Spotkanie integracyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 200 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bonifacius
    Uczestnik

EMH to czcigodna bestia i nikogo nie skrzywdzi Zuza - nie rób z niego takiego holopotworka ;)A co do podziału piołunówki, hmmmm to ja się chętnie aroniówka podzielę 😀 a piołónówka to działka Zuzy, ale jestem zdania Kapitanie, że im więcej autochtonów tym lepsza orientacja w terenie 😀 po akcji zalewowej 😀 😀 . Gosiek - masz gwarantowane 1/n aroniówki w ramach przyjaźni z Klingonami, wy przecież lubicie mocne trunki :DOPS Boni

Zuza
    Uczestnik

Zarathos - ostatni weekend, czyli 24-25.09, tak?Podajny wreszcie oficjalne cyferki :DCo do orientacji w terenie wystarczy nam chyba autochtońska Romulanka - czego nie wie to przesłucha podejrza... eee... przechodniów? :)Co do piołunówki - jest jej 0,5 l więc jeśli tylko 1/n nie bedzie podpadać pod ilości śladowe to proszę bardzo, smacznego :)PS. Boni - sam straszysz słowem "bestia" ;> Ale ok, ok, już będę grzeeecznaaa i nie będę podpadać... Ciekawe ile wytrzymam? 😈

Arille
    Uczestnik

Oczywiście :> piołunówka świetna ekh... święta rzecz...

Ale wymyśliliście z tym końcem września. Jezli na tym stanie to o nocowaniu u mnie można zapomnieć...

Jak ktoś bedzie chciał uszkodzić Doca to bedzie miał ze mną doczynienia więc nie radze ❗

autochtonów warszawskich bedziecie mieli 2 na miejscu plus jeden dojazdowy zginąc nie zginiecie

ktoś ma już opracowany plan wycieczki czy trzeba to dopiero zrobić ❓

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ech Ty moja Romulanko 😆 Ze wzruszenia obwody emitera mi się poprzepalały :roll:A właśnie - gdzie obiecane fotki?

Arille
    Uczestnik

już dostałeś... uważaj na te obwody... żeby sie coś od nich nie zajeło...

EMH Mark IX
    Uczestnik

Taa... Wtedy stwierdzenie "płomienne uczucie" nabrałoby zupełnie nowego wymiaru 😆

Arille
    Uczestnik

...pożarowego...

Zuza
    Uczestnik

Warszawiacy! Szukając odpowiedniej knajpki - sprawdźcie zabezpieczenia przeciwpożarowe! 😀

Arille
    Uczestnik

bez przesady - wystarczy mała przenośna gaśnica...

Bonifacius
    Uczestnik

W zasadzie ( to nie jest pewne) ale dla jednej osoby mógłbym wyżebrać lokum u wujostwa w Beeftown, ale to moge dopiero potwierdzic po ustanowieniu pewnej daty spotkania. E tam zaraz gaśnica, przecie może być kocyk to zawsze przyjemniej :)Doc, czy sygnaturke zmieniłes sobie z powodu tego co napisałem (ze jesteś bęstią) ? 😉

Arille
    Uczestnik

na kocyku jest przyjemnie ;> chociaż pod w sumie też...

Bonifacius
    Uczestnik

"Na" jest przyjemnie, "pod" jest romantycznie i tajemniczo - znaczy romulantycznie 😀

Arille
    Uczestnik

normalnie zaczynam żałować że nie jestem Twoją żoną :Peh... rozmarzyłam...

Bonifacius
    Uczestnik

No, no ,no Arille tylko mi serca Doca nie złam 😀 Arill

Zarathos
    Uczestnik

Arille, bo jeszcze szanowna malzonka nie pusci nam boniego na impreze.Owszem oficjalna data spotkania to ostani tydzien wrzesnia. chyba ze wczesniej talibowie warszawe wysadza - co nie bylbo takie zle ;)Ja sie w razie czego przekimam w autku 😛 - bo chyba gruchotem przyjade - mam alergie na PKP. jak ktos mieszka na trasie grudziadz-wawa (albo krakow-wawa bo jeszcze nie wiem skad bede jechal) bedzie mogl sie zabrac. I przenocowac na przednich siedzeniach albo w bagazniku 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 200 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram