Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

"I'll just leave this here":

http://www.crypticstudios.com/securitynotice

LIBERTO
    Uczestnik

a można prosić o krótkie streszczenie? 😉

Slawek
    Moderator

Mieli jakiś włam w grudniu 2010 i dopiero teraz to wykryli. Wg wstępnych danych jedyne naruszone informacje to nicki i hasła, żadne dane kart płatniczych itp. Niektórzy gracze muszą teraz obowiązkowo zresetować swoje hasło.W przypadku problemów należy się wylogować z oficjalnej strony i wybrać Forgot Password. Jeśli nie otrzymacie żadnego maila, to sugeruję sprawdzić folder ze spamem.No i myślę nie trzeba nikomu przypominać, by odpowiednio chronić wszelkie swoje konta internetowe, używać odmiennych i skomplikowanych haseł i w miarę możliwości zmieniać je od czasu do czasu w przypadku częstszego użytkowania.

Dr Bobaz
    Uczestnik

Nie wiem czy ktoś jeszcze miał ten problem, ale mi zablokowano kartę w związku z tym incydentem. Miałem w 2010 dodaną kartę kredytową (w międzyczasie zmieniłem ją 2 razy...) i wysłali info do mBanku o możliwej kradzieży danych. Więc mBank radośnie, w tygodniu poprzedzającym majówkę, zablokował mi kartę (inną niż tamta w systemie...). Czy jestem wściekły? Nie. Gorzej...

Slawek
    Moderator

Jeśli ktoś lubi przecieki:

https://p.twimg.com/Au4n_ZiCEAATuV9.jpg

https://twitter.com/LCDRMiller/status/21230...8/photo/1/large

Cokolwiek to jest, ma trafić do gry w ten czwartek. Jedna z podpowiedzi, to że okręt "ma dużo torped". Bardzo prawdopodobne, że będzie to Tier 5 Akira.

YES PLEASE!

Jamjumetley
    Uczestnik

Jeżeli to Akira to chyba Tactical Retrofit przesunie się w mojej kolejce "do kupienia" 😛

Slawek
    Moderator

To dorzucę jeszcze jedną podpowiedź, wypatrzoną w grze 😉

Dołączona grafika

Powiem krótko - shut up and take my money dilithium

Melnikor
    Uczestnik

Stacja poczeka 😛 gdzie mój kilof laserowy do dilithium.

Reyden
    Uczestnik

Torpedowa wersja Akiry - ciekawe .Czyżby to wersja powszechnie krążąca po fandomie - tzn. że Akira mająca od 8 do 15 wyrzutni ( w tym przypadku slotów - choć równie dobrze to będą stałe wyrzutnie - ciekawe czy będą mieć shared cooldown czy czy skille dot. torped będą na nie działać - HTY III albo Torpedo Spread , mniam mniam ) .

Slawek
    Moderator

No i macie: http://www.startrekonline.com/node/3241

Hello pay-to-win...

Reyden
    Uczestnik

Najciekawsze to wydaje mi się to - Photon Torpedo Point Defense System .Opis jest dość intrygujący - można wystrzelić masę torped fotowowych do 12 celów , może być niezły killer z niego . Poza tym to średnio - HP nie wiele większe niż u AE .Tak teraz patrzę na rozpiskę okrętów w STO - dla pełnego VA Lvl 50 nie ma w zasadzie darmowego okrętu , człowiek jest skazany na to co zdobył przy poprzednim awansie . Przy cenach okrętów i ograniczeniach rafinacji Dil farmienie Dilithium nie ma za bardzo sensu , lepiej zdobyte dil wykorzystać na co innego .

Melnikor
    Uczestnik

Jeszcze nim statek został oddany w ręce wyczekujących Oficerów już dostał nerfa -6k hulla plus torpedo point defence ostrzela maks 8 celi 6 salwami (maksymalnie 48 torped) przy mniejszej ilości celi wystrzeli mniej torped. I w sumie dobrze się stało.

Źródło: Post CaptainGeko

Jamjumetley
    Uczestnik

Ale i tak najładniejszy jest skin klasycznej Akiry... No i mogło być te 1600CP zamiast 2000CP 😛

Silver Phoenix
    Uczestnik

Zbieraj zbieraj, będą kiedyś promocje 😉

A Ambassadora dla mnie nadal nie ma, ef...

LIBERTO
    Uczestnik

Silver nie zaczynaj znowu z tym Ambasadorem, zaraz znowu ktoś naskoczy że to syf, dziadostwo, na co komu kolejny cruzer itp itd (pozdro Sławek 😉 )co nie zmienia faktu że i tak czekam z tobą aż go w końcu wypuszczą ;-D

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram