Forum › Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl › Dyskusje ogólne › Star Trek Online - dyskusja
A ja polecam zamiast wklejać linki trochę się wysilić, napisać streszczenie lub przetłumaczyć cały tekst i wrzucić jako News na portal.
Daniel Stahl powiedział, że niedługo pojawią się w grze elementy z Voyagera. Prosi graczy o głosowanie na rasę którą chcieliby zobaczyć. - masz streszczenie 😉
Wpisy Stahla na temat tego co oni "chcieliby" lub "mają nadzieje" jakoś kiedyś może wprowadzić do gry?Czemu właściwie mielibyśmy to czytać...?Voyagera nie lubię, podobnie jak jego "wrogów tygodnia". Kazoni to pośmiewisko, połowa pozostałych to jakieś anemiczne uber-złe i egoistyczne imperia pragnące zawładnąć nad światem, albo coś w ten deseń. Nie pomagała też postać Janeway, która zachowywała się wobec nich idiotycznie - mówiąc delikatnie - co wcale nie pomogło usprawnić wizerunku obcych jako konkretnego antagonisty. Ba, nawet Borg Voyager zdołał totalnie popsuć za sprawą królowej. Kilka gatunków z którymi dałoby się coś zrobić Cryptic zdaje się olał w ankiecie - Borg, Undine i Hirogen są już w grze i nieszczególnie zostali rozwinięci. Voth pewnie pojawią się niczym Elachi i Iconianie w kilku misjach drużynowych oraz nowym lock boxie (ba...), aby potem kompletnie o nich zapomnieć.
Ogolnie to podgrzewaja atmosfere, a bedzie tak (jesli zrobia wszystko):Kazda rasa bedzie miala swoj transwarp gate do delty i beda tam dodatkowe misje, STFy i podobne. Pokopiemy Borga i innych, zbierzemy deltowych doffow, bedzie nowy Lock Box. I to wszystko.Pitolenie to latanie szescianem, rozszerzanie granic panstw w becie i grywalnych deltowiczow, chyba ze w ramach istniejacych panstw. Dobrych do federacji, a tych bardziej "bad" do Klingonow.A ja wolabym grywalnych Kardazjan takich samych jak Romulan. Nie wspomne juz o brakujacych sektorach, a juz o graniu Talarianami czy Tholianami mozna wlozyc w zeszyt z napisem :beyond 2020" :>
Wchodzę dziś do gry, rzut oka na starbazę...I widzę, że baza House of Nine jest na zerowym lvl. Ambasada i kopalnia też. Stan provisions - zero.Błąd u mnie, czy znowu coś nam Cryptic "podarował"?
Wchodzę dziś do gry, rzut oka na starbazę...
I widzę, że baza House of Nine jest na zerowym lvl. Ambasada i kopalnia też.
Stan provisions - zero.
Błąd u mnie, czy znowu coś nam Cryptic "podarował"?
To blad w grze, wystarczy zmienic lokacje, przelogowac sie, etc by na nowo 'wczytalo' postep budowy bazy. Jak pamiec mnie nie myli, to tenze blad istnieje od wprowadzenia LoR.
Całkiem niedawno było na forum STO, ale wrzucę i tutaj, gdyż całkiem fajnie wykonane, a w dodatku inspirowane Babylon 5, co zawsze uznam za plus 😉
Z dzisiejszych "patch notes"
Known Issues:
AFK penalty feature is being postponed in the
near term for further testing.
Bardzo się cieszę, że temat afk trafił na tapetę.
Time spent on static maps or traveling between maps will no longer be counted towards a player's total completion time for a Foundry mission.
To może zaboleć - zmniejszy się ilość dylitu na "szybkich" misjach, a niektóre mogą nawet stracić całkowicie nagrodę.
To raczej świadczy tylko nie najlepiej o misjach. 😉
A ja się zastanawiałem skąd Cryptic wziął pomysł na zamontowanie dronów (które wybuchają przy udeżeniu, wcześniej zadając obrażenia wrogom)...heh.
Odpowiedż jest prosta: https://www.youtube.com/watch?v=AYZgMo_Z0f0
Czas od 0:32 do 0:37.
A ja się zastanawiałem skąd Cryptic wziął pomysł na zamontowanie dronów (które wybuchają przy udeżeniu, wcześniej zadając obrażenia wrogom)...heh.
Odpowiedź jest zła. Poszukaj jej w serialu Voyager... albo może zapoznaj się z opisem dostępnych w grze torped Bio-neural Warhead.
W ogóle nie rozumiem skąd te porównania do Vengeance. Nowy okręt w ogóle nie przypomina tego filmowego. Vengeance już prędzej przywodzi na myśl Excelsiora a to też tylko na niektórych ujęciach.
ejj jak odpowiedź jest zła? podmiotem jest strzelająca drona, która następnie leci i uderza jak torpeda!?
a kolega swgs1994 nie porównywał nowego Avengerka do USS Vengeance..
ejj jak odpowiedź jest zła? podmiotem jest strzelająca drona, która następnie leci i uderza jak torpeda!?
a kolega swgs1994 nie porównywał nowego Avengerka do USS Vengeance..
Bo ów torpeda została żywcem ściągnięta z Voyagera i owszem porównywał.