Forum Fantastyka Stargate Stargate Universe

Stargate Universe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 593 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Erixin
    Uczestnik

To moja wina. Lo'Rel zadziałał jak automat i przepisał nazwę rasy z mojego posta. A ja skorzystałem z mojej zawodnej pamięci. Przepraszam.Fajne jest to w SG.U że razy obcych tylko ilością kończyn i postawy przypominają ludzi.

Jamjumetley
    Uczestnik

Co do wszystko wiedzących i naprawiających to jeszcze można dodać Carter.

Ej, no... A "nasi" sprawnie obsługujący Destiny? A Rush, który nawet w systemach jeszcze bardziej obcych statków potrafi się poruszać? 🙂

Cross
    Klucznik

Rush, który nawet w systemach jeszcze bardziej obcych statków potrafi się poruszać? 🙂

To jest przegięcie pały.

Diabeu
    Uczestnik

Geniusze już tak mają, że zwykli ludzie nie rozumieją ich zdolności i uważają ich za przegięcie pały ;D

Cross
    Klucznik

Oczywista.

Lo'Rel
    Uczestnik

No fakt, przepisałem, dało o sobie znać moje lenistwo 🙂 ale i tak wiadomo o co kaman.

Galactica
    Uczestnik

Ja jeszcze żadnych obcych statków nie mam. Oprócz "Przeznaczenia" i promów oczywiście 😀

Diabeu
    Uczestnik

To nie czytaj tego tematu, bo sobie przyjemność i element zaskoczenia popsujesz.

Galactica
    Uczestnik

I tak nie wiem kiedy i gdzie więc i tak będę zaskoczony. Troche mniej, ale zawsze. Tak czy inaczej z góry było wiadomo, że się pojawią :DW sumie Ha'taki były więc się pojawiły 😀

Galactica
    Uczestnik

I jestem zaskoczony. Nie myślałem, że Obcy się tak szybko pojawią. Nieźle było. 😆

Bartas
    Uczestnik

Masz na myśli tych z pustyni?? Jak tak to się nie przyzwyczajaj 😉

Galactica
    Uczestnik

Jestem przy 1x13. Chodzi o tych z poprzednich, ale nie z początku 😀

Erixin
    Uczestnik

Niebieskich natrętów?

Galactica
    Uczestnik

Jeżli tak nazywasz tych co poznawali Cloe i Rush'a to o nich mi chodzi 😀

Galactica
    Uczestnik

Jestem przy osiemnastym odcinku tzn skończyłem go już.Nieco zaskoczyło mnie Przymierza Lucjan i jego "marzenie". Dziwi mnie fakt, że Rush im nie powiedział o jednym małym szczególe. Ciekawe co on znowu knuje.Także Young mnie zaskoczył z postępowaniem z Telford'em.I się paru "starych znajomych" pojawiło 😆 Wg mnie odcinek tak na lekki +.Edit:Wczoraj skończyłem pierwszy sezon i pierwszy odcinek drugiego sezonu. Ogólnie powiem, że było fajnie zwłaszcza, że szykuje się cos jeszcze (oglądam 2x02). Po pierwszym sezonie serial bardzo mi się podoba. Nieco jest "zabrane" od BSG, ale jak dla mnie to na + to jest.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 593 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram