Forum Fandom Kluby i grupy Pomorskie Forum Treka Spotkania w Gdańsku

Spotkania w Gdańsku

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 201 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • WildRex
    Uczestnik

A czy z osob przyjezdzajacych do Gdanska sa jacys aktywni gracze w ST CCG??Bo jesli tak to milo by rozegrac partyjke po dluzszej przerwie :>

Kaleh
    Uczestnik

Co'Brah, I.Thorne i Ja 🙂 Czyli 1 nowy gracz i 2 starych wyjadaczy (Cobrah and Me) po odwyku 🙂 Czyli wziąć karty???

WildRex
    Uczestnik

Heh, jesli chcecie uwazac mnie za nowego gracza to prosze bardzo :> To ze ostatnio nie gralem - z jakis rok - nie znaczy ze zapomnialem jak sie gra :> A karteczki wezcie :]

CoBrah
    Uczestnik

A juz mialem kart nie brac 🙂 No to trzeba cos zlozyc na sobote...Az takim starym wyjadaczem tez nie jestem - wiecej przerwy(ponad 2 lata) niz samego grania 😀 Czyli szykuje sie maly turniej? 🙂

Voy
    Uczestnik

Wypadlo mi cos i moge sie nie pojawic. Dam znac jeszcze.

Antikan
    Uczestnik

Ja nie gram co prawda i nie za bardzo umiem, ale z chęcią poobserwuje i się może poduczę 🙂

Kaleh
    Uczestnik

WildRex - ja wiem żeś weteran o podobnym stażu gry jak my.... jako nowego gracza uznaję I.Thorne-a 🙂 PS Nie ma przeciwskazań a propos obserwacji ale żeby to spotkanie nie zamieniło się w gierczenie tylko 🙂

WildRex
    Uczestnik

Spoko, to bedzie tylko przypomnienie starych dobrych karcianych czasow hlip...hlip...A pomyslec ze na pomorzu a dokladniej w 3city gralo kiedys z 6-7 osob... stare dzieje...

WildRex
    Uczestnik

W ta sobote jest spotkanie w sobote trekowe w Sopocie w bylym Zeppelinie

(teraz to sie zwie cos jak Impreza Club) po godz. 17:30. Jesli macie

czas i checi wpadajcie - mam nadzieje ze pojawia sie osoby, ktore sie

wczesniej pojawialy, a wam sa raczej nieznane 😉

Jesli ktos ma juz jakies plany to niech ich nie zmienia.

Sorry z zamieszaniem z data - oczywiscie chodzi o sobote 28 maja.

Od moderatora:

Ten i kilka następnych postów pochodzą z tematu "Spotkanie 28-go maja". Zostały przeze mnie przeniesione, ponieważ tylko post WildRex'a miał coś wspólnego z 28-ym, pozostałe posty dotyczą spotkań ogólnych.

Voy
    Uczestnik

... Zreszta i tak musialem sie uczyc. Nawet bym sie z domu nie wyrwal. Antik, ja chce moje Aliasy zanim wyjade. Moze zrobimy jeszcze jakies spotkanie po sesji?

WildRex
    Uczestnik

No ja jestem za spotkaniem. U mnie na pg wlasnie zaczal sie miesiac mordegi :/Doslownie i w przenosci :[

Voy
    Uczestnik

Dzis prawdopodobnie wylacza mi neta wiec jesli do polowy czerwca jakies spotkanie zostanie ustalone (co wydaje sie malo prawdopodobne ;P) to jedyny kontakt ze mna bedzie przez telefon.Pzdr,

WildRex
    Uczestnik

Ja od siebie moge tylko dodac, ze mimo ze oficjalnie sesja zaczyna mi sie po 17 czerwca to teraz mam kola co dwa, wiec chcac nie chcac jestem out na 2-3 tyg :/Tzn chyba znajde czas na przegladanie neta ale na spotkania w zadnym razie :/

Antikan
    Uczestnik

Tak - sesja - dobija nas wszystkich 😥 U mnie ona teraz w toku - ostatni egzam mam 16 czerwca- potem jestem otwarty na wszelkie propozycje spotkań poza weekendem 25-26 bo wtedy Trekerska brać z Kujaw wzywa w ojczyste strony 🙂

Kaleh
    Uczestnik

Hehehehe.... sesja? Jestem już po niej 🙂 I tak troszkę zmarudziłem bo mógłbym spokojnie zakończyć ją w piątek miniony 😀 Zostały tylko kursopraktyki w Borach Tucholskich - tydzień w terenie o piwie i wodzie.... Chętnych i żądnych odpoczynku w trakcie sesji zapraszam na wspomniane przez Antikana Kujawskie Spotkanie Trekowe w Toruniu. Bez gier w CCG ale być może nastąpi test StarTrek D20 postaram się zaadaptować system do tego czasu....

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 201 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram