Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • domirex
    Uczestnik

Mnie zawsze dziwiło po jaką cholerę fleet module kosztuje 500 zena ale przy tokenach to nie taka tragedia. A jak policzysz 4 x 500 + 700 to masz fleet T5U tyle że bez okrętu z C store.

snowman
    Uczestnik

Czy po zakupieniu paczki Delta Rising ship upgrade tokens przypisane zostają do postaci, która dokonała zakupu, czy też można je przenieść na inną postać, ewentualnie pobrać z CStore inna postacią?

Uchi
    Uczestnik

Można je przenosić, można je sprzedawać na exchange.

Slawek
    Moderator

Nietypowe pytanie...

Ma/znalazł ktoś screeny poszczególnych typów kotów z Lobi Store? :> Chciałbym sprawdzić, żeby wiedzieć, które sobie kupić...

snowman
    Uczestnik

Tak po prawdzie to dostępny jest tylko jeden rodzaj paczki, z której wypada losowy kot. Trudno będzie tak po prostu kupić tego właściwego.

I. Thorne
    Uczestnik

Moje spostrzezenia po przemierze DR.

Grafika obrazkowa zle mi wyswietla (wszekie zdjecia, nie animacje). Jak gdyby program scinal mi je o 20%.

Wlaczylem popularne ISE (teraz raczej ISA). Mialem w druzynie dwoch zawodowcow (mozna ich poznac bo maja aktywne ponad 10 umiejek jednoczesnie) i przegralismy. Szesciany sa takie twarde jak powinny byc w serialu, wali sie do takiego ze wszystkiego, a tu schodzi 1-2%. Wreszcie poczulem sie jak bitwie nad Ziemia w First Contact. I widze, ze czas brac sie za porzadne dopakowywanie statku.

Slawek
    Moderator

Tak po prawdzie to dostępny jest tylko jeden rodzaj paczki, z której wypada losowy kot. Trudno będzie tak po prostu kupić tego właściwego.

Nie ma już tak, że z paczki za Lobi wypada paczka z kotem, którego można wystawić na exchange? Tak było ze wszystkimi dotychczasowymi petami za Lobi.

Lipa.

domirex
    Uczestnik

Nie ma już takiej sielanki. Dla mnie i tak nowe świecidełka nie są potrzebne. Dobrze okręt wybustujesz i T5 spokojnie dają radę (upgreda zrobił bym ale mam gdzieś wywalenie 700 zena na upgreda a eventowski statek mi się znudził)

invent
    Uczestnik

Koty dostajesz pierw jedna paczkę, a później dostajesz po otwarciu paczkę z konkretnym kotem i  obie paczki można wystawić na exchange jak np. te trzy koty [color=#0000ff;][Ground Non-Combat Pet - Black and White Cat][/color] [color=#00ff00;][Ground Non-Combat Pet - Grey Tabby Cat] [/color][color=#800080;][Ground Non-Combat Pet - Siamese Cat][/color]

gordian76
    Uczestnik

Moje spostrzezenia po przemierze DR.

Grafika obrazkowa zle mi wyswietla (wszekie zdjecia, nie animacje). Jak gdyby program scinal mi je o 20%.

U mnie po krótkim czasie gry wszystko chodzi w miarę ok (jak zawsze po każdym update jest problem z uruchomieniem gry, ale to samo mija).

Zarówno w kosmosie i na stacjach wszystko chodzi płynnie.

Zauważyłem nowe tło na ekranie wyboru postaci, zmiany w wyglądzie mapy wszechświata i dodane opcje upgrade ship i nowe drzewo umiejętności. I upewnijcie mnie - dostaliśmy 1 wolne stanowisko BOFF i 1 czy 2 sloty na okręty

Zbieram te wszystkie szczegóły do newsa o nowym sezonie 🙂

Ugand
    Uczestnik

Dołączona grafika

od lewej, górny rząd (uncommon): grey tabby, mixed tabby, orange tabby

środkowy (rare): black and white, white, black

dolny (v.rare): siamese, calico, russian blue

Uchi
    Uczestnik

Mi STO zawsze po updacie trochę haczyło przy pierwszym odpalenia (jak wspomniał gordian76) ale teraz odpaliło się za to w czasie ładowanie pokazuje mi na dole ekranu szarą linijkę, obwieszczając o błędzie shader'ów. Lapka mam nowego pod WIn 8 ale coś nie styka bo STO działą mi tylko pod DX9. No ale licze to na plus bo gra się odpala bez problemu, starsze łąty to był problem.

Z STFami coś namieszali, robiłem Infected space i wszystko twarde jak diabli, najpierw cube i 4 sfery, potem cube i sfera nad transformatorami. Do tego jeszcze 'tańczą'. bujają się jak by pływały i robią szybkie dziwne manewry. Jednak wydaje mi się że to jest ta wersja elit, anie advanced i powinni to za łatać. Inaczej 30 minut nie będzie warto poświęcić na 480 dilitu.
    Podobnie z trudnością zrobiło się na Starbase 24, Neg'Var jest twardy jak cube, a gornowie na Gorne Minefield już nie są już na jeden strzał. Jednak zabrali cały dili z Gorn Minefield i nie ma po co latać.

Slawek
    Moderator

Dołączona grafika

od lewej, górny rząd (uncommon): grey tabby, mixed tabby, orange tabby

środkowy (rare): black and white, white, black

dolny (v.rare): siamese, calico, russian blue

Dziękować.

Z poziomem trudności wszystko w porządku. Uprzedzali, że go zwiększają (i słusznie), zaś Elite w ogóle ma być absurdalnie trudny. Też słusznie, bo to tylko kwestia czasu, aż ludzie zaczną strzelać ze 100% crit chance i 400% severity w okrętach Fleet T6 i sprzętem Gold Mk XIV.

domirex
    Uczestnik

No okej byle to nie był bug jak kiedyś z krystą na elit że pięciu wali ze wszystkiego co mają a tylko 5% jesteśmy wstanie zdjąć.

Slawek
    Moderator

Widziałem dziewięciu co walili i nic nie byli w stanie zrobić. To wcale nie musi być bug. Just sayin'...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram