Forum › Fantastyka › Gry › Starcraft II
"Zasłyszane" na Facebooku:
Free Character Name Change Coming Soon
We wanted to let everyone know that in the near future we?ll be allowing everyone a chance to change their chosen StarCraft II character name for free.
In some cases, people chose character names that don't represent their usual multiplayer nicknames, as they were unaware of how the... character names were being used. It's important to us that everyone is represented by a name of their choosing in their multiplayer games, ladders, and on the forums and community site.
In addition, beyond this initial free name change, we'll be launching a service similar to the one we offer for World of Warcraft which will allow additional character name changes for a fee. We'll announce more details on how the free name change and additional paid character name changes will be implemented in the near future.
Ogólnie to fabuła Wings of Liberty (bez misji opcjonalnych) tak naprawdę jest prosta jak budowa cepa i przedstawia znacznie mniej niż pojedyncza kampania ze SC1.
Fabula w SC2 prosta bywa, nie jest to stan ciagly. Natomiast stanowczo sie nie zgadzam z tym jakoby dwojka pokazywala mniej niz pierwowzor. Owszem, widzimi swiat tylko z perspektywy terran, ale gra ma swietnie tempo i mnogosc fajnie powiazanych ze soba watkow.
PS. mowiles cos o oznaczaniu spoilerow 🙂
Jezeli chodzi o WiC to najsilniejsza strona gry jest klimat. Historia jest fajna, ale, zeby stawiac ja za wzor? Nic czego inni nie zrobili lepiej. A postacie? Pulkownik - owszem, super, ale to przeciez chodzaca klisza. Reszta nie warta wzmianki.
Mam przeciwne zdanie(zwłaszcza jeśli chodzi postacie) ale nie chce mi się już tego ciągnąć. 😉 Po prostu jak nie byłem fanem Blizzarda(wyjątek DII) wcześniej tak po SCII jeszcze dalej mi do nich. Jedno trzeba pochwalić każda misja jest inna.
BTW Szkoda, że nie zdecydowali się na żadną misje w przestrzeni bo aż się o to prosi.
.....
I jeszcze jedno WIC ma Aleca Baldwina. 😉
"Zasłyszane" na Facebooku (...)
W samej grze też masz owo info :). Osobiście uważam, iż lepszym wyjściem byłaby możliwość utworzenia dodatkowego profilu gracza...
PS. mowiles cos o oznaczaniu spoilerow 🙂
Dałem tylko ogólne informacje opisujące jakość kampanii, w dodatku z mojego punktu widzenia. Ty bezpośrednio stwierdziłeś, że jest happy end. Jest różnica.
W samej grze też masz owo info :). Osobiście uważam, iż lepszym wyjściem byłaby możliwość utworzenia dodatkowego profilu gracza...
Spoko, pewnie będzie. Oczywiście płatne, bo jakże by inaczej.
Dałem tylko ogólne informacje
Dales konkretna informacje o losach kluczowych bohaterow ;P
Wskaż mi gdzie. Wszystko co dotyczy postaci cenzurowałem. Reszta to ogólniki opisujące jakość fabuły i zakończenia, a nie ich treść.
Spoko, pewnie będzie. Oczywiście płatne, bo jakże by inaczej.
Obawiam się, że masz rację.
Dobrze przynajmniej, że nie ma abonamentu... Ani mikrotransakcji (rozwaliliby balans ;))
Dobrze przynajmniej, że nie ma abonamentu... Ani mikrotransakcji (rozwaliliby balans ;))
To tylko kwestia czasu. Wystarczy popatrzeć na to co się dzieje w STO. Balansu nie rozwalą, ale pewnie jakieś duperele pokroju Thora z edycji kolekcjonerskiej sprzedawać będą. Także ciekaw jestem co zrobią z twórczością fanów w edytorze map, gdyż jak na razie są z tym jakieś problemy.
Ogólnie Acti-Blizz jeszcze sporo sobie na nas zarobi. 180zł/60$ za samą grę to zaledwie początek cyrku.
Wskazuje spoiler co do fabuly 🙂
Tychus dostaje ot tak kulkę w łeb
Fragment ten był przecież ocenzurowany w moim poście. Tobie też sugeruję takie coś oznaczać na przyszłość przy cytowaniu.
To tylko kwestia czasu. Wystarczy popatrzeć na to co się dzieje w STO. Balansu nie rozwalą, ale pewnie jakieś duperele pokroju Thora z edycji kolekcjonerskiej sprzedawać będą. Także ciekaw jestem co zrobią z twórczością fanów w edytorze map, gdyż jak na razie są z tym jakieś problemy.
Nie zauważyłem większych różnic między normalnym Thorem a tym z EK. Znaczy w działaniu, bo wizualnie nie miałem czasu 🙂 Desant strasznie absorbuje.
Takie duperklocki to niech sobie będą - kupi to ktoś w ogóle?
Co do dodatkowych map - twórcy będą mogli zażądać za nie zapłaty.
Ciekawe, czy Blizzard oficjalnych map nie zrobi jako płatnego map-packa...
Ogólnie Acti-Blizz jeszcze sporo sobie na nas zarobi. 180zł/60$ za samą grę to zaledwie początek cyrku.
Nawet nie chcę o tym myśleć 😉
No to zaczynamy odliczanie od nowa...
Po wielomiesięcznej wytężonej pracy nad StarCraft II: Wings of Liberty przyszedł w Blizzardzie czas na... wcale nie błogi wypoczynek, a przystąpienie do kolejnego projektu. Tym projektem jest oczywiście StarCraft II: Heart of the Swarm czyli druga z trzech części niezwykle popularnego RTS-a.
http://www.gram.pl/news_8QjjJOe0_Prace_nad..._na_calego.html
A co, skończyłeś już Terran?:PZnając życie - "when it's done" 😉 Czyli za jakieś dwa lata, sądzę...