Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › PBEM - Sojusznicy › Archiwum USS Excelsior › Spotkanie integracyjne
(Nie robię edita, bo mam zupełnie inne pytanie)Co z zapowiadanymi wstępnie przyjazdam na Imladris?Kto się wybiera do Krakowa? 🙂
ja o ile wypłate obejrze przed 20 października...
Ja chociaż nie gram, też się zapowiadałam (zwłaszcza Zuzie ;>) z rewizytą przy okazji Imladris, ale na razie raczej kiepsko to wygląda - w kasie pustki, więc nie wiem czy mi się uda pojechać z resztą warszawiaków. Zatem mnie na razie można nie liczyć, jak coś się zmieni to dam znać.
Jakoś wolę odpowiadać "na własnych śmieciach" 😉
Fluor niestety dotarł późno, przegapił więc pierwsze prezentacje, w tym dwie Pah Wraitha. Dla mnie - trekowego lajonika (póki co :>) - było to ciekawe wprowadzenie, a i fanowidownia też nie wyglądała na znudzoną (a prędzej na hiperaktywną ;]).
Ogólnie sporo osób wybierało się tylko na sobotę i niedzielę, a publikę odciągnął też równoległy blok - ot, społeczeństwo niezdolne do poświęceń, gdzie im do federacyjnych ideałów...
widzielismy kolejno "VOY:Message in a Bottle", "Scientific Method" i "The Killing Game" (po tym ostatnim, posnelismy jak zabici 😉 )
Kto po, ten po... ja w trakcie 🙂
Ale to wina braku kawy :]
Następnym razem... nic nas nie zaskoczy!! 😀
Od jakiegoś czasu robię przymiarki, by zebrać jak najwięcej osób z załogi w jednym terminie. Ponieważ jednostronne negocjacje nie przynoszą większych efektów, może na forum uda się ustalić jakiś kompromis.Lokalizacja: prywatne ranczo Fluora w podwarszawskich suburbiach, czyli na wsi.Termin: w gruncie rzeczy dowolny, najlepiej w przedziale 10-31 sierpnia.Atrakcje: Spotkanie z mazowieckim aktywem POGFy, zwiedzanie Warszawy trasą "śladami I zlotu Excelsiora" (mieszkanie Arielki jak podejrzewam będzie niedostępne z powodu jej wyjazdu 😉 ), inne jakie sobie zaplanujemy.Proszę o deklaracje chętnych osób i wolnych terminów. Wysoki wpływ na morale załogi miałaby kapitańska deklaracja przyjazdu lub zgłoszenie konkretnego terminu ;)Aha sprawa jest w miare pilna i chciałbym, by w mniej więcej tydzień lub dwa był ustalony termin.
Fluor, możesz uznać że Pierwszy Oficer się stawi :)Z Krakowa wracam ok 7, potem żadnych wyjazdów nie planuję. A co do terminów:11-1318-2025-27Cześć osób pracuje a w podanym pzrez Ciebie terminie mamy te trzy weekendy. Chyba najwygodniej będzie, jak każdy zgłsoi kiedy mu najbardziej pasuje. btw... o spotkanie z naszymi POGF'istami jest atrakcją? 😛
26-27 sierpien, wczesniej nie dam rady. w ten weekend raczej prawie na pewno bede mial wolne.
btw... o spotkanie z naszymi POGF'istami jest atrakcją? 😛
Jeśli przyjdzie chatI - to na pewno 😉
Jeśli przyjdzie chatI
Właśnie Fluor. Jeśli przyjdzie 😛 Chociaż, sama możliwość oglądania naszej abndy w naturalnym srodowisku (w Marhabie) jest sporą atrakcją...
No na to spotkanie się stawie, mam nadzieje że z oddziałem (jak tam Marines, jedziecie?? :D)Co do daty to w sumie wszystkie terminy po 14 sierpnia mam wolne (bo 12 organizuje impreze zdutniófkową 😀 100 dni po maturze z polaka :P)
Mnie pasuje 26-27.08.
No i Arille już może też już wróci 🙂
Ciekawe czy się absynt ostał... :blush:
Fluor, masz jakby co gdzie namioty rozstawić? :>
A zamiast chatIego wolałabym spotkać ponownie np. Gosię ;D
Mnie pasuje 26-27.08.
Dossskonale 🙂
No i Arille już może też już wróci 🙂
Ciekawe czy się absynt ostał... :blush:
AFAIK nie ostal sie, aczkolwiek podczas ostatniego hmm... ogniska u mnie (raporcik dla ciekawskich) czy moze podczas samych zakupow Maciek wypatrzyl cos absyntopodobnego stojacego sobie bezwstydnie na polce sklepowej... ile to cos mialo %? Nie pamietam, w kazdym razie za duzo 😉
Fluor, masz jakby co gdzie namioty rozstawić? :>
Tak. Mam troche trawnika i cala łąkę 😉
A zamiast chatIego wolałabym spotkać ponownie np. Gosię ;D
Zaznaczam, ze nie gwarantuje spotkania chatIego ani tez Gosi, chociaz zaproszenia na pewno dostana 🙂
Maciek cos jeszcze przebakiwal o jakims larpiku... hmm 😉