Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Sześcianów taktycznych, borgowych "Vgerów" i wielu innych wrogów występujących w misjach drużynowych samodzielnie nie ubijesz, więc znajdzie się coś dla każdego. I raz jeszcze powtórzę, nie sposób sztucznie uogólniać całości tylko ze względu na jakiś tam bzdurny kanon i fanaberie fanów, gdyż takim ruchem Cryptic sam by sobie tylko szkodził zniechęcając przeciętnych graczy, którzy nie chcą operować w jakichś tam sztywnych i umownych ramach, tylko preferują swobodę i możliwość wyboru. Możesz sobie walczyć samemu z sześcianami borg w misjach eksploracyjnych na ten przykład, ale możesz też wybrać się na STFa i zmierzyć się z silniejszymi okrętami w zespole pięcioosobowym, co czasami (parsk...) wymaga jako takiej kooperacji i zgrania, czy też wzajemnego wsparcia. Większych baboli wypatrywałbym w samej mechanice czy balansie endgame'u, z czym się zgodzi większość graczy o dłuższym stażu, aniżeli logice lub wierności kanonowi treka, który czasami nawet na przestrzeni kilku odcinków potrafił przeczyć sam sobie.

Slawek
    Moderator

Miałem wrzucić do tematu o ciekawostkach, ale niech będzie tutaj. Myślę, że (za) dużo osób wie o co chodzi. 😉

http://www.podcastugc.com/archives/600

- The Foundry Dilithium Explot WARNING: Cryptic will “ban your ass” if you do it, and they won’t feel bad about it.

Może przynajmniej co niektórzy wreszcie zaczną latać wspólnie na normalne misje. 😉

Kto chce posłuchać szczegółów to znajdzie je w okolicach 03:06:00. W najgorszym przypadku można załapać perma-bana, jeśli się praktyki nie zaprzestanie. Tak Was niektórych postraszę na dzień dobry. ;>

MnICH
    Uczestnik

W najgorszym przypadku można załapać perma-bana, jeśli się praktyki nie zaprzestanie. Tak Was niektórych postraszę na dzień dobry. ;>

Dodam, ze perma bana mozna dostac bez wczesniejszego ostrzezenia ze sie robi cos niestosownego. 😉

chris
    Uczestnik

mu mu eeeee o co dokładnie chodzi?niemożna wykonywać misji foundy czy co?

MnICH
    Uczestnik

eeeee o co dokładnie chodzi?

niemożna wykonywać misji foundy czy co?

Nie mozna wykonywac misji foudnry, ktore bazuja na "sprytnym wykorzystywaniu mechaniki aplikacji foundry/gry", gdyz jak wiadomo nikt nie lubi sprytnych kombinatorow. ;P

Smiecho
    Uczestnik

niemożna wykonywać misji foundy czy co?

To tajne. Dobrze, że nie wiesz. Gdybyśmy Ci powiedzieli, musielibyśmy Cię zdezintegrować.

Edit: Mnich, byłeś szybszy...

chris
    Uczestnik

mu mu a jak poznac taka misje foundy?poztym ja tam nigdy nic nie wiem i szybko zapominam już zapomniałem o co pytałem 😛

MnICH
    Uczestnik

a jak poznac taka misje foundy?

Jesli tego nie wiesz, to prawdopodobnie "problem" Ciebie nie dotyczy, a szczegolow opisywac nie bede.

Jamjumetley
    Uczestnik

Dołączona grafika

teh horror!

...inna sprawa, że może to być serwer testowy 😛

Smiecho
    Uczestnik

O matko... Skąd Ty tego filmika wytrzasnąłeś? Ależ motywacja. Ale z drugiej strony... 🙂 to nie moje JHASy. Nawet jeśli to Holodek, to nie sobie niszczą. Na pewno poprawią się od tego umiejętności graczy. 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Na oficjalny forum ktoś się tym podzielił. Flota zapowiada kolejne akcje. A jak skończą się żuczki, biorą się za Galory 😉

Ugand
    Uczestnik

Na oficjalny forum ktoś się tym podzielił. Flota zapowiada kolejne akcje. A jak skończą się żuczki, biorą się za Galory 😉

a Crypta, jak na złość, przed kolejnym lock-boxem da akcję "powtarzamy wszystkie lockboxy". oh, ah to parcie na szkło

Tom6ek
    Uczestnik

oni je chyba skupuja z exchange bo nagle JHASy sa po 405mil EC

swgs1994
    Uczestnik

A potem zrobią akcję: podbijamy cenę zen do 2000 dilitu za sztukę taa... życzę im powodzenia.

MnICH
    Uczestnik

Oj tam pewno zrobili ta akcje, bo skupili duzo JHAS na reselling i chca podbic cene dzieki panice wsrod potencjalnych nabywcow tych statkow. ;P

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram