Forum Fantastyka Star Trek ST Motion Picture - wrazenia

ST Motion Picture - wrazenia

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 107 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Żebym ja się nie przyczepiła! Nie ruszać mi Kirka. On zawsze jest cudowny!

Lo'Rel
    Uczestnik

On zawsze jest cudowny!

No chyba, że nie jest 😛

W tym roku zaczynam zbierać kolekcję filmów trekowych, zaczynam od TMP 🙂 Wydatek niedrogi, a satysfakcja olbrzymia:)

Leila
    Uczestnik

Kirk cudowny? Ojć.A ja się wcale Pana Doktora nie czepiam... Świetnie wyglądał. :PAle że Spock ze średniowiecza? No wiesz Ty co?! To takie przykre...

Eviva
    Uczestnik

Kirk cudowny? Ojć.

A ja się wcale Pana Doktora nie czepiam... Świetnie wyglądał. 😛

Ale że Spock ze średniowiecza? No wiesz Ty co?! To takie przykre...

Doktora nie czepiam się się i ja, choć z tą brodą wyglądał wypisz wymaluj jak Pugaczow na portrecie. Spock prezentował się bosko "po cywilnemu", ale i Kirkowi nic nie brakowało - chyba że odrobiny tej radości życia, co w serialu.

Ja się tylko droczę, przecież...Jestem ostatnią osobą, która będzie jeździć po Spocku-Nimoyu z powodu wyglądu......co nie zmienia faktu, że kojarzył mi się Edmundem Czarnażmija.

Leila
    Uczestnik

Cóż... Ja też raczej nie będę jeździć ani po Spocku, ani po McCoyu... Ostatnio próbowałam wmówić koleżance, że Nimoy w XI wyglądał strasznie seksownie. Nie uległa. Szkoda...

Quinto ma specyficzny rodzaj urody. Mówiąc specyficzny mam na myśli INNY niż standard Hollywood (obecny standard Holywood -> "niekoniecznie wyrazisty, żeby nie powiedzieć nijaki").

Eviva
    Uczestnik

Quinto ma specyficzny rodzaj urody. Mówiąc specyficzny mam na myśli INNY niż standard Hollywood czyt. "niekoniecznie wyrazisty, żeby nie powiedzieć nijaki".

O matko, zakrztusiłam się colą i omal nie umarłam! Ale go podsumowałaś, sama bym tego lepiej nie zrobiła.

O cholera, chyba palnęłam gafę...!"Niekoniecznie wyrazisty, żeby nie powiedzieć nijaki" odnosi się do standardu Hollywood.Quinto moim zdaniem jest boski...Fanki Quinto przepraszam za konstrukcję zdania wprowadzającą w błąd.Wyedytuję post.

Dalek
    Uczestnik

Dla mnie Quinto to taki mydłek ;P.Sprawia wrażenie ugrzecznionego, odpicowanego, takiego trochę fałszywego ;P. (Mówię o wyglądzie, o charakterze Quinto pojęcia nie mam, więc proszę mnie też nie linczować).

Cross
    Klucznik

Popieram przedmówcę! Dobrą rolę ma w Heroes, w Star Treku wypadł słabo...

Eviva
    Uczestnik

Dla mnie Quinto to taki mydłek ;P .

Sprawia wrażenie ugrzecznionego, odpicowanego, takiego trochę fałszywego ;P .

(Mówię o wyglądzie, o charakterze Quinto pojęcia nie mam, więc proszę mnie też nie linczować).

Chyba po raz pierwszy się z Tobą zgadzam. Quinto ma tylko ładne oczy. Teszta do chrzanu. Leonard Nimoy nie powinien go tak wychwalać, bo gdybym miała wybierać między nowym Spockiem i mumią Spocka z ST XI, wybrałabym mumię.

Lo'Rel
    Uczestnik

I tu się nie zgodzę (żadna nowość, prawda Ev 🙂 ) moim męskim zdaniem Quinto, rzeczywiście posiada niestandardowy typ urody w porównaniu do tych prawdziwych mydłaków z Hollywood. Natomiast jego kreacja Spocka jest świeża i przekonująca, powiedziałbym - fascynująca 🙂 Zupełnie nie dziwię się, że Nimoy wychwala talent Zacharego. Choć opieram swoje stanowisko tylko na roli Spocka, "Hirołśów" nie oglądałem.

Leila
    Uczestnik

...Quinto, rzeczywiście posiada niestandardowy typ urody w porównaniu do tych prawdziwych mydłaków z Hollywood. Natomiast jego kreacja Spocka jest świeża i przekonująca, powiedziałbym - fascynująca 🙂 (...)

Dokładnie! 🙂

A "Heroes"? Jako Sylar był świetny... Ale widziałam tylko 1 sezon.

Bartas
    Uczestnik

Niedawno obejrzałem (TMP) , wiec dodam swoje zdanie. Film ogólnie ciekawy, posiada klimat ale jak tu zostało mu to wcześniej wypomniane, te dłużyzny są straszne 😉 Fabularnie mnie trochę zawiódł, pod koniec miałem wrażenie, że oglądam odcinek TOS z Nomadem 😉 Co do aktorów to wg mnie wszyscy dali radę, zszokowała mnie tylko zmiana Scottiego. Ogólnie mimo, że nie jest to mój ulubiony ST,i posiada parę wad, oceniam film na dobry.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 107 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram