Forum › Fantastyka › Star Wars › "Star Wars vs. Star Trek" Spot
Witam!!! Jestem tutaj nowy, więc jak dałem temat do nie tego działu co trzeba (bo takiego tu nie widziałem) to przepraszam 😉 Tak więc jak w temacie chciałbym zaprezentować Wam spot reklamowy filmu "Star Wars vs. Star Trek" nad którym teraz pracuję. Bardzo proszę o oceny i komentarze na forum i (jeżeli ktoś może 😉 ) na YouTube ;P
Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=QTaatvJPmx8
Pozdrawiam i miłego oglądania!
Na początek: owszem wątek niezbyt pasuje do działu "Opowiadania" 😀 No ale od tego mamy szanownych Adminów, więc jak komuś będzie się chciało to znajdzie lepszy :PFilmik zmontowany bardzo zgrabnie, muzyka pasuje do obrazu, nie ma dłużyzn, pewnien klimat i czytelny sens występują razem co samo w sobie jest bardzo cenne.Życzę sukcesów w dalszej zabawie kamerą.PS: O ktoś przeniósł wątek jak pisałem posta. Spoko ten dział nawet pasuje 😛
Życzę sukcesów w dalszej zabawie kamerą.
Dzięki 🙂 choć w tym wypadku to "cyfrową kamerą" 😉 😉 😉
A kiedy konkretnie możemy się spodziewać gotowej produkcji? 🙂
Hmm premiera jest planowana na koniec 2009 roku, ponieważ byłem do tej pory "nieterminowy" 😉 ale w lipcu powinien pojawić się jeszcze zwiastun, który będzie znacznie dłuższy (3-4 razy) od tego spotu 🙂
Dzięki 🙂 choć w tym wypadku to "cyfrową kamerą" 😉 😉 😉
W sumie na jedno wychodzi.
Jeszcze raz zachęcam do oglądania mojego spotu filmu "Star Wars vs. Star Trek" 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Pozdro 😉
Wiesz, topic tu jest, ludzie go widza i jesli zechca, to obejrza. Takie zachecanie, by topic podbic, szybciej przyniesie Ci opinie spamera niz filmowca. ;> Pracuj, pracuj, chetnie zobaczymy efekty. 😉
Wiesz fajny filmik, ale na razie nie pokazuje za wiele. Sam pomysł naparzanki pomiędzy Galaxy a niszczycielami imperialnymi fajny, ale nie na dłużej niż minutowy spot (w założeniu, że będzie dynamiczny i dobrze zrobiony).
Nie zniechęcajcie faceta, niech się stara. Jak ja zaczynałam robic swoje animacje, to też były krótkie i nieporadne, dopiero potem jakoś się rozkręciłam. Pewnie i nasz kolega nabierze rozmachu.
Nie zniechęcajcie faceta, niech się stara. Jak ja zaczynałam robic swoje animacje, to też były krótkie i nieporadne, dopiero potem jakoś się rozkręciłam. Pewnie i nasz kolega nabierze rozmachu.
Pokażesz? 🙂
A mógłbyś dać jakiegoś małego spoilerka, bo za cholerę nie wiadomo co to będzie.
Poza tym co było już wymienione, to czepić się można jeszcze tego zbliżenia na Amerykę, kiedy widzimy na ekranie Ziemię. Nawet w przypadku produkcji amerykańskich jest to wyśmiewane (jak w wypadku ostatniej sceny trzeciego sezonu Battlestar Galactiki - "Pewnie gdyby pokazano inne ujęcie naszej planety, to 90% Jankesów nie zorientowałoby się, że to o nią chodzi :lol:"). A tu wygląda, jakbyś do tego chciał nawiązać ;)Ale fajnie, że to pokazałeś czekamy na ciąg dalszy 🙂
A mógłbyś dać jakiegoś małego spoilerka, bo za cholerę nie wiadomo co to będzie.
Hmm... no mogę tylko tyle zdradzić, że pełny film będzie trwał ok. 5 min i rozpocznie się od krótkiego prologu, wyjaśniającego w jaki sposób siły Imperium pod dowództwem Wielkiego Admirała Thrawn'a (fani SW wiedzą o kogo chodzi 😉 ) znalazły się w naszej galaktyce. Więcej nie mogę zdradzić 😉
p.s.
Oto link dla tych, którzy nie wiedzą kto to jest Wlk. Admirał Thrawn:
http://www.ossus.pl/biblioteka/Thrawn
(...) czepić się można jeszcze tego zbliżenia na Amerykę, kiedy widzimy na ekranie Ziemię. Nawet w przypadku produkcji amerykańskich jest to wyśmiewane (jak w wypadku ostatniej sceny trzeciego sezonu Battlestar Galactiki - "Pewnie gdyby pokazano inne ujęcie naszej planety, to 90% Jankesów nie zorientowałoby się, że to o nią chodzi :lol:"). A tu wygląda, jakbyś do tego chciał nawiązać 😉
Z mojej strony jest to bardziej takie "nawiązanie" do tego skąd wywodzą się obie serie 😉