Spotkanie integracyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 200 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Dobra stajemy na ostatnim terminie 24 i 25 września, ze względu na Boniego... Ja rozpoczynam pertraktacje z rodziną na temat ich wyjazdu i nocowaniu u mnie zainteresowanych. Do 20 września prosze o potwierdzenie obecności na mojego maila arille@o2.pl. Co do nocowania to na dniach się okaże czy na pewno u mnie bedzie można się zatrzymać.Pomódlcie się żebym dostała na sobote wolne z pracy...Pozdrawiam 🙂

Zuza
    Uczestnik

Dzięki, dzięki, dzięki za termin, sama też nie będę mjusiała niczego przekładać i naginać :DI będę trzymać kciuki i za wolne, i za załatwienie wszystkiego w spokoju i na czas, żebyśmy się mogli spotkać w jak największej grupie ;DGłupawka osiąga maksimum, ide odtańczyć taniec radości, paaaa 😉

Arille
    Uczestnik

mail me: lady_arille@yahoo.com

sorry tamta skrzynka nawala...

mail jest obowiązkowy

Bonifacius
    Uczestnik

Dobra stajemy na ostatnim terminie 24 i 25 września, ze względu na Boniego...

[post="32671"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Arille: :ok: DZIĘKUJĘ ;D

Boni

PS. Swoja część aroniówki ofiruję Tobie 🙂

Arille
    Uczestnik

ojej... poczułam się lekko zawstydzona :blush: ale miło to czytać 😉

Unicorn
    Uczestnik

Hmmm ja nie wiem czy sie zjawie.... 🙁 Zobaczymy jeszcze.

Arille
    Uczestnik

widze że temat troche umarł...przypominam spotkanie już za tydzień... ❗

Corvus
    Uczestnik

Ja stawiam na termin 24i 25 września. Wczesniej nie mogę.

Zarathos
    Uczestnik

za tydzien? 17? to bezemnie niestety. ja najwczescniej 24-25 (jak corv) a it nie za pewne, ale ten termin jest prawdopodobny. 17 wykluczone

fluor
    Klucznik

Jako upoważniony przedstawiciel komitetu organizacyjnego chciałbym sprostować i uspokoić wszystkich zaproszonych gości - nasz walny zjazd 😛 odbędzie się we wcześniej uzgodnionym terminie, tj. 24-25 września.Za nieporozumienie i niepotrzebne nerwy przepraszamy 🙂 Po prostu Arille już się nie może Was doczekać 😉

Arille
    Uczestnik

wybaczcie ale odkąd pracuej straciłam troche poczucie czasu, a napewno kalendarza ;)przez to z wrażenia pomyliłam weekendy...spotkanie jest 24 i 25 września... a ja jestem troche hop do przodu...nie linczujcie 😥

Unicorn
    Uczestnik

Hmmm.... to nie wiem czy będe. Jeszcze noga mi się nie wyleczyła 🙁 Szkoda 🙁

Zuza
    Uczestnik

Spokooojnieeee.... wyleczy się, jeszcze jest czas ;)Zresztą o ile wiem to nie piesza wyprawa w wysokie góry (chyba, że coś uknuliscie przez ten tydzień...), więc nodze nie powinno nic zaszkodzić, zwłaszcza jak np. zafundujesz sobie ochraniacz albo porządnie zabandażujesz lekko usztywniając (na 90%, ale lepiej spytaj lekarza, ortopedię mam dopiero w tym roku :>)Zdrowiej, nie marudź 😀

Arille
    Uczestnik

post przeniesiony z tematu Spotkanie integracyjne

Ponieważ pierwsza moja prośba została zignorowana w takim razie posyłam nastepną.

Wszystkie osoby wybierające sie do Warszawki mają posłac mi maila z akredytacją ❗

Ułatwi to mi i fluorowi opieke nad wami, odbieranie z dwora itp, nie mowiąc już nic o przygotowaniu spotkania.

Dla nieuświadomionych podaje mojego maila lady_arille@yahoo.com

Nowych również zapraszam na spotkanie 🙂

Osoby, które potwierdziły swój udział w zlocie:

• Arille
    • Fluor
    • Zuza
    • Boni
    • Drake
    • Vang
    • Corvus
    Arille
    Uczestnik

Rozkład jazdy:

Sobota:

Spotkanie na placu pod metrem Centrum o godzinie 11:00

Wyciekcza krajoznawcza po Warszawie; obejrzymy Stare Miasto, poszwędamy sie po knajpkach i parkach.

Po południu lub wieczorkiem:

1) Wypad do knajpy - pijemy.

2) Pijemy u mnie.

* Jedna opcja do ustalenia w ciąglu dwóch najbliższych dni.

Niedziela:

Leczymy kaca.

Czekam na wasze propozycje.

Spotkanie połaczone z Mazowieckim.

A potem do domu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 200 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram