Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › PBEM - Sojusznicy › Archiwum USS Excelsior › Spotkanie integracyjne
Beer?? Ty barbarzyńco jeden!! :lol:...Encrypted mesage from Quark"Order placed! Delivery in T: minus 5" 😆
Ech chłopy, chłopy i dziewoje także. Fakt jest faktem, Warszawa - wrzesień - Piwsko w skrócie WWP jednak najbardziej istotne jest to że się spotkamy, porozmawiamy i ZINTEGRUJEMY SIE. Po zakńczeniu i tak wylatywać będa z Wawy nie messerschmit-y a Interpidy, Galaxy i inne okręty zalane w trzy D 😀
Książeczki zdrowia?Barbarzyństwo :PGdzie posiałeś swój medkit, Doktorku, że się chcesz książeczkami wysługiwać? :>Wstyd!A co do spotkania... czyli będziecie sobie karteczki "błagam, pomocy, niech się ktoś zlituje i wsadzi mnie do tego-a-tego pociągu bo sam nie trafię" przyczepiać? 😀
Nie 😉 Ja zamierzam wyjaśnić kumplowi, skad dokąładnie ma mnie zabrać i odstawić (czy tam odnieść... ) do domu 🙂
EMH prosił, żeby mu taką zrobić, więc wrzucam tutaj, może innym też się przyda...

:angel:
Ja nie potrzebuję, wystarczy, że EMH będzie miał, w końcu ten sam pociąg 😀
rozumiem że każdy przywozi własne zapasy 😉 ❓ oczywiście głównie zależy mi na piołunówce Zuzy :>
Czy mamy juz jakiś konkretny termin ? Bo szczerze mówiąc u mnie zaczynaja się schody ( takie małe). 3-4 wrzesień z dziećmi do ZOO 🙁 , ale chyba pierwszy weekend odpada 🙂 a 17-18 wrzesień córka ma urodziny - rozumiecie - nie wypada. Ostatecznie żona powiedziała że urodziny córy można przełożyć na tydzień wcześniej. Zatem moje możliwości obejmują dni: 10-11 września lub 17-18 września albo 24-25 września. Prosze o opinie i wstępną akceptację. Aaaaaaaaaaaaa co do własnego wiktu, hmmmmmmmm a kosztowaliście kiedy aroniówki 😀 He he he nic tak nie potrafi sponiewierać jak ów trunek, jak będę..... zresztą sami spróbujecie 😀
EMH prosił, żeby mu taką zrobić, więc wrzucam tutaj, może innym też się przyda...
[post="32105"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ożesz ty czarownico 😆
Musimy poważnie porozmawiać... Przemagluję cię gorzej niż przez telefon...
Masz to jak w banku :/
PS. Co do właśnego wiktu - dobry pomysł, ale przy założeniu, że impreza będzie nie w lokalu, lecz w czyjejś bazie gwiezdnej 😆
w takim razie proponuj ostatni tydzien wrzesnia. lubi ktos rum, to ja moge dostarczyc niezlego 😀
Rum, piołunówka, sake, aroniówka....No ładnie. Po takiej mieszance nikt nie będzie potrzebował okrętu, żeby wejść w Warp :lol:Obawiam się czy nie będzie wycieków "plazmy" 🙂
Bardzo lubię rum, szczególnie z Coca-Colą. A co do wycieków plazmy Doc, to tak czy inaczej zawsze będą tam albo pomidory, albo marczewka - niezaleznie czy ją zjesz czy nie :D. Miałem kilka spotkań z Wielkim Uchem to wiem 😀 😀
Ze swojej strony - błagam, byle nie 1-12.09 :DA co do ciekawych trunków - dziadzio produkował tarninówke i dereniówkę - tej ostatniej jeszcze trochę jest hehehe - imo lepsze niż aroniówka, ale to może kwestia producenta, bo aronie to działka drugiego dziadka :>Absyntu nie zapomnę spakować, spokojnie, zawsze można przecież coś wypić podczas zbierania się w charakterystycznym punkcie albo rozchodząc się... te zimne, jesienne noce ;)Rum... hmmm... trunek chyba jak najbardziej pokładowy :DPS. Tym razem mam dowód na piśmie, że EMH mi grozi - jakby co, ktoś mnie obroni? :angel:
Tym razem mam dowód na piśmie, że EMH mi grozi - jakby co, ktoś mnie obroni? :angel:
Pewnie w załodze Exc będzie tylu chętnych do obrony, że biednego EMH zadepczą. 😉 Ale, że Warszawa i Mazowsze to klingońskie tereny, to w razie czego można liczyć na odsiecz kilku BoP-ów atakujących niecny hologram pustymi butelkami po piwie. 😛 A na serio, to jeżeli będziecie 2 dni balować w stolicy, to możemy przy okazji zrobić jakieś spotkanie łączone, sądzę, że chętni się znajdą. ;>