Forum Fandom Kluby i grupy USS Silesia Sobotnie spotkania śląskie

Sobotnie spotkania śląskie

Wyświetlanie 5 wpisów - od 16 do 20 (z 20 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pah Wraith
    Uczestnik

Cześć, Ślązacy!Myślałem, że będę w Katowicach 16-tego, ale się troche popaprało i jednak nie przyjadę. Muszę przełożyć tą rewizytę na inny termin :(Jeszcze raz dzięki za odwiedziny i za kopa w cztery litery, co umożliwiło nam rozpoczęcie oficjalnych działań :)Pozdrawiam, Pah

Liranna
    Uczestnik

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, najbliższe Trekowe Spotkanie Terenowe w Katowicach odbędzie się u mnie 21 maja. Cała imprezka u mnie zaczyna sie o 15:00 i planuję grillla, o ile pogoda nie spłata jakiegoś psikusa.Jemy i pijemy to co sami sobie przyniesiemy.BSL odbiera ludzi i przywozi do mojego domu.Istnieje możliwosć przenocowania u mnie, tak wiec zapraszam nie tylko Ślązaków i Zagłębiaków (czy jak to się odmienia 🙂 )

Liranna
    Uczestnik

Najbliższe spotkanie śląskich Trekerów odbędzie się 2 lipca. Czekamy jak zawsze koło Żaby od godziny 15:00, ale nie póżniej niż do 15:01 😛

Liranna
    Uczestnik

Jako że nie widzielismy sie jeszcze w nowym roku proponuję ustalić spotkanie w styczniu. Mnie pasuje najbliższa sobota tj. 14 styczeń a później 28 styczeń. Czy jest ktoś zainteresowany?

Liranna
    Uczestnik

Ślązacy, co z Wami? Kiedy ostatni raz było jakieś spotkanie? Czy nie tęsknicie za nimi?Może by tak coś zorganizować w najbliższym czasie? Jakieś propozycje?

Wyświetlanie 5 wpisów - od 16 do 20 (z 20 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram