Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Spotkania w Gdańsku

Spotkania w Gdańsku

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 201 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • WildRex
    Uczestnik

Ja wiem jedno - w Toruniu w tym terminie sie nie pojawie, bo ostatni egzam mam... 29 czerwca :[ shit.... :/

Od Modeatora: A mozna prosic bez laciny? 😉 Tej angielskiej tez. ;>

Zeal
    Uczestnik

No.. Panowie... Pora pomyśleć o spotkaniu wrześniowym... Jakieś propozycje?

Antikan
    Uczestnik

No hej! Ja w Gdansku na stale jestem dopiero od pazdziernika- wraz z nadejsciem nowego roku akademickiego - Takze zalezy od terminu. Jakies propozycje??

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Khem khem ;> Jak juz wspominalem Zeal'owi w najblizszym czasie wybieram sie na zasluzony urlop. Czesc zamierzam spedzic w Trojmiescie 😉 Jako ze daty juz mi sie skonkretyzowaly wiec informuje. Bede w Gdansku w weekend 17-18 wrzesnia wiec jesli jest taka mozliwosc zeby zorganizowac w ktoryms z tych dni spotkanie to z mila checia poznam trekerow z Trojmiasta ;> Tak wiec czekam na odzew 😉

Voy
    Uczestnik

Przenies to na pazdziernik to wpadne 😉

Zeal
    Uczestnik

Niestety, urlopu się nie wybiera ;)Proponuję wstępnie 17 września. Miejsce i czas - do ustalenia. Pomysły?W najgorszym razie sam się wybiorę. Nie można nie ugościć naszego wiedźmina...

Vidmo
    Uczestnik

WitamData 17 września mi pasuje. Miejsce pozostawiam do ustalenia Zeal'owi 😉 jako największemu znawcy "klubów studenckich" w Gdańsku ;), a co do czasu to tak jak było ustalane przy poprzednich spotkaniach zależnie od tego jak będzie najbardziej pasowało osobom, które zadeklarują chęć przybycia.Voy w październiku na pewno też się jakieś spotkanie zorganizuje, a jako że zaczyna się następny rok studencki i ludzie wracają "na stare śmieci" (czyt. uczelnie i akademiki :)) to możliwe, że będzie więcej osób na spotkaniu np: Antikan 🙂

WildRex
    Uczestnik

Heja. Wyglada na to ze 17 wrzesnia jak na razie dam rade sie pojawic.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Niestety mam kiepskie widomosci ;> Okazalo sie ze z przyjazdu na Pomorze w najblizszym czasie nici. Wszystko przez problemy ze stopa ktora od kilku dni juz nie pozwala mi normalnie sie poruszac. Dlatego odwoluje swoj urlop i ide do lekarza wiec nie bedzie mnie w najblizszy weekend w Gdansku. No ale nic straconego - wstepnie nowy termin urlopu to druga polowa pazdziernika :mrgreen: wiec szykujcie sie na okolice 22 - 23 😉

Zeal
    Uczestnik

Ja Ci nie odpuszczę, nie masz na to co liczyć... Teraz pytanie do reszty. Ponieważ - jak sami przeczytaliście - nasz "gość honorowy" ( 😛 ) się nie pojawi, nadal planujemy spotkanie w ten weekend? Czy też może jednak poczekamy do przyjazdu Gwyna oraz do tego, aż nasi studiujący koledzy wrócą do 3Miasta?

Vidmo
    Uczestnik

To zależy od ilości osób chętnych, a czasu coraz mniej. Na razie są 3, czy to wystarczy zależy od nas, w końcu liczy się jakość nie ilość ;). Mimo wszystko wam (WildRex, Zeal) oddaje ostatnie słowo co do organizowania spotkania, a ja jak to mawia Borg "We'll adapt" (zawsze w liczbie mnogiej) :D.Ps: Zeal gdyby spotkanie nie doszło do skutku to mogę się u Ciebie pojawić :).

WildRex
    Uczestnik

Hmn... to jesli tak sprawa stoi to w takim razie stwierdzam ze sie nie pojawie... Bede usilnie sie staral uczyc na poprawki ktore mnie czekaja w przyszlym tyg... Nie ma lekko o ba :/

Zeal
    Uczestnik

Czyli oficjalnie przesuwamy spotkanie na czas... Późniejszy :)Vidmo - Ty akurat nie potrzebujesz zaproszenia - wiesz chyba dobrze, że zawsze jesteś u mnie mile widziany...

Voy
    Uczestnik

Piatek/sobota (14/15.10) pod wieczor rzecz jasna. Pasuje? Pisac kto moze a kto nie.

Zeal
    Uczestnik

Tym razem proponowałbym wyjątkowo uzaleznić termin spotkania od jednej osoby - mianowicie od Gwynbleidd'a. Chyba, że zrobimy spotkanie w okolicach 15-stego, a potem powtórzymy, mnie to za jedno.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 201 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram