Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • domirex
    Uczestnik

Taaaaaaa a coś solo ??

Melnikor
    Uczestnik

To samo tylko dłużej.

domirex
    Uczestnik

Jak działają te traity okrętów. Bo mam wbity 1 poziom ale nie mam żadnego treita w zakładce.

Melnikor
    Uczestnik

Starship trait masz tylko z 5 poziomu mastery w T6 lub za wydanie odpowiedniej ilości punktów w odpowiedniej specjalizacji.

Slawek
    Moderator

Jest to bardzo proste. Zbierasz ekipę 5 osób, ustawiasz sobie poziom elite i wlatujecie do systemu Japori w Tau Dewa. Rozwalacie Nausican, wylatujecie i wlatujecie z powrotem. Ze 2-3h takiej zabawy maks i masz 60 level.

Niesamowite. Miesiącami ludzie ujadają, że w STO nie ma co robić, że grind, że mało nowości, a gdy wychodzi nowy sezon, nowe misje, nowe bajery i zabawki, to ci znajdują sobie kolejną farmę do wałkowania. Ba, raptem jeden weekend posiedziałem w grze na chacie, a tam też tylko Japori i wywody nad Infected Space.

Na swój sposób straszne i przykre...

I. Thorne
    Uczestnik

Jestes Slawek zdziwiony? Tak bylo, jest i bedzie. Ludzie beda narzekac i grindowac ile wlezie. Beda gadali, ze brak fajnych misji, ale beda walic tylko ISA. I tak wyglada zycie w STO. Dlateo ja robie swoje i mam takich w glebokim powazaniu.

Slawek
    Moderator

To dlatego mówiłeś ostatnio, że nie warto robić daily w Tau Dewa dla Rom Marków, tylko lepiej poczekać na grindowanie Shuttle Event? 😉

Doro
    Uczestnik

Jako ze robie obecnie zalegla jak i nowa kampanie... co to japori ?

Slawek
    Moderator

Jeden z kilku systemów/misji w ramach patrolu do Tau Dewa Daily. Chodzi o to, że wrogowie w tych misjach nie skalują się ponad 50 level, a tak czy inaczej dają dużo skill points. I tak w cholerę ludzi grinduje teraz te patrole, mimo tego, że przez ostatnie lata/miesiące w życiu by im ich robienie do głowy nie przyszło ("bo nie warto"). Teraz natomiast wychwycili dobre źródło skill points, to siedzą godzinami i klepią spację w 5 osób.

Przyznam, że to było dobre do levelowania okrętu T6, którym się nie chciało męczyć, dla traita. Nabijanie skill points jednak... meh, od tego mam wszystko inne + doffy. Nie spieszy mi się.

domirex
    Uczestnik

Ja czekam tylko na dilithium weekend i kilka k dilka za darmo załapać. Nie mniej martwi mnie tendencja na rynku zen. Co pacz to cena winduje w górę. Jeszcze trochę to za 200 będzie chodzić.

Slawek
    Moderator

Były czasy, gdzie 400 było normą, a o dilith było trudniej. Nie narzekaj. 😛

domirex
    Uczestnik

Ale też były czasy gdy po 130 było. Jest dobrze ale mogłoby być lepiej.

Jamjumetley
    Uczestnik

Były też czasy gdy C-Points dostać można było w okolicach 100 dilithium za sztukę. Myślę, że 140-160 to optymalny zakres biorąc pod uwagę zarówno sprzedających jak i kupujących.

domirex
    Uczestnik

Teraz będzie się dźwigać bo każdy ma coraz bardziej rozbudowane farmy i będą wykupywać z rynku. I przyjdzie nam czekać na krach na giełdzie. Może stanie się to w czwartek hehe.

Slawek
    Moderator

Trafione w sedno. Nie mogę patrzeć na ten art.

Dołączona grafika

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram