Forum Fantastyka Star Trek Star Trek - dossier

Star Trek - dossier

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 900 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Tylko dlatego, że nabija się z Shitnera. Gdyby pojechał po Stewardzie pewnie nawet byś nie zauważyła.

Eviva
    Uczestnik

Tylko dlatego, że nabija się z Shitnera. Gdyby pojechał po Stewardzie pewnie nawet byś nie zauważyła.

Zauważyłabym, mój złoty, na pewno. O ile zwykłe kpinki mnie nie drażnią, o tyle nabijania się z cudzego nazwiska nienawidzę.

Melnikor
    Uczestnik

To ja już przynajmniej wiem dlaczego Chekotay w większości scen wygląda jakby miał zasnąć, bełtnąć albo defekować.

Match
    Uczestnik

Po Stewart'cie nie ma za co jechać, bo to najlepszy aktor w historii Treka.Twój argument jest inwalidą.

Lo'Rel
    Uczestnik

To po kiego on grał w Voyu? Kasa.

Eviva
    Uczestnik

To po kiego on grał w Voyu? Kasa.

Każdy grał dla kasy, tylko jedni dodatkowo szanowali Treka, a drudzy nie.

Romek 63
    Uczestnik

Każdy grał dla kasy, tylko jedni dodatkowo szanowali Treka, a drudzy nie.

Oczywiście że tak i nie ma co się tu czarować :magic:

Dołączona grafika

r_ADM
    Uczestnik

Nie wiem czy ten wywiad byl na powaznie, ale tak czy inaczej humor tam prezentowany nadaje sie do rynsztoka. Zeby oni sie jeszcze faktycznie smiali z Shatnera, ale gdzie tam. Najbardziej prymitywny zart z nazwiska... i to juz? To jest niby genialne?A poza wszystkim Robert Beltran wydal mi sie strasznie zgorzknialym czlowiekiem.

Diabeu
    Uczestnik

On sobie ostre jaja robi a Wy się bulwersujecie xD

Eviva
    Uczestnik

On sobie ostre jaja robi a Wy się bulwersujecie xD

Te jaja jakieś takie śmierdzące...

Diabeu
    Uczestnik

Jakby sobie z każdego innego tylko nie Shitnera robił jaja to byś nie płakała.

Lo'Rel
    Uczestnik

Też odnoszę wrażenie, że do końca serio ten wywiad nie był. Ma prawo nie lubić Treka, ale zazwyczaj wszyscy dosyć ciepło wspominają pracę na planie ST. Może dlatego, bo nie wypada inaczej?

Eviva
    Uczestnik

Jakby sobie z każdego innego tylko nie Shitnera robił jaja to byś nie płakała.

Nie płaczę. Po prostu dałam wyraz mej odrazie co do takich żartów. I jestem im przeciwna niezależnie od tego, kogo dotykają.

Jamjumetley
    Uczestnik
    Jamjumetley
    Uczestnik

Może trochę to naciągane, ale tak charakterystyczne nazwisko + rakieta na obrazku muszą się kojarzyć 🙂 (tvn24.pl)

Dołączona grafika

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 900 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram