Forum Fantastyka Star Trek Star Trek na YouTube

Star Trek na YouTube

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 93 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Nie, nie umierał, był tylko bardzo wyczerpany po nawiązaniu kontaktu z V'Gerem i niedotlenieniu. Wtedy przeżył, zapewniam. Umarł dopiero w nastepnym filmie.

Rannogat
    Uczestnik
    Kamil
    Uczestnik

Nie, nie umierał, był tylko bardzo wyczerpany po nawiązaniu kontaktu z V'Gerem i niedotlenieniu. Wtedy przeżył, zapewniam. Umarł dopiero w nastepnym filmie.

Hmmm nieprzypominam se tej sceny temu pytałem. Dzięki za wyjaśnienie.

Lo'Rel
    Uczestnik

BORG fajna kompilacja starć Borga z Voyagerem. Jeden okręt przeciwko całemu Kolektywowi, że też Federacja nie może dać sobie rady :>

Kamil
    Uczestnik
    Aved
    Uczestnik

Can Young Kirk Really Survive the Car Jump In the New Star Trek?. Strasznie naukowo ale jednak z sensem 😀

Romek 63
    Uczestnik
    Jamjumetley
    Uczestnik

Wywiad z Rickiem Bermanem. Jeszcze nie obejrzałem więc trudno mi ocenić. Trwa 3 godziny (!).

Wywiad

EDIT: Nie wiem, czy śledzicie blog TrekMovie.com. Powiem jedynie, że warto gdyż pojawiają się tam bardzo fajne filmiki. Na przykład ten: Star Trek - animowany komiks.

Kamil
    Uczestnik

Ten komiks jest świetny. Star trek i Alien.

Jamjumetley
    Uczestnik

io9 dało cynk, że na YouTube obejrzeć już można zbiór gagów z planu jedenastki.

EDIT: Można się było spodziewać, że Paramount wymusi na YouTube zdjęcie klipu ze strony serwisu. Wersja zastępcza: Vimeo.

Toreth
    Uczestnik

Uwielbiam takie gagi 😆 Dzięki za podanie dalej 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Kolejna ciekawostka dzięki io9. NAwet nie zdawałem sobie sprawy z istnienia takiego materiału: niewykorzystane sceny z drugiego pilota TOS na YouTube. Zwróćcie uwagę na obsadę wymienioną w napisach końcowych.

lszekg
    Uczestnik

hmmm... już to oglądałem i.... te wycięte sceny są o wiele mniej kiczowate niż te pozostawione. Widać załogę, korytarze, departamenty. Zaciekawiły mnie za to: mina Spocka w bodajże 3 scenie (fani logiki powinni być zaskoczeni ;>) no i męski głos gotowości bojowej. Takie to.... mirrorowe?

Eviva
    Uczestnik

Tak, tę minę Spocka to mogli zostawić, tak bardzo wzbogaca jego wizerunek. Czy raczej - wzbogaciłaby.

Lo'Rel
    Uczestnik

Też się zgadzam, moje pierwsze skojarzenie: to nie jest takie kiczowate jak oryginał. Same scenki zaś ciekawe. Okręt był jakoś tak bardziej żywy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 93 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram