Forum Fantastyka Stargate Stargate Universe

Stargate Universe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 593 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bartas
    Uczestnik

2 sezon będzie na bank. A co będzie dalej się zobaczy 🙂 Bloo spodziewano się na pewno lepszych wyników oglądalności.

Lo'Rel
    Uczestnik

Tak czy inaczej tendencja jest spadkowa i to nie o małe liczby. Milion różnicy między pierwszym, a ostatnim odcinkiem.

Bartas
    Uczestnik

Jest spadkowa bo na początku fani oczekiwali kalki SG-1 i SGA, jak wiemy początkowe odcinki SGU są ciężkie do strawienia więc część fanów odrzuciło a nowych póki co nie przybywa, mimo coraz lepszych odcinków.

Lo'Rel
    Uczestnik

jak wiemy początkowe odcinki SGU są ciężkie do strawienia więc część fanów odrzuciło a nowych póki co nie przybywa, mimo coraz lepszych odcinków.

Mam właśnie podobne odczucia, dlatego żałowałbym gdyby nie było kontynuacji.

Eviva
    Uczestnik

jak wiemy początkowe odcinki SGU są ciężkie do strawienia więc część fanów odrzuciło a nowych póki co nie przybywa, mimo coraz lepszych odcinków.

Mam właśnie podobne odczucia, dlatego żałowałbym gdyby nie było kontynuacji.

Powiem szczerze - ja bym nie żałowała, choć i tak uważam, że to, co zobaczyłam, nim Universal przerwał emisję, było lepsze niż SGA.

Bartas
    Uczestnik

Ja bym żałował, zważywszy na najnowsze odcinki. Serial naprawdę się rozkręcił.

Lo'Rel
    Uczestnik

Oczywiście nie jest w stanie dorównać BSG z którym ciągle go porównuje, ale przypadł mi do gustu na tyle, że wyczekuję kolejnych odcinków.

Zuza
    Uczestnik

Rozkręca się? Ooo a od mniej więcej którego odcinka? Obejrzałam 13 i nadal się ciągnie - choć może juz nie tak jak Moda na Sukces.

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie, no serial ewidentnie należy to tych głównie gadanych. Akcji jest w nim wyłącznie tyle ile musi, czyli mało. Ale mi się podoba. Owszem brak takiej ogólnej charyzmy, SGU nie porywa. Ale potrafi jakoś tam wciągnąć.

Eviva
    Uczestnik

Mnie nawet trochę wciągnął, ale akurat wtedy Universal przestał nadawać. Już taki mój pech.

Piotr
    Klucznik

Kolejny odcinek, i znów rozczarowujące rozwiązanie poważnego problemu - ot, okręt się zatrzymał i zaginieni wrócili przez wrota. Za to reszta była udana i ciekawa. Używanie kamieni zwykle nie sprawiało większych problemów 'właścicielom' ciał. Tym razem scenarzyści postanowili zaszaleć. ;> Nieźle im to wyszło.

Lo'Rel
    Uczestnik

Rzeczywiście, wkurzyłem się okrutnie w związku z powrotem zaginionych. A co z barkiem zasięgu i gadką, że po opuszczeniu galaktyki nie będzie żadnej możliwości powrotu? Głupie to było jak mało co. Natomiast resztę, też oceniam pozytywnie.

Flashbones
    Uczestnik

Popieram powrót zaginionych beznadziejny, także się wkurzyłem, reszta odcinka dobra.

Lord Fixer
    Uczestnik

Również i moim zdaniem źle zrobili. Dobrze by było, gdyby trochę postaci zniknęło (zwłaszcza ta część).Ale trzeba jednak przyzna, że ostatnie odcinki są dobre, choć co prawda serial ten podoba mi się od początku ;P

Bartas
    Uczestnik

Wkurzyłem się jak mało kiedy... Nie dość, że zaginieni wrócili sobie ot tak to jeszcze kurna te kamienie..... Ten serial byłby mega świetny gdyby scenarzyści zaczęli wykorzystywać jego potencjał. Jak widzę te kamienie to szlag mnie trafia no i ta końcówka. Do ciężkiej anielki czy naprawdę walka tutaj musi wyglądać tak, że zaczynają ich atakować a oni sruuu w nadprzestrzeń? Było całkiem nieźle ale ten odcinek zawiódł mnie masakrycznie 🙁

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 593 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram