Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • V'Las
    Uczestnik

Dziś widzę też nie można uruchomić gry;-(

Slawek
    Moderator

To już chyba u Ciebie coś nie tak. Gra działa ok.

Przy okazji, wydawało mi się, że brzydszy ten ambassador już być nie może...

Myliłem się.

LIBERTO
    Uczestnik

i znowu sie z tobą nie gadzam, mnie się właśnie podoba. chociaż w secie jem hadar wyglada zdecydowanie lepiej 😉

Doro
    Uczestnik

Bo to ambasador miłości... ma do tego tęczowe lasery i 3 pokładowe wyrzutnie fajerwerków 😉

Tom6ek
    Uczestnik

widzieliście to ?

link

czyżby nowa frakcja ?

Ugand
    Uczestnik

Myliłem się.

1. włącz screenshot z linku powyżej

2. włącz http://www.youtube.com/watch?feature=playe...rFPqGtCL0#t=15s

3. /emote dance_rise_the_roof

Melnikor
    Uczestnik

widzieliście to ?

link

czyżby nowa frakcja ?

Nie uwierzę jak nie zobaczę, Romków jako grywalnych obiecują od... 3 Sezonu? Prędzej to będzie nowa seria FE

Silver Phoenix
    Uczestnik

To już chyba u Ciebie coś nie tak. Gra działa ok.

Myliłem się.

Ależ trzeba go tylko odpowiednio ubrać...

http://imageshack.us/a/img11/8466/screensh...13020222250.jpg

MAK
    Uczestnik

Właśnie ubrany na czarno wygląda bardzo fajnie zwłaszcza przez te świecące przerośnięte gondole. Sam swojego też od razu na czarno przemalowałem i to co go brzydziło teraz nadaje mu uroku

Ugand
    Uczestnik

a teraz coś z zupełnie innej beczki:

http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=541701

czyli "czy opłaca się robić konsole mk12, czy się nie opłaca". widać wyraźnie, że statystycznie się... nie opłaca.

MnICH
    Uczestnik

Jak dla mnie to 300 podejsc przy ponad 120 mozliwych wynikow to zdeka za malo, pomijajac fakt, ze imo powinien wyciagac dane tylko z tych, ktore wylosowaly sie jako niebieskie. Czyli 150 konsol z okolo 40 mozliwych wynikow, a i tak raczej prob byloby zbyt malo. ;POsobiscie dla mnie z konsolami jest jak z proba wylosowania statku z lockbox-u... Poza tym wole wydac EC na statek, ktorym polatam tydzien badz dluzej niz na 2 konsole zwiekszajace odrobine obrazenia z jednego rodzaju broni.

Belgron
    Uczestnik

Resolved an issue that allowed some of the 3-year party popper balloons to be much larger than intended.

STO jest pierwszą grą w której 'nerfa' dostaną ... balony 🙄

Reyden
    Uczestnik

Patrząc na to że Cryptic nie miał dość materiału aby sensownie wypełnić levelowanie Klingonów to dla Romulan pewno mają jeszcze mniej materiału .Grasz gracz grający po stronie Galae to pewno zaczynał by od 40 lvl lub wyżej .

Ugand
    Uczestnik

a teraz coś z zupełnie innej beczki:

http://sto-forum.perfectworld.com/showpost...amp;postcount=1

tak dużej łaty, która wprowadza niewiele, a (prawdopodobnie) usuwa bugi i inne robale, dawno nie widziałem. +1, Cryptic

z ciekawszych rzeczy, to:

-więcej broni (ziemnej) za reputację romulańską, np. pulsewave assault, split beam, sniper itp

-naprawa cech romulańskich BOff

-borgowi DOff znowu dostępni

-wiele, wiele bugów, rozsianych po całej grze

edit: ah, w sumie zapomniałem dodać, że to łata na serwer Tribble - do nas wpadnie pewnie w czwartkowe popołudnie.

Slawek
    Moderator

Wiadomo mniej więcej o jakie bugi chodzi?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram