Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • nephrite
    Uczestnik

a ja mam pytanie takie. czekam z niecierpliwością na obiecaną "niespodziankę"...miała być "niedługo" ale już trochę czasu minęło od tamtej chwili. więc.? kiedy będzie niespodzianka, z nagrodą większą niż 5-dniowy dostęp do Star Trek Online?przypominam, że obiecana. ;]

Anonimowy
    Gość

Spokojnie, już niedługo. Kwestia dni z tego co mi wiadomo.

Piotr
    Klucznik

Oj, nephrite, a było czytać nasze newsy - link.

PorteX
    Uczestnik

Jak się nazywa skill/Broń która strzela serią niebieskich energetycznych impulsów które uszkadzają tylko kadłub przechodząc przez osłony jakby ich w ogóle nie było??. W PvE używali ich kardazjanie a w PvP coraz częściej używają ich klingoni. Jest jakiś skuteczny sposób na obronę przed tym czymś?? Ostatnio podczas potyczki PvP zostałem przez to zniszczony w ciągu 6-7 sekund

Tu jest link do filmiku wyjaśniający o co mi chodzi (filmik z STO) filmik waży 1.2 Mb.

Jeżeli ma ktoś jakieś pomysły to jestem otwarty na sugestie :>

SAKUL
    Uczestnik

Witam dzisiaj 27 Marca godz. 13.20, czy tylko ja nie mogę wejść do gry?!! Przy logowaniu pisze serwer down, mam nadzieję, że to tylko chwilowa przerwa?Ten Patch Common Ground: Season One, to trzeba go skądś ściągnąć, czy te 2 GB co spatchowało mi się przy uruchomieniu wczoraj to jest ten nowy dodatek?A te kulki (trible) do czego służą?

Dr Bobaz
    Uczestnik

Witam dzisiaj 27 Marca godz. 13.20, czy tylko ja nie mogę wejść do gry?!! Przy logowaniu pisze serwer down, mam nadzieję, że to tylko chwilowa przerwa?

Nie, nie tylko ty. Trwa właśnie zaplanowana przerwa techniczna. I choć powinna trwać do 13, to została dwukrotnie już przedłużona, i na chwile obecna uruchomienie serwerów planowane jest na godzinę 16.

Ten Patch Common Ground: Season One, to trzeba go skądś ściągnąć, czy te 2 GB co spatchowało mi się przy uruchomieniu wczoraj to jest ten nowy dodatek?

Te 2GB które ściągałeś wcześniej służą do przyspieszenia pobierania Season One: Common Ground właśnie. Jednak i tak będziesz musiał trochę jeszcze dociągnąć. Automatycznie zrobi to za ciebie launcher gry.

A te kulki (trible) do czego służą?

To mile zwierzatka, ktore tarmoszone w odpowiedni sposob sprawiaja ze czujesz sie lepiej (maja wlasciwosci lecznicze, te lepsze poprawiaja wydajnosc).

Nowa, zasymilowana wersja tribbli daje bonus do zadawanych borg obrazen

SAKUL
    Uczestnik

Hm, dzięki zwierzątka mówisz :roll:A tak nawiasem, nie da się dzisiaj grać, zawiecha podczas przechodzenia pomiędzy sektorami jak i wchodzenia do niektórych układów, co jest u licha?

Piotr
    Klucznik

Najwyraźniej nowy patch coś... zepsuł? ;> Coś im nie wyszło...

SAKUL
    Uczestnik

Czyli mam rozumieć, że u was to samo się dzieje? Jak tak dalej pójdzie to z abonamentu na 3 miesiące pogram tylko przez 1 😆

Slawek
    Moderator

Po 1 Ci się znudzi i tak.

Eviva
    Uczestnik
    Flashbones
    Uczestnik

STO okazało się chyba niezbyt udanym produktem, do admirała 5 doszedłem w dwa tygodnie i już dwa miesiące nie gram, czy ktoś jeszcze w to gra ??

Romek 63
    Uczestnik
    Piotr
    Klucznik

STO okazało się chyba niezbyt udanym produktem, do admirała 5 doszedłem w dwa tygodnie i już dwa miesiące nie gram, czy ktoś jeszcze w to gra ??

Bo gra była za łatwa. Teraz wprowadzili dwa nowe poziomy trudności do misji PvE - gra bywa wyzwaniem, jeśli grasz na Elite. Teraz RA5 w dwa tygodnie nie śmigniesz. 😉

I tak, ja gram - już mam za soba The Cure, no i robię czasem misje dzienne. mi się nie nudzi, choć fakt, gram mało. Gra się rozwija - wolno, ale zauważalnie. WoW też nie od razu był taki dobry. 😉

Silver Phoenix
    Uczestnik

Również pogrywam - choć ja akurat mam przed sobą daleką drogę. Dopiero Lt Commander 8 - może do końca tego tygodnia (tia, wiem, dziś poniedziałek) - dobiję do Commandera. Mam mało czasu na granie i inne problemy na głowie :PSama gra jest łatwo przyswajalna i nie-trekker też znajdzie coś dla siebie. Zastanawiam się tylko, co tu robić po dobiciu do admirała. Chyba zacznę liftować Klingona 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram