Forum Fantastyka Star Trek Star Trek - dossier

Star Trek - dossier

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 900 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • r_ADM
    Uczestnik

Hehe, po tym podnoszacym na duchu wstepie to zdjecie bolesnie sprowadza na ziemie 🙂

Eviva
    Uczestnik

Hehe, po tym podnoszacym na duchu wstepie to zdjecie bolesnie sprowadza na ziemie 🙂

Przesadzasz - dlaczego? Dlatego, że nie widać na nim dziokich tłumów z dolepionymi uszami? Nie od razu Federację zbudowano.

Lo'Rel
    Uczestnik

Eviva, you are not ugly! 🙂 ale uniform masz super.

Eviva
    Uczestnik

Eviva, you are not ugly! 🙂 ale uniform masz super.

🙂

Ciekawe, ja się sobie zupełnie nie podobam. Ale mniejsza o to. Po raz pierwszy miałam okazję włożyc TOSowy mundur i poczułam się naprawdę bosko. Misiałam się tym pochwalić.

Lo'Rel
    Uczestnik

Misiałam się tym pochwalić.

Wcale mnie to nie dziwi, gdzie można pochwalić się mundurem jeśli nie na konwencie 🙂 Ja tam kiedyś chciałem sobie uszyć taki voyagerowy, ale chcieć, a zrobić to dwie osobne sprawy...

Eviva
    Uczestnik

Wcale mnie to nie dziwi, gdzie można pochwalić się mundurem jeśli nie na konwencie 🙂 Ja tam kiedyś chciałem sobie uszyć taki voyagerowy, ale chcieć, a zrobić to dwie osobne sprawy...

Ja też nie mam ręki do szycia - ten mundur pożyczyła mi Vanja. Gdybym miała sama uszyć, to lepiej nie mówić, co by mi wyszło. Voyagerowy łatwiejszy, trzeba kupić dwa zwykłe dresy o różnych kolorach, przeciąć gdzie trzeba i przyszyć na maszynie. Z babskim TOSowym gorsza sprawa, musiałabym wejść w porozumienie z jakąś krawcową, bo to trzeba dopasować, żeby jakoś wyglądało.

Romek 63
    Uczestnik

Nie wiem czy ta wiadomość już była gdzieś na Forum umieszczana, ale może jeszcze nie ❓

Prochy twórców "Star Treka" spoczną... w kosmosie

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...w_kosmosie.html

fluor
    Klucznik

Hmm... ta informacja poszła przez PAP na wszystkie, nawet najdziwniejsze serwisy swego czasu 🙂

fluor
    Klucznik
    fluor
    Klucznik
    Jamjumetley
    Uczestnik

Nazwa strony też się z Trekiem kojarzy 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

I całkiem dowcipny komentarz autora. 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Może już wcześniej było coś wspomniane na ten temat. Nie wiem. Oto recenzja "Jedenastki" na stronie star-wars.com.pl. Ocena: odpowiednik szkolnej 5!

fluor
    Klucznik

Blog Lemoniadowy na Salon24: Wielki Ptak Galaktyki obchodzi urodziny z okazji rocznicy urodzin Gene'a Roddenberry'ego.

Dołączona grafika

Barusz
    Uczestnik

Opis filmu "Ładne dziewczyny ustawiają się w szeregu" z 53. strony właśnie przed chwilą zdezaktualizowanej Gezety Telewizyjnej: "Rock Hudson jako wychowawca, który pomaga rozwikłać problemy z dojrzewaniem swoich uczennic, kiedy w okolicy grasuje morderca gustujący w ładnych dziewczynach. Plus scenariusz Gene'a Roddenberry'ego, który potem wymyślił "Star Trek". Nawiasem mówiąc film jest według tego co podają z 1971 r., więc opis nie jest zgodny z prawdą. O, a IMDb podaje, że w filmie zagrał m.in. James Doohan.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 900 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram