Star Trek Online - dyskusja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 619 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Wikingowie w kosmosie? Wojownicza rasa wojowniczą rasą ale nigdy nie podobało mi się traktowanie Klingonów jako zakutych łbów na statkach kosmicznych. TOSowi Klingonie zostali jednak lepiej ujęci niż późniejsi.Swoją drogą kobieca zbroja z tego linka jest fajna. Chroni Klingonkę wszędzie, tylko nie na piersiach. Bezpieczeństwo, bezpieczeństwem, ale dekolt u panienki musi być. A co! 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Kosmicznymi wikingami to oni są od kiedy pojawili się w pełnometrażówkach. W TOSie byli z kolei jak Dżyngis-chan. Mi podoba się ta zbroja. Nie zmienia radykalnie image'u zapoczątkowanego w latach 80, a dodaje stylu. Poza tym - hełm może kryć w sobie zaawansowaną elektronikę, a pancerz np. pochłaniać ataki z broni energetycznej. Połączenie high-techu z tradycją.

Melnikor
    Uczestnik

Poza tym - hełm może kryć w sobie zaawansowaną elektronikę, a pancerz np. pochłaniać ataki z broni energetycznej. Połączenie high-techu z tradycją.

Dobry lekki pancerz wspomagany w eleganckim stylu. 🙂

Silver Phoenix
    Uczestnik

Swoją drogą kobieca zbroja z tego linka jest fajna. Chroni Klingonkę wszędzie, tylko nie na piersiach. Bezpieczeństwo, bezpieczeństwem, ale dekolt u panienki musi być. A co!

To się nazywa czynnik rozpraszająco-dywersyjny 😛

Zarathos
    Uczestnik

Ja właśnie odinstalowałem STO. Wrócę jak pojawi się sezon 6, podobno poświęcony ma być także PvP. Na razie któryś z ostatnich patch Cryptica i genialnych skoków na kasę graczy (konsole od t4 w dół mogą być montowane na każdym okręcie) ugryzł mnie w d..ę. P2W w najczystszej postaci. I zero sensu dalszego grania w PvP (więc i w STO), chyba, że znowu tworzyłbym nową postać i grał na niskich levelach. Ale mi się nie chce.Sezon 6 ma być kiedyś tam (czyli jak będzie, to uwierzę) więc pewnie do STO wrócę. Na razie pogram sobie w Mass Effect (trzeba dopieścić postać do ME3), obejrzę Ergo Proxy, zainstaluję SFC II, trochę popiszę... hej, bez STO da się żyć :DP.S. Wreszcie przestanę wam marudzić. 😛

Piotr
    Klucznik

P.S. Wreszcie przestanę wam marudzić. 😛

Hurra! ;P

A niedługo zgarnę Cie do Pathfindera. ;>

Dalek
    Uczestnik

trzeba dopieścić postać do ME3)

Niestety nie ma sensu. Jak wynika ze leaka scenariusza wybory z poprzednich części maja znikome znacznie 🙁

Necros
    Uczestnik

wybaczcie zmiane tematu, ale to chyba najodpowiedniejszy temat. w sobote na czacie ktos rzucil tekst ze maja sie skonczyc wypadanie boxow. szukalem na sto, szukalem na wiki, ale z moja marna znajomoscia angielskiego moglem przeoczyc. czy ktos moglby potwierdzic lub zaprzeczyc tej informacji? z gory dziekowac:)

Belgron
    Uczestnik

Obejrzyj dokładnie tą stronę http://www.startrekonline.com/

Podpowiedź: szukaj ramki po prawej stronie.

Jeżeli nie znalazłeś to umieszczę instrukję obrazkową 😛

Melnikor
    Uczestnik

Paczki lecą do 19 marca potem Ferengi wszystkie zaiwanią.

Slawek
    Moderator

Boxy już zdobyte pozostaną w grze, a klucze do nich nadal będzie można zakupić w C-Store. Nie będzie można po prostu zdobyć kolejnych skrzynek, w tym tych złotych.

Necros
    Uczestnik

informacja jak byk jest. dziekuje:)

Slawek
    Moderator

Helloooooo pay-to-win - http://forums.startrekonline.com/showpost....mp;postcount=72

Nie chce mi się mam czasu skrobać newsów, więc jeśli ktoś chciałby mnie nas w tym wyręczyć, to śmiało. 😉

Belgron
    Uczestnik

Kupujesz te trzy stateczki, potem bierzesz na jeden wszystkie konsole, dodajesz do tego inne konsole z C-Store i krecisz filmik jak solujesz STF lub rozwalasz 1000+ ludków na PvP 😛

Zarathos
    Uczestnik

To po prostu kolejny krok PWE (Cryptica) do zabicia PvP. Bardzo się starają i coraz lepiej im to wychodzi. W sumie się nie dziwię. Co lepsi gracze z PvP raczej nie używają konsol (nie masowo), a i okręty z C-Store rzadko się spotyka, a jak się spotyka to gracze mają raczej tylko jeden ulubiony typ. Więc dla PWE to kiepski klient - mało płaci, dużo marudzi.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 619 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram