Spotkanie integracyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 200 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

postaram się nie złamać... ja wogóle dobre dziecko jestem 😈

pamiętajcie Kapitan nie nocuje u siebie romulanek ;P

Zuza
    Uczestnik

Przejazd kapitanolotem z Krakowa do Wawy? Brzmi ciekawie 🙂

Zarathos
    Uczestnik

alez nocuje nocuje 😀 zawsze znajdzie sie miejsce pod fotelami 😀

fluor
    Klucznik

Ja prawdopodobnie będę mógł przenocować ze 2 osoby (w sumie czemu by nie :>) gdyby zaszła potrzeba. Proszę o ostateczne potwierdzenie terminu spotkania, bo muszę sobie zrobić wolne w pracy...

Zuza
    Uczestnik

Rozmawia sobie właśnie z qmplem ze stolnicy i poleca, żeby szukając noclegów w ostateczności zerknąć tutaj., więc wrzucam, może komuś się przyda.

Do zobaczenia 😀

Arille
    Uczestnik

Dobra dzieciaki mam dla was propozycje terminu spotkanie w Warszawie. Ogólnie sa dwie propozycje i trzeba wybrac jedną:1) 11 i 12 wrześnie (sobota i niedziela)2)18 i 19 wrześnie (sobota i niedziela)Potrzebujemy szybko ustalić termin ponieważ wiekszość z nas pracuje (fluor i ja też) i musimy zgłósić nieobecności?Proponuje żeby każdy wpisał termin jaki mu pasuje i policzy się głosy wiekszości.

Zuza
    Uczestnik

To jednak nie 24-25.09??Cóż, z tych 2 dla mnie jedynie 18-19, choć mniej chętnie niż końcówka...

Arille
    Uczestnik

No i jeszcze trzeci termin 25 i 26...

Vang
    Uczestnik

18-19. Wcześniej mi nie pasuje.

Arille
    Uczestnik

Ja też wole 18 i 19 bo wcześniej ani później nie bardzo mi pasuje...

Zarathos
    Uczestnik

18-19 ale nie daje gwarancji ze sie wyrobie. wolalbym 25-26

Bonifacius
    Uczestnik

U mnie wchodzi w rachubę TYLKO 24-25 września, no ale cóż jeśli większości będzie pasować inny termin, to proszę o obszerną relację na forum, bo mnie niestety nie będzie :(Boni

Unicorn
    Uczestnik

Hmmm... tyle mnie nie było, że nawet o tym nie wiem. Chcecie to zrobić w Wawie?? Bo jak tak, to chętnie przyjade. (Jak rodzice pozwolą oczywiście 😛 ) Pozdro.

Zuza
    Uczestnik

Tak, chcemy to zrobić w Wawie (hehehe ale dokładniej to chyba jeszcze nie wiadomo :>), chcemy to zrobić końcem września - bo chyba większości bardziej pasuje 24-25.Arille, złotko, początek roku akademickiego to nie takie zło, wyrobisz się ze wszystkim 😆 Zresztą o ile się znam na paniach_z_dziekanatu, to i tak w weekend niewiele załatwisz...Swoją drogą to paranoja, bo na niektórych uczelniach nawet zaoczni muszą do dziekanatu stawiać się w tygodniu, przed 15 :|Do zobaczenia ;D

Vang
    Uczestnik

Ja mam jeszcze coś do załatwienia przed piętnastym 🙁

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 200 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram