Forum Fantastyka Gry Starcraft II

Starcraft II

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 139 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Zobaczę też jak będzie za granicą.

Sprawdź za wschodnią...

Zuza
    Uczestnik

Pierwsze wrażenie - oczy się cieszą, uszy lekko więdną - ściągam wersję angielskojęzyczną...

Slawek
    Moderator

Dla zainteresowanych i tych, którym się nie spieszy - w sklepach typu zavvi czy thehut można dostać grę w cenie porównywalnej do polskiej (~175zł z wliczoną wysyłką), jednak od razu po angielsku. Nic nie trzeba ściągać. Nie dajmy zarobić polskiemu wydawcy za spartoloną robotę ;P.Będę wdzięczny gdyby ktoś napisał czy warto grę kupować dla samego singla, gdyż multi prawdę mówiąc znudziło mnie w trakcie trwania bety dosyć szybko.

r_ADM
    Uczestnik

Warto.

Zuza
    Uczestnik

Nie dajmy zarobić polskiemu wydawcy za spartoloną robotę

Matce nie przetłumaczysz ;>

Zamówiła nam tak szybko, że nawet na koszulkę się załapaliśmy 😎

Jestem po 2 pierwszych misjach - lekkich, wprowadzających... ale już mi się podoba 😀 Zwłaszcza menu między misjami :>

Silver Phoenix
    Uczestnik

Będę wdzięczny gdyby ktoś napisał czy warto grę kupować dla samego singla, gdyż multi prawdę mówiąc znudziło mnie w trakcie trwania bety dosyć szybko.

Ptaszki ćwierkają (nie wiem, na ile można im wierzyć), że po lekkiej modyfikacji demo SC 2 umożliwia przejście całej kampanii. Jedyny problem to ten, że do ściągnięcia dema potrzebny jest kod... A kody do dema są dostarczane z pełną wersją SC2 🙂

r_ADM
    Uczestnik

BTW kampania SC2 jest chyba w całości inspirowana klimatem Firefly.

W calosci? Duch firefly w SC2 oczywiscie jest, ale imo gra swietnie zongluje nastrojem i klimat pomiedzy misjami bywa bardzo rozny.

Krusty
    Uczestnik

Zostało mi jakieś dwie misje do końca i gdyby nie staroświecka mechanika to gra podobała by mi się bardziej ale pod względem fabuły i klimatu jest dobrze choć daleko do Homeworlda czy WIC.

r_ADM
    Uczestnik

Czy ja wiem czy daleko. Szczegolnie, ze fabularnie WIC to rtsowy odpowiednik rambo 😛

Silver Phoenix
    Uczestnik

Hehe, właśnie ta mechanika daje prawdziwą radochę, Krusty 😉 Bez udziwnień, bez niepotrzebnych "nowości" - proste "zbieraj i wydawaj" 🙂 Osobiście cieszę się, że Blizzard nie dał się skusić na eksperymenty.

Krusty
    Uczestnik

A mnie najbardziej denerwuje, człowiek chciałby skupić się na strategi i taktyce a musi się martwić o pierdoły.

Czy ja wiem czy daleko. Szczegolnie, ze fabularnie WIC to rtsowy odpowiednik rambo  😛

Jak już Red Dawn. 😉 

...

BTW i tak uważam że Westwood robił lepsze rtsy. 😛

...

Earth & Beyond FTW

r_ADM
    Uczestnik

Nigga plz ;P Przeciez kazdy wie, ze WC2>C&C.

Krusty
    Uczestnik

Nigga plz ;P Przeciez kazdy wie, ze WC2>C&C.

IN THE NAME OF KANE! Pewnie się sam śmiałeś pisząc te kalumnie. 😛 

Silver Phoenix
    Uczestnik

Mam coś dla Was obu...

http://www.gram.pl/art_9wnjJ,6_Retrogram_H...e_strona_1.html

🙂

Szkoda, że to dopiero początek i na resztę przyjdzie czekać tydzień, ale co tam 🙂

PS - Krusty - "Pierdołami"? Moim zdaniem to doskonałe przygotowanie do dorosłego życia w polskich realiach: na co wydać najpierw i czy na pewno wystarczy zasobów "do pierwszego".

SC 2 - uczy i bawi! :rotfl:

r_ADM
    Uczestnik

Na powaznie uwazam i wtedy uwazalem, ze pierwsze c&c do WC2 nie mialo nawet startu. Lepsza grafika, lepsza grywalnosc, lepszy klimat.A jezeli chodzi o wspominki to nic nie przebije The Warcraft Retrospective @ gametrailers.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 139 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram