Forum Fantastyka Stargate Stargate Universe

Stargate Universe

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 593 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Flashbones
    Uczestnik

Odcinek był słabszy, ale SGU zaczyna mi się podobać, jak Bartas napisał ,serial wreszcie załapał swój rytm i jest wreszcie takie oczekiwanie na kolejny odcinek co w pierwszej części sezonu było nie możliwe.

OmegaOne
    Uczestnik

Promo 1x15 Lost

Bartas
    Uczestnik

Hmm, no zapowiada się interesująco zwłaszcza, że Eli i ekipa będą przechodzić normalnie przez wrota bo trochę ich mało było (wrót znaczy) i mi tego brakowało.

OmegaOne
    Uczestnik

Po obejrzeniu 1x15 Lost muszę stwierdzić ze nie jest tragicznie. Choć wstawki rozwijające, tym razem Greer'a, były równie 'frapujace' jak te Rusha z 1x14 to cala reszta prezentowała przyzwoity trzymający w niepewności poziom. Szczególnie końcówka okazała się miłym zaskoczeniem, a gdyby tak różnica w sekundach przy wybieraniu poszłaby na korzyść zagubionych, to Rush znowu miałby problem. Na szczęście scenarzyści najwyraźniej starają się w miarę po równo przydzielać postaciom czas przed kamera. Sądzę wiec ze pora na Chloe, lub Vanesse która w zastępstwie Scott'a może mieć szanse wybić się z tła poza hmm.. walory estetyczne. Wciąż czekam na obcych którzy grzecznie odstawią ekipę na Destiny.

OmegaOne
    Uczestnik

1x16 Sabotage Promo

Bartas
    Uczestnik

1x15 Lost przypominał mi serial Lost 🙂 serio 🙂 przebitki Greer'a i w ogóle takie poczucie zagubienia bohaterów. OmegaOne mówisz, że którzy obcy ich odstawią? Ja coś czuję, że będą to Ci od tej tajemniczej planety z obeliskiem.

Lo'Rel
    Uczestnik

Całkiem fajny odcinek. Byłem pewny, że wątek powrotu na Destiny rozwiąże się, a tu miłe zaskoczenie. Retrospekcje z życia bohaterów nie są złe, ale i porywające też nie są. Generalnie serial trzyma przyzwoity poziom.

Flashbones
    Uczestnik

Całkiem fajny odcinek. Byłem pewny, że wątek powrotu na Destiny rozwiąże się, a tu miłe zaskoczenie.

Także byłem przekonany, że wrócą w tym odcinku, ale tak na szczęście nie było, teraz ciekawi mnie w jaki sposób wrócą pewnie odstawią ich obcy, oby ci od planety z obeliskiem, mielibyśmy kolejnych kosmitów i byłoby jeszcze ciekawiej.

Jamjumetley
    Uczestnik

Destiny pewnie zawróci. Do kolejnej galaktyki trochę daleko. Wątpię, żeby zanurkowanie w gwieździe dostatecznie naładowało akumulatory na tak długą drogę. Poza tym, w obecnej galaktyce jest sporo planet do odwiedzenia. Co bohaterowie mieliby robić w gigantycznej pustce? Siedzieć na tyłkach i się nudzić? 😛

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie ulega wątpliwości, że okręt zawróci w innym wypadku dalsze sezony nie miałyby sensu. A tak przynajmniej mamy jakiś wątek który można ciągnąć do końca sezonu. No chyba, że serial trafi w pustą otchłań wraz z Destiny :PCo niekoniecznie mi się podoba, szkoda by było kasować SGU, pomimo mojego początkowego sceptycyzmu, przyznaje, że wciągnąłem się, a serial daje radę. Orientuje się ktoś jakie słupki osiąga Universe?

Bartas
    Uczestnik

Tylko stacja kablowa Syfy i tylko w dzień premiery.Odcinek 1/2 Air (1_2) - 2,35 mlnOdcinek 3 Air (3)- 2,45 mlnOdcinek 4 Darkness - 2,10 mlnOdcinek 5 Light - 2,01 mlnOdcinek 6 Water - 1,97 mlnOdcinek 7 Earth - 1,63 mlnOdcinek 8 Time - 1,80 mlnOdcinek 9 Life - 1,89 mlnOdcinek 10 Justice - 1,34 mlnOdcinek 11 Space - 1,49 mlnOdcinek 12 Divided - 1,60 mlnOdcinek 13 Faith - 1,42 mlnOdcinek 14 Human - 1,31 mln Na podstawie danych z Prime Time.blox.pl

Lo'Rel
    Uczestnik

Yyy, a jakaś interpretacja tych danych?

Bartas
    Uczestnik

W sensie jaka interpretacja? Za duża ta oglądalność nie jest 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Mniej więcej o taki komentarz do tych liczb mi chodziło. Zastanawiam się, jakie szanse serial ma na ciąg dalszy.

Bloo_
    Uczestnik

Nie są to złe wyniki...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 593 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram