Forum › Fandom › Kluby i grupy › Pomorskie Forum Treka › Spotkania w Gdańsku
Ja przyjade pociagiem relacji Lodz Kaliska - Gdynia Glowna Osob.. W Gdansku Glownym jest on dokladnie o godz 12.00 😀 No i zapewne tym samym pociagiem przyjedzie tez reszta 🙂
Ja przyjade pociagiem relacji Lodz Kaliska - Gdynia Glowna Osob.. W Gdansku Glownym jest on dokladnie o godz 12.00 😀
No i zapewne tym samym pociagiem przyjedzie tez reszta 🙂
[post="28353"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Melduję swoją gotowość przybycia o ile dziś mnie Impromotor nie złapie i nie każe czegoś robić w zw. z magisterą 😀 Pociąg ten sam.....
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie 12 to rano... ;/
No bez jaj. Nie laz po lumpach w piatek to wstaniesz przed 12 ;P W ostatecznosci mozesz przeciez dojsc do nas pozniej.
Co prawda uważam godzinę 12 też za troszkę zbyt ranną - tym bardziej że w piątek juwenalia będą trwały już na całego i w sobotę prawdopodobnie trzeba będzie odespać 😉 Hmm - wolałbym tak jak WildRex 14, 15 - no ale jeśli przybywjącym spoza trójmiasta nie pasuje w żadnym wypadku inaczej jak 12 to się dostosuję...
Mam pytanie do Kaleh i CoBrah: czy wy tylko przyjezdzacie na spotkanie a potem jeszcze wieczorem wracacie? Bo jesli taki macie zamiar to respect 😎 I wtedy rozumiem ze jednak 12 to bedzie ta pora wlasciwa, choc nie bedzie lekko.Drugi raz respect za zerwanie sie na pociag na 6:00...
Hmmm,no taki mamy zamiar.A jest jakas inna opcja? 🙂 A pociag nie o 6.00 🙂 ,w koncu z Bydgoszczy do Gdanska nie jest tak daleko...pociag mam o 9.35 😀
Mój odjeżdza o 8.35 🙂 a oczywistym jest że jeszcze mamy zamiar tego samego dnia wrócić 😀 My nie poddajemy się nigdy :> A do tego jeszcze w piątek mam wyjazd na teren badawczy... ehehehe... maraton.
Tylko jak nas rozpoznacie? I czy ktoś nas przejmie z dworca? O ile ktoś się pofatyguje na Intercept Aliens to podejrzewam, że najlepiej będzie nas wykryć po najbardziej wyróżniającej się osobie 🙂 tzn. I.Thorn-ie 😀 Szukajcie kogoś wyższego od Wildrexa 😉
Eeeeee,rozpoznaja nas z pewnoscia 🙂 Trzech kolesi rozgladajacych sie w panice po gdanskim dworcu bedzie latwo dostrzec w tlumie 😆
Tak wiec przeprowadzilem dzis drobny rekonesans, gdzie mozna usiasc, cos wypic i nie tylko 😉 Zatem ze wzgledu na tak wczesna pora pod uwage mozna wziac tylko dwa miejsca: jedno przy Teatrze Wybrzeze obok jego kas - jesli pogoda dopisze to bedzie mozna usiasc na swiezym powietrzu, a drugie to Irish pub, ale jest dopiero czynny od 13. Co do mojej osoby: to powinienem o 12:02 wysiadac z autobusu w gd. gl., wiec osoby przyjezdne prosilbym o cierpliwe poczekanie 5min na peronie 🙂
Eeeeee,rozpoznaja nas z pewnoscia 🙂 Trzech kolesi rozgladajacych sie w panice po gdanskim dworcu bedzie latwo dostrzec w tlumie 😆
[post="28445"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No właśnie 🙂 Myślę, że z rozpoznaniem nie będzie problemu, a zresztą to pewnie wy prędzej rozpoznacie grupkę pięciu facetów nerwowo poszukujacych przyjezdnych 🙂
Jeśli chodzi o knajpy to Wildrex ma rację... Zresztą znalazłoby się od bidy więcej lokalów...
To jak - już wszystko ustalone- miejscowi zbiórka o 11.50 pod McDonaldem na dworcu Gdańsk Główny?
Mi pasuje. Będę na 90 % ( mam nadzieję, że nic niespodziewanego mi nie przeszkodzi, ale... Nigdy nie wiadomo).
Ja bede , ale zgodnie z podanym przeze mnie czasem. Natomiast co do lokali - porzadne lokale z browarem po 12 w poludnie szukac to niczym poszukiwanie igly w stogu siana... :>
Ja bede , ale zgodnie z podanym przeze mnie czasem. Natomiast co do lokali - porzadne lokale z browarem po 12 w poludnie szukac to niczym poszukiwanie igly w stogu siana... :>
[post="28483"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To następnym razem wy przyjedźcie do Torunia! 😀 O 12tej już Krzywa Wieża funkcjonuje 🙂 Takie miłe miejsce na trekowe spotkania (kilka lat temu już tam było parę 🙂 ) Bardzo fantastyczne ze względu na przechył - człowiek na wejściu zaczyna zastanawiać się czy za dużo nie wypił 😉
A w Gdańsku coś się na pewno znajdzie. Duże miasto duży wybór 🙂