Forum › Fandom › Kluby i grupy › Pomorskie Forum Treka › Spotkania w Gdańsku
Ey no to mozna sie przychylic do prosb zamiejscowych i zrobic w poludnie. Tylko podstawowa sprawa to czy ktos przyjedzie? Bo jesli nie to nie ma co robic za dnia.
Jak dla mnie browar za 6 nie pozostaje większą przeszkodą... Jeśli mielibyśmy zrobić spotkanie w południe to centrum jest najlepsze, bo kluby studenckie we Wrzeszczu, do których moglibyśmy uderzyć (a w których piwko zdecydowanie tańsze) wszystkie otwierają raczej wieczorem (mam tu na myśli np. Infinium lub Mechanika, które idealnie by sie do naszych celów nadawały)... A jak tam zamiejscowi - jaka godzina by wam najlepiej odpowiadała?
A jak tam zamiejscowi - jaka godzina by wam najlepiej odpowiadała?
[post="28106"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
W samo południe 😀
A jednak moge sie pojawic na tym spotkaniu 🙂 Godz 12-13 bylyby dla nas chyba najbardziej odpowiednie.Pobylo by sie na spotkaniu kilka godzin,bo ja ostatni sensowny(czyli nie pozny)pociag do Bydgoszczy mam po 18godz.
Jak w południe to i ja przybędę.Trzeba tylko ustalić pociągi no i kto będzie nas odbierał ze stacji (przynajmniej jeśli chodzi o mnie, to ja Gdańska nie znam w ogóle).
Dla mnie 12 moze byc. Z dworca na stare miasto mozna isc spacerem wiec problemow z dostarczeniem Was na miejsce nie bedzie. Sadze ze jesli podacie dokladny czas przyjazdu mozemy wszyscy ustawic sie na dworcu. Co na to reszta?
Voy ma rację. Najlepiej żebyśmy znali czas przyjazdu pociągu - wtedy można się ustawić na dworcu przy McDolnaldzie np. na 10 minut przed przyjazdem. No i wtedy gdzieś wyruszymy 😉
hi.
Wildrex, kiedy jest planowane najblizsze spotkanie w gdansku? Tzn bo nie pamietam jak sie umawialismy, czy beda regularnie raz na miesiac, czy raz na dwa tygodnie.
Pzdr
c.
Najbliższe spotkanie w trójmieście jest 14 maja... Spójrz do tematu "Trek w Gdańsku" - tam cały czas toczy się dyskusja nad miejscem i godziną...
Mod: W związku ze zdublowaniem tematu - zamykam. Topic do kasacji.
Posty przeniesione ze zdublowanego tematu - Zeal
W takim razie prosze przeniesc spowrotem ten zdublowany temat. Stworzylem go z premedytacja oddzielnie jako informacja dla osob ktore wchodza po raz pierwszy na to forum... z zamiarem zreszta pozniejszego jego przyklejenia i zamkniecia z konkretnymi informacjiami dla nowych potencjalnych spotkaniowiczow. ghrrrrrrrrrrr
Po pierwsze: chatI, na forum obowiazuja pewne zasady, ktore mają nas uchronic przed balaganem - m.in. nie dublujemy tematow - 3. punkt regulaminu sie klania. ;> To nie lista, tu musi byc jakis porzadek - forum spelnia tez funkcje archiwum i ma ulatwic ludziom szukanie informacji na konkretny temat, a jezeli te informacje będą rozrzucone w kilku topicach to raczej bedzie im trudniej niz latwiej.Po drugie: topic z konkretnymi informacjami zaklada sie, gdy te informacje sie posiada. Ty w nowym watku dopiero o te informacje pytales, rownie dobrze mogles zrobic to tutaj, tym bardziej, ze nazwa topicu brzmi "Spotkania w Gdańsku", lub najlepiej piszac do Wildrexa PM - tu z kolei na mysl przychodzi 11. punkt regulaminu.I po trzecie: ciesze sie, ze interesujesz sie innymi dzialami regionalnymi, ale sadze, ze oficerowie terenowi i moderatorzy tych dzialow sami sobie poradza z organizacja, i gdy ustala szczegoly, zamieszcza je w odpowiednim miejscu. Ponaglanie ich czy pouczanie jak maja wygladac ich dzialy, to nienajlepszy pomysl. ;>
A ja dorzucę jeszcze jedno...Nawet, gdyby Wildrex odpowiedział Ci w tamtym topiku, że 14 maja... To ciągle pozostaje kwestia miejsca i dokładnego czasu - który ciągle się 'ustala'. I raczej byłby ustalany w temacie, w którym piszę teraz tego posta - nie w Twoim. Kwestia przyzwyczajenia. A dublowanie topików naprawdę nie pomaga w odnajdywaniu informacji.Co do topiku z 'konkretnymi informacjami dla potencjalnych spotkaniowiczów' - myślałem o stworzeniu terminarza.Tylko po co? Po pierwsze - to dopiero drugie spotkanie w Gdańsku, ogłaszane na łamach TSS.Po drugie - decyzja o miejscu i czasie pierwszego spotkania zapadła w ostatniej niemal chwili. Widzisz sens przyklejania zdublowanej informacji, wziętej z tematu, kiedy wszyscy zainteresowani czytają właśnie ów temat? Ja - nie.Po trzecie - zanosi się na to, że dokładny czas i miejsce najbliższego spotkania znowu zostaną ustalone w ostatniej chwili. Na chwilę obecną nie ma nawet czego przyklejać :)Po czwarte w końcu - Antikan, Wildrex to postacie kompletnie nowe na forum. A jakoś znalazły odpowiedni topik (na temat spotkań) - nawet przed powstaniem działu.Jeśli wyklaruje się jakiś w miarę sensowny harmonogram - pierwszy go przykleję. O ile się wyklaruje.
Najwyższy czas aby dogadać się co do godziny spotkania (po południu) ponieważ miejsce i data są już podane. Najlepiej by było gdyby osoby spoza trójmiasta określiły przyjazd ich pociągu do Gdańska Głównego i przekazały na forum lub na PM do osoby będącej na spotkaniu(np. do mnie), o której mamy podreptać ich przywitać. Osoby z trójmiasta powinny się spotkać przy Mc'Donalds'ie koło PKP 10-15 min. przed przyjazdem pociągu i wyjść na peron po nowo przybyłych.Kiedy godzina zostanie określona pojawi się informacja na forum (oby nie na ostatnią chwilę)
Dobra. Godzine spotkania proponuje ustalic na 17:30. Jezeli sa inne sugestie, to prosze je przedstawic.---Przepraszam za niedokladne przeczytanie poprzednich postow - chyba jeszcze wciaz widze przez soba droge z Chorwacji ;> Nie wiem jak dla was, ale dla mnie 12 to rano... ;/ Jesli juz to niech to bedzie bardziej rozsadna pora, czyli gdzies po 14.PS. Chorwacja roxx :]
Innym osobom nie z Trójmiasta nie za bardzo pasuje taka "późna"(17) godzina, była mowa 12-13, w końcu można zawsze takie spotkanie dowolnie przedłużyć tzn. ile kto chce czy może być na spotkaniu tyle będzie). Najlepiej żeby CoBrah, I. Thorne i Kaleh określili, o której będą na miejscu. Wildrex dobrze by było gdybyś także określił w miare dokładnie przyjazd do Gdańska.