Spotkanie integracyjne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 200 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Absynt w Polsce można kupić - ale jest CHOLERNIE drogi.Z 500 m stąd jest sklep, gdzie za 0,7 chcą 130-kilka zł, podczas gdy na Słowacji 0,5 kosztuje niecałe 40...Zdziercom-Ferengi mówimy stanowcze NIE :)Za to w Realu kawałek dalej widzieliśmy ze 2 tygodnie temu bezalkoholowy likier pomarańczowy Curacao - podstawa do niskoprocentowej wersji Romulan Ale?LARP? Fajnie :DOby tylko bez używania przesyłowni :>

Ja chcę pojechać tylko mi wrogi element coś o zakupie krzesła wciska idiotyzmy i plany mąci, mi pasują wszystkie terminy. Może jeszcze uda mi się wydusić zezwolenie na wyjazd...

Eric Keitel
    Uczestnik

To coś nazywało sie Absyntem. Miało tylko 55% i kosztowało 50 zł. Za pół litra. Słyszałem o tym, to polski absynt - wcześniej był spzredawany tylko za granicą 😀 Testy polowe nastąpią w ciągu kolejnych dwóch tygodni, nie wczesniej :>Ale zagraniczny absynt, ten na pewno dobry, jest drogi 🙁

O`mus
    Uczestnik

Co do samego absyntu to więcej wydatków niż pożytku. Rozstawiania wszystkiego, rozpalanie cukru i tak dalej wcale czasu tak bardzo nie umila. Co prawda działanie jest praktycznie nieporównywalne, ale ja tam jednak wole zgrzewke piwa, ew. czystą białą (tudzież siwą, bo ostatnio mocno posmakowała :D) :D:P:D

Zarathos
    Uczestnik

eee tam. absynt, woda, piwo. WINA, WINA WIIIINAAAA DAAAAAJCIE!!! - mowiac po ludzku - kupic sangri owocow, narobic lodu i bedzie co pic

Eric Keitel
    Uczestnik

Mam pytanie... Czy za każdym razem jak ogłoszony zostaje jakiś zlot, albo spotkanie trekowe, pierwszym tematem który się omawia, może po za terminem, jest alkohol? 😛

O`mus
    Uczestnik

Jakby nie patrzeć to i na pokładzie Excelsiora/Bazy pierwszą rzeczą (tu patrz wejście do baru czy dojście na ognisko) pierwsze skrzypce grają napoje alkoholowe :D:P:D A co do sangri to niezły pomysł 😀

Unicorn
    Uczestnik

Chętnie bym się wstawiła na spotkanie.... 🙂 Ale w sierpniu to kiepsko 🙁 Jadę na obóz prawie 3 tgodniowy... Jeszcze nie wiem, którego dokładnie, ale pewnie 15 wyjeżdżam.. :/ A tak fajnie by było się z wmi spotkać, ale chyba jak zawsze znowu odpadnę 🙁

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Zadam niesmialo pytanie - czy osoby spoza zalogi Excelsiora beda mogly sie pojawic? Jesli tak to autor niniejszego posta chetnie by sie wybral na to spotkanie ;D Akurat w sierpniu bede mial troche wolnych weekendow 😉

Zuza
    Uczestnik

Sangria mniam, a zwłaszcza owoce wyciągnięte z sangrii :)Absynt - całkiem prosto, a smacznie i efektownie (2 warstwy sie robią) się go pije ze słodką wiśniówką ;>Maciek - gdybyś wstał rano 2go dnia 1go zlotu i zobaczył Fluora z puszką piwa w ramach śniadania, zrozumiałbys wszystko.Ba, nawet w temacie od zeszłego roku wisi alkohol :DUni - szkoda :(Ale stawiam na to, że w końcu Ci się uda dotrzeć :DGwyn - a wiesz że grozi to werbowaniem?I to udanym, bo na żywo jesteśmy jeszcze fajniejsi :>

Eric Keitel
    Uczestnik

Gwynn, przeczytaj podpis Zuzy na tym forum. Jeśli Ci to nie przeszkadza, to czemu nie? Oczywiście, decyzja należy do organizatora - Fluora 🙂

Zarathos
    Uczestnik

mow za siebie. ja na zywo jestem smutnym, ponurym facetem wietrzacym spisek 😀 nie wierzysz to zapytaj sie I.Thorna 😀

fluor
    Klucznik

Uni: w takim razie bardzo zapraszamy na ktores z mazowieckich spotkan. Moze nie jest to czysto excelsiorowe grono, ale i tak bywa fajnie, a ze stalych bywalcow mozna spotkac Corva i Erica (no i mnie, choc nie zawsze). Arielka jest chwilowo na wyjezdzie wiec nie przychodzi na mazowieckie... ale nudzic sie z nami na pewno nie bedziesz ;)Gwyn: Nie widze pwwskazan. Klopotow z miejscem tez nie powinno byc ani zbyt ostrych protestow ze strony mojej rodziny... wystarczy dac im odpowiednio wczesniej cynk, by poszukali sobie jakiegos zajecia na ww. weekend. Musisz sie jednak przygotowac na roznego rodzaju proby werbowania oraz dziwne tematy rozmow, np. o karpiach koi lub andorianskich separatystach.Hmm... wobec takiego odzewu trzeba pomyslec o rozszerzeniu formuly zlotu hmm ;)Zar: spokojnie, od czego kapitan ma swoich oficerow 😀

Zuza
    Uczestnik

mow za siebie. ja na zywo jestem smutnym, ponurym facetem wietrzacym spisek 😀

... i po to nam alkohol? ;>

Fluor - jakby co mam "pod ręką" 3-karimatkowy namiocik, gdyby miał się przydac mogę przywieść 😉

fluor
    Klucznik

Namiot mozna rozstawic, bedziemy wtedy mieli stanowisko polowe 😉 jesli chodzi o spiwory to mam kilka.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 200 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram