Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • LIBERTO
    Uczestnik

oj zasmuciłeś mnie Sławek. jestem przy misjach 21-22 lv i jak dotąd wszystkie całkiem niezłe, lub niektóre świetne ( np ta cubem mnie wciągnęla niesamowicie). miałem nadzieję że późniejsze newet będące kopiami tych istniejacych z KDf czy FED będą jednak nieco przerobione i wzięte jakby z innej perspektywy. na szczęście misji KDF nie robiłem zbytnio ( po tej stronie mam Romulanke ;-)) to nie będzie dla mnie zbytniej tragedii

I. Thorne
    Uczestnik

Zrobilem sobie nowa postac po instalce LoR (przed nim gra wywalala mi sie na intrze) i albo jestem glupi, albo zniknelo sporo federacyjnych mundurow typu spodniczki z Jupiter Station.Jak mozna je zdobyc na nowo? Moje damskie postacie nie nosza spodni :>I drugie pytanie. Bawię się w misje Strange New Worlds i mam odwiedzić 3 nieznane światy. Zbadałem 2 i rozwaliłem w kazdym troche tych klingońskich k...olegow 🙂 Ale pokazuje mi, ze zaliczylem 2 z systemow. Jak zbadam 3 to od razu wyskoczy info, ze zaliczylem mijse?

Silver Phoenix
    Uczestnik

Ad 1.Z tego co pamiętam, darmowe FED kiecki są w wersji Antares. Reszta jest do kupienia w C-Store (nawiasem mówiąc uniformy Jupiter chyba nigdy nie miały kiecek).Ad 2. Wyskoczy. Może nie na cały ekran (nie pamiętam), ale na pewno w okienku misji.

I. Thorne
    Uczestnik

SP, ale jak tworzylem pierwsza postac to mialem do wyboru jakas wersje ze spodniczkami. To chyba byla wersja z pilota TNG, personel z Jupiter Station mial takie spodniczki.

a TU link do zdjecia z Troi ze spodniczka. Taki stroj mialem nim zainstalowalem LoR.

Slawek
    Moderator

Nie wiem na ile okaże się to prawdziwe, biorąc pod uwagę, że wymienione jest Starfleet Dental, ale może kogoś to zainteresuje - http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...amp;postcount=1

MnICH
    Uczestnik

Nie wiem na ile okaże się to prawdziwe, biorąc pod uwagę, że wymienione jest Starfleet Dental, ale może kogoś to zainteresuje - http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...amp;postcount=1

Dopisze maly update w tej sprawie.

Na wypadek gdyby ktos nie zagladal na link podklejony przez Slawka to chodzi o zaproszenia do bazy flotowej w celu zakupu przedmiotow ze sklepow tam sie znajdujacych. Oczywiscie gracz musi posiadac uprawnienia we flocie macierzystej do kupowania w sklepach flotowych, a sama flota musi posiadac odpowiednie 'provisions'.

Oczywiscie oferta jest prawdziwa i dodatkowo zostala przedluzona na czas nieokreslony. Do Nerds of Prey doloczylo jeszcze kilka innych flot co w sumie daje:

Kdf

Nerds of Prey - elitarne hangary

House of Snoo - elitarne bronie

House of Beautiful Orions - wszystko na t5 (wiec bronie jak i hangary w wersji elite)

Fed

REDdit ALERT - wszystko t5

Zostal tez stworzony specialny kanal o nazwie: NoP Public Service. Mozna tam prosic o zaproszenia do bazy.

[Edit]

Z powodu "nieporozumienia" HoBO zostaje wykreslone z tej listy.

swgs1994
    Uczestnik

Uwaga! Uwaga! Z powodu upałów radzi się graczom nie włączanie gry. Może to spowodować przegrzanie karty graficznej lub zasilacza i doprowadzić do nie odwrotnego uszkodzenia komputera.

Włączając grę włączacie ją na własne ryzyko!

I. Thorne
    Uczestnik

Jak ktos ma slabe chlodzenie kompa to moze go wlozyc do lodowy. Grunt by klawiatura i monitor byly na zewnatrz :>Choc patrzac na te upaly moze lepiej by w lodowie siedzial i gracz, i komp 😀

Zarathos
    Uczestnik

Movie Wars

Jakby ktoś był zainteresowany przyjaznym PvP to polecam ten event. W zasadzie bez P2W, różnych super-gadżetów i innych takich.

Slawek
    Moderator
    LIBERTO
    Uczestnik

dzieki. 5k zawsze sie przyda 😉

swgs1994
    Uczestnik

Coś dla maniaków STO 😀 : Star Trek: Reunion

swgs1994
    Uczestnik

Coś co warto przeczytać ze strony STO: http://sto.perfectworld.com/news/?p=966741 Przewińcie sobie na koniec artykułu. 😉

Helenth
    Uczestnik

Przewińcie sobie na koniec artykułu. 😉

A ja nie polecam. Najlepiej przeczytać cały. Co prawda to dużo gdybania i robienia graczom nadziei, ale kto wie? Chociaż do latania borgowym Cubem odnoszę się bardzo sceptycznie.

Jamjumetley
    Uczestnik

A ja nie polecam. Najlepiej przeczytać cały. Co prawda to dużo gdybania i robienia graczom nadziei, ale kto wie? Chociaż do latania borgowym Cubem odnoszę się bardzo sceptycznie.

Tak naprawdę to Stahl leje wodę, a konkretów nie podaje (znowu).

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram