Forum Fantastyka Star Trek Star Trek - dossier

Star Trek - dossier

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 900 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik
    Eviva
    Uczestnik

Opis filmu to opis odcinka TOS "The City on the edge of Forever", nie TMP. A na domiar złego zdjęcie wogóle nie jest z żadnego filmu, a już z oryginalna załoga nie ma nic wspólnego. Oto, co się dzieje, gdy redaktorzy nie pytaja się NAS.

fluor
    Klucznik

Fakt, na zdjęciu jest aż 3 kapitanów i pechowo żaden nie pasuje do filmu. Co do konsultacji z fanami - zwróciłem uwagę, że opis jest łudząco podobny do tego obecnego na USS Phoenix - nie wiem czy to przypadek 🙂

Match
    Uczestnik

Jest Kirk w opisie filmu? Jest Enterprise na zdjęciu?To o co chodzi? :rotfl:

fluor
    Klucznik

Krótka wzmianka przy okazji wydania nowego dodatku do Massive Effect.

Dołączona grafika

lszekg
    Uczestnik

Co do tego na górze: Opisy z USS Phoenix za obecne we wszystkich opisach Star Treka. Jak sprawdzam program przez dekoder, również wyświetlają mi się opisy z Phoenixa. Taka reakcja łańcuchowa, ktoś wziął z phoenixa, potem ktoś wziął ze strony następnej i tak aż do filmwebu czy innego onet.film

fluor
    Klucznik

Nie ma chyba niczego złego w korzystaniu z najlepszych źródeł 🙂

Pitmistrz
    Uczestnik

Tylko trzeba jeszcze czytać co się przepisuje.Większość opisów bazuje na Phoenixie ale czasami takie kwiatki wypisują że głowa mała.Ostatnio oglądałem TOS na Pulsie jak sprawdziłem co napisali to wyszło że mam na ekranie Sisco latającego Voyem.A sam opis prawie jak ulał pasował do TNG Lessons.

The D
    Uczestnik

Nie ma chyba niczego złego w korzystaniu z najlepszych źródeł 🙂

Na Phoeniksie zdarzają się czasem kwiatki w opisach, ale porównując do przeciętnego opisu treka w programie TV i tak mają poziom kosmiczny 🙂

fluor
    Klucznik

Krótka wzmianka w Wyborczej

Dołączona grafika

Jamjumetley
    Uczestnik

A pierwszy odcinek wyemitowano w dniu zamachu na Kennedy'ego.

fluor
    Klucznik

Blog Lemoniadowy - Star Trek w szkole - imponujący rozmiarem i zgłębieniem tematu tekst o zasługach Star Trek na polu edukacji. Zadziwia zwłaszcza wiedza trekowa autora i brak charakterystycznych dla nie-fanów przeinaczeń. Artykułu nie wklejam bo jest dość długi, ale polecam zapoznanie się z materią 🙂

Dołączona grafika

fluor
    Klucznik
    Romek 63
    Uczestnik

Blog Lemoniadowy - Star Trek - 43 lata od początku legendy

Już 43 lata 🙄 Jak ten czas szybko leci... 😎

Eviva
    Uczestnik

Blog Lemoniadowy - Star Trek - 43 lata od początku legendy

Już 43 lata 🙄 Jak ten czas szybko leci... 😎

Ciekawe, co z nim będzie za następne 43. Chciałabym doczekać (westchnienie)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 900 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram