Forum Fantastyka Star Trek Star Trek - dossier

Star Trek - dossier

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 900 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

W dzisiejszym Wprost jest duży tekst o JJ Abramsie na życiowym zakręcie, ale wzmianki o ST są tylko dwie, że pierwszy film był "raczej nieudany" a drugi jest w przygotowaniu.

Cross
    Klucznik

wzmianki o ST są tylko dwie, że pierwszy film był "raczej nieudany"

No raczej.

fluor
    Klucznik

Tekst nie jest dostępny online. Barusz, czy możesz napisać w jakim kontekście wspomniano, że film był nieudany? Czy to fragment dziennikarskiej narracji, czy może jakaś wypowiedź samego zainteresowanego?

Barusz
    Uczestnik

Narracja. Coś w stylu "w międzyczasie przydarzył się jeszcze, raczej nieudany, Star Trek". Cytuję z pamięci.

Lo'Rel
    Uczestnik

w międzyczasie przydarzył się jeszcze, raczej nieudany, Star Trek

Oczywiście wszystko zależy od punktu widzenia.

Jamjumetley
    Uczestnik

Nieudany to on nie był, ale muszę przyznać, że jak się go ze trzy-cztery razy zobaczy to zaczyna się nudzić. Stare tak nie miały.

Lo'Rel
    Uczestnik

że jak się go ze trzy-cztery razy zobaczy to zaczyna się nudzić

Niedawno sobie odpaliłem właśnie. Targały mną te same odczucia.

Diabeu
    Uczestnik

Ja widziałem go jak narazie 2 razy i ten drugi raz był równie zajebisty jak pierwszy.

Match
    Uczestnik

Byłem 3 razy w kinie - za każdym razem mi się podobał i odnajdywałem nowe szczegóły (choćby gustowną jodełkę na mundurach 😉 )Zdaję sobie sprawę, że to taka piątkowa popołudniówka dla relaksu, ale w swojej kategorii to bardzo dobry film.

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie żebym nagle przestał lubić nowego Treka, nie nie. Ale złapałem się na tym, że chciałem przewijać film do fajnych momentów. Ale się opamiętałem 🙂

fluor
    Klucznik

Powrót Cyborg’a V7 na PCLab: Design niczym panel ze Star Trek, oraz mnogość funkcji ukierunkowana na typowo wirtualną rozrywkę czyni klawiaturę Mad Catz Cyborg V7 prawdziwym potworem gamingowym.

The D
    Uczestnik

Ma ktoś może piątkową Wyborczą, a konkretnie Telewizyjną? Podobno Orliński pisał o Abramsie (głównie w kontekście Super 8, ale nie tylko).

Barusz
    Uczestnik
    Barusz
    Uczestnik

Jak nietrudno się domyślić w dzisiejszej Polityce znaleźć można duży tekst o J.J. Abramsie na życiowym zakręcie, najbardziej interesujący dla nas fragment brzmi:"W 2009 r. do kin wszedł stworzony w całości przez Abremsa „Star Trek”. Choć nikt nie podejrzewał reżysera o umiejętność wskrzeszenia z tak ogranego tematu nowej iskry, film zebrał bardzo dobre recenzje i zarobił na świecie prawie pół miliarda dolarów."I potem wzmianka, że ów sukces zachęcił Abramsa do stworzenia Fringe, a jeszcze dalej że kolejny film z pod znaku ST jest jednym z projektów planowanych na rok 2014.

Jamjumetley
    Uczestnik

10 technologicznych mitów ze szklanego ekranu - wymieniony przykład to Nomad, czy M5?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 900 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram