Forum Fantastyka Gry Starcraft II

Starcraft II

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 139 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Nieszczególnie. Od czasu do czasu jakiś mecz ze znajomymi, ale te rankingowe z obcymi ludźmi mnie nie ciągną wcale. Poza tym obecnie mam STO do multi ;P.

Slawek
    Moderator

http://us.blizzard.com/en-us/games/console/ - StarCraft II na konsole

;););)

Slawek
    Moderator

Ci co grali multi zrozumieją 😉

Slawek
    Moderator

HotS 111zł - http://www.empik.com/star-craft-2-heart-of...05,multimedia-p

HotS Kolekcjonerka 204zł - http://www.empik.com/star-craft-2-heart-of...08,multimedia-p

W obu ofertach dodatkowo dostęp do bety.

O dziwo taniej u nas niż za granicą - przynajmniej na chwilę obecną. Amazon sobie póki co 33 funty życzy... Kolekcjonerka wyjątkowo tania - toż to ja za WoL dałem 180zł na premierę...

A propos, premiera HotS 12 Marca.

Akane
    Uczestnik

W "SC2" grywam od dnia premiery, przestałam nawet bać się multi, choć na razie moje niezgrabne podrygi nie pozwalają mi wyjść z brązu 😉 W planach mam transmitowanie tych moich starć na żywo, dam znać jak z tym na poważniej ruszę - będzie się z czego pośmiać 🙂

Piotr
    Klucznik

Pośmiać jak pośmiać - pomyśl ile porad dostaniesz. Awans Cię czeka. 😉

Akane
    Uczestnik

Średnio to tak działa, wcześniej już eksperymentowałam z taką formą na odrębnym kanale i ludzie sobie w komentarzach skakali do gardeł. Mam nadzieję, że "u siebie" mam już na tyle rozsądnych widzów, że potraktują te moje wygłupy na luzie i nie zaczną się nawalać po twarzach z okrzykami "Kontra na Wikingi to Muty!", "A nie, bo na Wikingi to Corputory!". Zresztą zaraz wrzucę pierwszy filmik z przeprawy wczorajszej "na żywo i zobaczymy co się zadzieje 😉

Slawek
    Moderator

Obawiam się, że oczekiwanie rozwagi i wyrozumiałości od osób piszących komentarze na YT to jak oczekiwanie uczciwości od polityka. ;)No ale mimo wszystko powodzenia. W razie czego zawsze można zablokować możliwość komentowania. ;>EDIT:

Slawek
    Moderator
    Slawek
    Moderator
    LIBERTO
    Uczestnik

nie wiem jak gra, ale filmiki od blizzarda jak zwykle wypas 😉

Melnikor
    Uczestnik

Blizzard ze swoimi scenarzystami spokojnie mógł by zacząć zamiast zapowiedzi wydawać pełnometrażowe filmy.

LIBERTO
    Uczestnik

to fakt. ale gdyby chcieli je robić tak jak gry to na pełnometrażówke zamiast czekac 3-4 lata czekalibyśmy z 10 albo więcej 😉

Smiecho
    Uczestnik

Ciekawostka: jeszcze raz ten sam zwiastun, ale z naszym dubbingiem.

Melnikor
    Uczestnik

to fakt. ale gdyby chcieli je robić tak jak gry to na pełnometrażówke zamiast czekac 3-4 lata czekalibyśmy z 10 albo więcej 😉

Niekoniecznie, przy filmie nie muszą się bawić z optymalizacją wydajności pod względem sprzętowym, balansowaniem i opracowaniem mechaniki rozgrywki itp. itd.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 139 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram