Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

All Mark rewardpacks now unpack upon pick up.

These can no longer be stacked in the player’s inventory.

:

LIBERTO
    Uczestnik

HIA HIA koniec z chomikowaniem paczek na event

domirex
    Uczestnik

Będę płakał, a tak w ogóle to czy na misję T5 reputacji działają eventy. Chodzi mi głównie o dilk(za darmo parę k by się dostało)

Slawek
    Moderator

Działają.

Slawek
    Moderator

Kod na mundur Section 31 z dzisiejszego Live Stream - mSMCGxsb yTeYv0fy

Do wykorzystania przez klienta Arc (nie widzę opcji wpisania go przez przeglądarkę...).

Ugand
    Uczestnik

Kod na mundur Section 31 z dzisiejszego Live Stream - mSMCGxsb

Do wykorzystania przez klienta Arc (nie widzę opcji wpisania go przez przeglądarkę...).

TERAZ (tzn w wchwili pisania posta) klucz to yTeYv0fy

LIBERTO
    Uczestnik

przy wpisywaniu na stronie wyskakuje komunikat by podac pełny 25 znakowy kod

Ugand
    Uczestnik

przy wpisywaniu na stronie wyskakuje komunikat by podac pełny 25 znakowy kod

spróbuj tu: https://my.perfectworld.com/redeemkey/sto jeżeli nie zadziała, to niestety przez ARC

Slawek
    Moderator

Nie zadziała. Tylko ARC. Użytkownicy MACów mają dać im znać na PM przez Twitcha, to jakoś to rzekomo obejdą.

No bo przecież to zbyt skomplikowane, żeby kody dało się wpisywać przez przeglądarkę...

Na szczęście mam już ten mundur. ;p

Silver Phoenix
    Uczestnik

Podpowiedzcie ludziom, gdzie klikać.

Bana na Google nie mam, więc sobie poradziłem  (nawiasem mówiąc dzięki za cynk), ale ja jestem oldschool...

Ugand
    Uczestnik

Podpowiedzcie ludziom, gdzie klikać.

Bana na Google nie mam, więc sobie poradziłem  (nawiasem mówiąc dzięki za cynk), ale ja jestem oldschool...

Dołączona grafika

a tam już tylko ctrl-c ctrl-v enter 😉

Slawek
    Moderator

Oczywiście Cryptic odwalił świetną robotę i gra wiesza się mnie i wielu innym graczom na ekranie ładowania. Standard co sezon od premiery LoR.

Może mi tym samym ktoś powiedzieć czy Delta Rising Operations Pack jest dostępny w C-Store, czy wszystko trzeba kupować indywidualnie? Czy poza horrendalnie drogimi tokenami do ulepszeń T5U coś dodano jeszcze do C-Store?

Silver Phoenix
    Uczestnik

[color=rgb(171,185,217);font-family:Verdana, sans-serif;]Może mi tym samym ktoś powiedzieć czy Delta Rising Operations Pack jest dostępny w C-Store, czy wszystko trzeba kupować indywidualnie?[/color]

[color=rgb(171,185,217);font-family:Verdana, sans-serif;]12 500 ZEN. Za pack oczywiście.[/color]

Slawek
    Moderator

Dzięki, to wezmę. Jak i jeśli gra mi się odpali...

Btw. logika Cryptic:

2500 Zen za okręt T5 (np. Tempest)
    500 Zen za Fleet Module
    700 Zen za Ship Upgrade Token

Razem 3700 Zen.

Tymczasem okręty T6 podobno 3000 Zen sztuka, które same w sobie mają porównywalne, a nawet lepsze parametry. Do tego także dostaną swoje wersje flotowe.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Zgadza się, równe trzy tysiące/szt.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram