, bo pewne przypuszczenia mam odnośnie niebieskich Smerfów z Kosmosu 🙂

Tom_Logan
    Uczestnik

No to dziękujemy za uwagę. SGU dostało cancela od stacji syfy i tym samym ostatni kosmiczny serial robi bye bye.

Diabeu
    Uczestnik

Ja cię pierdzielę :(To są jakieś kpiny. Mam nadzieję że chociaż aktualny sezon dokończą...

Tom_Logan
    Uczestnik

Sezon dokończą bo zakończyli już zdjęcia. Problem w tym, że na jego końcu czeka kolejny cliffhanger.

Flashbones
    Uczestnik

Szkoda, teraz nie ma żadnego kosmicznego serialu do oglądania. SGU od początku było słabe, pierwszy sezon miał tylko kilka dobrych odcinków, pierwsza połowa drugiego już była zdecydowanie lepsza i dlatego szkoda, coraz bardziej zaczynało mi się podobać ,ale nie było rewelacji i chyba było już za późno. Pierwszy sezon rozstrzygnął o zakończeniu serialu, wiele osób wtedy przestało oglądać. Mam nadzieje, że tylko jakoś sensownie zakończą. Teraz pozostaje czekać na nowe BSG, bo o innym kosmicznym serialu nie słyszałem.

Cross
    Klucznik

Mam nadzieje, że tylko jakoś sensownie zakończą.

Nie zakończą bo serial był zaplanowany na 5 sezonów jako jedna, konkretna historia. Była podawana informacja, że nie są dzięki temu w żaden sposób przygotowani na cancel.

Flashbones
    Uczestnik

Syfy chyba specjalnie chciało się pozbyć SGU i Caprica dlatego przenieśli emisje z piątku na wtorek co było kolejną przyczyną kasacji, za mocna konkurencja i kolejny powód spadku oglądalności, wielka szkoda SGU zaczynało się rozkręcać.

Tom_Logan
    Uczestnik

No w tym jest sporo prawdy bo kto normalny przenosi seriale sci fi w ramówkę, w której główną konkurencją jest Taniec z gwiazdami. Obserwowałem oglądalność i SGU z tygodnia na tydzień wahało się z oglądalnością 1 miliona a Taniec zbierał prawie 15.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 593 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram