Skrytki, kluczyki i Galory

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 40 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Drop box, srop box, ale typ updatem przekichali sobie u całej i tak już małej społeczności PvP. Cryptic chyba chce nas, PvPerów wykończyć - jeden temat z głowy, mniej treści do rozwoju etc.Anyłej, Galor jako okręt dla KDF i SF? Kto to widział, i to na dodatek o takich statystykach. Przecież Galor to był taki latający trup który nawet z Mirandą miał problemy, nie mówiąc o czymś nowszym. Jaki kapitan Federacji czy KSO chciałby czymś takim latać? Dawali by Keldona to by się jeszcze jakoś dało zrozumieć. Ale tak?No, ale Cryptic ma ST w... hum hum hum takie niedomówienie Jasiu. I wężykiem go.

TenebrosuS
    Uczestnik

Może i trup, ale fajnie wygląda 😀

Anonimowy
    Gość

A tam kolejny dupsik do zabawy - zapoluje na goldy, pozostałe sprzedam - w końcu nikt nikogo nie zmusza do otwierania :)Pozdro

swgs1994
    Uczestnik

Skrzynki będą, a potem znikną (napewno sie tak stanie)i staną się rarytasem i gracze będą musieli szukać ich na exchange. Wykorzystają to niektórzy oferując skrzynki za ogromne sumy, a ci co kupią te skrzynki bądą frajerami bo i tak zyskają parę bateryjek do reaktorka stateczku ;P Nie żebym coś sugerował ale twórcy gry naprwadą żeruja na naiwności graczy, oraz budzą w nich prymitywne instynkty rywalizacji.

T'Tom
    Uczestnik

Mam już wyrzuty sumienia. Bo wczoraj znalazłem ze 3 takie boxy i od razu wystawiłem je na Exchange. Nie wiedziełem jaką cenę dać (bo niby skąd, podobnych boxów nie było). Dałem dla żartu 200.000 EC - i ...ktoś to kupił po kilku sekundach. No i jak teraz znajdzie tam jakies baterie? Porażka.

Reyden
    Uczestnik

Chyba sam wystawię skrzynki na exchange bo Galora nie potrzebuję a kasa się przyda .

Silver Phoenix
    Uczestnik

Nie wspominając o tym, że zaoszczędzone dzięki temu CP można będzie przeznaczyć na kupno munduru czy też okrętu 😉 No cóż, każdy zrobi jak uważa 🙂

Zarathos
    Uczestnik

200 000 za skrzynkę? 10... 20... Gdzie i jak często można toto znaleźć? Bo jakby tak opchnąć po dumpingowej cenie ze 100 takich, to starczy na kompletne wyposażenie mojego Odysseya w różowe Mk XII prosto z Exchange 😀

TenebrosuS
    Uczestnik

Wypadają na groundach. Nie wiem czy w kosmosie też 😛

Jadorg
    Uczestnik

W kosmosie także można to dostać. Skoro tak ładnie za to płacą, to trzeba będzie pohandlować 🙂

Yerzu
    Uczestnik

To ja mam wyrzuty ze za tanio sprzedałem 100k za obie które wydropiłem. :(A wiadomo jak długo one będą dropić??

TenebrosuS
    Uczestnik

Dzisiaj już po 10k stoją 🙁

Yerzu
    Uczestnik

Jak zwoje wystawiałem to stały inne po 25k. Także na to reguły nie ma. A jeszcze parę dni temu C było po 180 DIL.

Piotr
    Klucznik

Miesiąc temu CP były po 400 dilitium - przestańcie marudzić. ;>

Melnikor
    Uczestnik

No a teraz CP stoi tylko w $, bo Dili Exch rypnął.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 40 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram