Spotkanie integracyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 200 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Gosiek
    Uczestnik

Niedziela:

Leczymy kaca.

Czekam na wasze propozycje.

Spotkanie połaczone z Mazowieckim.

Dla dokładniejszej informacji dodam tylko, że zwykle spotkania mazowieckie zaczynają się o 16:30, więc na leczenie kaca będziecie mieć sporo czasu. 😉 A na serio to byłoby fajnie gdybyście dali znać o której będziecie startować w drogę powrotną, to w razie czego spróbujemy Mazowszan zorganizować żeby zebrali się nieco wcześniej. Tylko prosiłabym o w miarę szybkie info w tej sprawie, żeby przekazać to reszcie zainteresowanych. ;>

Bonifacius
    Uczestnik

Kachani - Zuza dala kiedys linka do schroniska. Czy ktoś z was ewentualnie bylby chętny wziąć ze mna na spółke pokój (2,3 osobowy - to zależy od ilości osób) To jest blisko Centrum, Ba w samym centrum.

DAJCIE ZNAĆ !

remigiusz.bak@kopos.pl

GG: 3219415

Zuza
    Uczestnik

A na serio to byłoby fajnie gdybyście dali znać o której będziecie startować w drogę powrotną, to w razie czego spróbujemy Mazowszan zorganizować żeby zebrali się nieco wcześniej.

Na 90% wracam do domu w niedzielę pociągiem o 20 = zjawię się 😀

Gosiek
    Uczestnik

Arille już zarządziła odpowiednie przygotowania, dzięki czemu spotkanie mazowieckie zostało przeniesione na wcześniejszą niż zwykle godzinę, żebyście mogli nas (a my was :P) obejrzeć nie tylko w przelocie, pędząc w kierunku dworca. ;> Wygląda na to, że będziemy mieć trochę czasu na integrację nie tylko pbemową, a przy okazji będzie szansa na dobre arabskie jedzenie i fajkę wodną w naszym stałym miejscu spotkań.

Zuza
    Uczestnik

Znaczy się już jesteśmy w potrzasku i nie ma co rozważać jak by tu się wymknąć? 😐

fluor
    Klucznik

Raport ze zlotu można znaleźć w dziale mazowieckim *LINK*. Zapraszam do komentowania i wpisywania swoich wersji zdarzeń, specjalnie pozostawiłem pewne luki do wypełnienia 😉

Zuza
    Uczestnik

Coś nam się komentarze rozrastają, lepiej więc chyba wrócić "na swoje śmieci" 😉

A tak w ogóle to chciałbym zapytac szanownych Excelsiorowiczów czy Arille wycałowała Was ode mnie? Bardzo prosiłem żeby was serdecznie wycałowała :>

[post="33728"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Hmm... o ile pamiętam, były tylko pozdrowienia...

/me chce buziaka od Arille!! Z odsetkami! :>

Tak, już po spotkaniu. Było miło. I wiem, że dla mnie jest to początek kopiowaia i pożyczania filmów ;-). Czemu nie. Trzymajcie się ludzie wiatru

Arille
    Uczestnik

Oj bo ja nie lubie aż tak bliskich fizycznych kontaktów, dlatego was pozdrowiłam. Całowanie jest niehigieniczne 😛

Zuza
    Uczestnik

Niehigieniczne? Zawsze można się zdezynfekować alkoholem :>

Odsetki rosną 😛

A, i żeby nie drażnić Klingonów...

Krótki opis mojej włóczęgi wraz z Zuzą w oczekiwaniu na pociągi: Dworzec, the final frontier. These are the voyages of the medical crew of starship USS Excelsior. It's continuing mission to explore strange new worlds, to seek out new life and old civilisations. To boldly go, where many has gone before (czyli do sklepu).

Vang, Ty paplo 😛

Vang
    Uczestnik

A ponoć jestem za cichy 😛

Zuza
    Uczestnik

Ok, to teraz opanuj odzywanie się we właściwych momentach :>Wygadać tajne machloje :/

Arille
    Uczestnik

A podobno to ja kombinuje...

Vang
    Uczestnik

Machloja była mego autorstwa więc się podzieliłem 😀

Zuza
    Uczestnik

Vang - ale po co ujawniając szczegóły? :]Arille - tak, Ty knujesz. Też. 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 200 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram