Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Bugi te same, ale dochodzą teraz nowe misje co sobotę.Jeśli chcesz kupować prepaid - byle nie na Keye.pl.

Ksionc
    Uczestnik

odnosnie pre paidow, gdzie kupujecie?

Zuza
    Uczestnik

Polecono mi Inexus, ale jeszcze nie korzystałam, więc nie mam własnej opinii.

Remx
    Uczestnik

Znacie może kogoś z Białegostoku kogoś kto gra w STO :> ? W pracy postanowiłem ściągnąć grę Downloaderem i przy łączu 4MB idzie jak krew z nosa w ciągu 20h pobrało zaledwie 30% :(Pomyślałem że może kogoś znajdę z Białego i poproszę o nagranie na DVD bo w takim tempie ściągania to po świętach może będę miał grę.Znalazłem na forum linki do rapidshare ale już są usunięte z serwera 🙁 może jak nie znacie Białostoczanina to może chociaż znacie miejsce gdzie grę można pobrać szybciej :> ?Dzieki

Akil
    Uczestnik

Predkosc transferu wynika teraz z przeciążenia łącz, gdyż dziś wyszedł nowy patch. Poczekaj jeszcze kilka godzin i spróbuj znowu.Jeszcze mała rada: Nie pobieraj gier tego typu z rapidshare czy innych źródeł niż oficjalne.Co do prepaidów, Inexus jest dobrym wyborem. Nie dość że szybka realizacja (ostatni prepaid doszedł na maila szybciej niż zamknąłem zakładkę z potwierdzeniem wpłaty pieniędzy), to jeszcze zbierasz punkty które odliczasz sobie od kolejnych zamówień ... za prepaid do STO dostajesz 1,3 zł 😛 Może nie wiele, ale zawsze coś.

Flashbones
    Uczestnik

Kupiłem prepaida i ściągam w tej chwili sezon 3, ostatnio grałem w sierpniu, więc pewnie sporo się zmieniło.

Melnikor
    Uczestnik

Wyszły dwie serie misji, kilka statków, zmiana graficzna "sector space", zmiana systemu craftu i dwa sety, jeden za STFy drugi do zrobienia w MA. W sumie nie wiele.

Flashbones
    Uczestnik

Oj chyba dziś nie zagram, pierwsze 1 gb pobrało szybko, a od dwóch godzin wlecze się strasznie( 200 mb zaledwie pobrało), przeciążone łącze ? czy co ?

Flashbones
    Uczestnik

Sezon 3 ściągnięty, powracam do świata ST.Trochę się zmieniło od mojej nieobecności, fajnie, że można powtarzać stare misje, może łatwe, ale fajne.

Zuza
    Uczestnik

Zawsze można zrobić nową postać i zagrać od nowa :)Ach, te czasy kiedy kładło się Borga 3 strzałami.... 🙄

Flashbones
    Uczestnik

Wyskoczył mi fatal error po tym jak zadokowałem do Earth Space dock i za każdym razem to samo, gdy wybieram tą postać ładuje i błąd.Już wszystko działa.

Piotr
    Klucznik

Czasem bywają takie błędy, choć rzadko. Raz miałem w ESD, a raz w którejś mgławicy.

Krusty
    Uczestnik

Kupiłem na steamie jak na razie gra nie zachwyca. 😉

Zuza
    Uczestnik

A co konkretnie nie zachwyca?(no dobra, zachwycać to mogą chyba tylko widoczki na niektórych planetach ;> ale co nie pasuje?)

DOMINIC
    Uczestnik

Kupiłem prepaida i ściągam w tej chwili sezon 3, ostatnio grałem w sierpniu, więc pewnie sporo się zmieniło.

Mialem miesieczna przerwe w grze po premierze sezonu 3 powrocilem ...zmienilo sie sporo na lepsze , wciegnelo mnie tak ze wczoraj po miesiacu grania wieczorami doszedlem do levelu vADM. pozostaly jedynie misje team 5 graczy vs. BORG...dzis konczy mi sie subskrpcja i zastanawiam sie nad sensem wykupu nowej skoro misji dla nmnie brak nowych,...

czekam ze jednak tworcy glodni zyskow z oplat pomysla o graczach na ostatnich levelach i dodadza co nieco ,

tymczasem lekko rozczarowany szybkim koncem...chce wiecej!

Do zobaczenia w STO V.ADMIRAL SURAK cpt.U.S.S.J.L.Picard!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram