Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Równowaga sił - komentarze

Równowaga sił - komentarze

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 611 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Do reszty zielonych. Nie było ustalanej kolejki dowodzenia, ale uznajmy, że Taleria Mendak jest szefem po Rehu. A skoro ten kipnie to...Kto uważa inaczej niech da znać.

Reyden
    Uczestnik

@ Kaleh co miałeś na myśli ze zwrotem Strzelać ze wszystkiego poza bronią konwencjonalną . Przecież Torpedy/disruptory to własnie jest broń konwencjonalna ( no może poza torpedami plazmowymi )

I. Thorne
    Uczestnik

Miał na mysli, żeby nie strzelać z ręcznych dezruptorów :>Tak serio to wszystko na okrętach co jest dozwolone w grze to broń konwecjolanlna. Niekonwecjonalna to podprzestrzenna czy torpedy tylko z antymaterią.Więc dołączam się do pytania. O co chodzi?No i pytanie do Ciebie Reyden. W jaki sposób wykryłeś Romulan. Jeszcze nie zaatakowali artefaktu, oprócz Devorasa. Walka odbędzie się w przeliczeniu. Tym bardziej nie mogłeś wykryć Kardazjan. Oni nie ujawnili się w ogóle. Nawet nie wysłali sygnału.Więc masz jakiś wykrywacz zakuflowanych jednostek?

Kaleh
    Uczestnik

Też dobre pytanie.....Używam tylko plazmówek.... dezruptory zostawiam na czarną godzinę :>

Kronos
    Uczestnik

Od MGPytanie czy mogę robić przeliczenie ? Jeśli ktoś chce jeszcze pisać niech to robi, jeśli nie to mówcie.Wszelkie spory rozwiążę w przeliczeniu.Pozdrawiam

I. Thorne
    Uczestnik

Klingoni i federaki gdzies sie kryją :>Czas zrobic przeliczenie, by Romulanie dowiedzieli się czy są bohaterami czy tylko trupami 😀

I. Thorne
    Uczestnik

Ok, zieloni. Rozprujemy Rippera. Najpierw przyjemność, potem praca :>Po prostu nie mogłem sie powstrzymać 😀

Reyden
    Uczestnik

@ I.ThorneZ tym Ripperem coś ci się nie pokiełbasiło ??Wy nawet nie wiecie o tym że on tam jest .Jak by co to mnie zauważyłeś .

I. Thorne
    Uczestnik

Racja :blush: A brzmiało tak ładnie... Rozprujemy rozpruwacza... 😀

Reyden
    Uczestnik

Kiedy będzie przeliczenie ??Bo w sesji cisza od ponad miesiąca .

Reyden
    Uczestnik

Mam pytanie do MG - w sektorze pozostał USS Ripper czy USS Repulse .Bo raz jest napisane że został USS Repulse ( ze 2-3 przeliczenia temu ) , potem 2 razy sie pojawia USS Ripper w postach MG .

Kronos
    Uczestnik

OD MGUSS Repulse znajduje się w sektorze 045 z aktywnym maskowaniem. Jest to okręt klasy Akira i dowodzi nim Eric Keitel

Kaleh
    Uczestnik

Mam głupie pytanie 😆 Którym okrętem dowodzę? Przez te przerwy już się pogubiłem :>

I. Thorne
    Uczestnik

Na pierwszej stronie tego tematu jest opis okrętów i dowodzących :>Dla podpowiedzi jesteś na Hawku co dostał cięgi.Pytanie do MG.Co trzeba zrobić by przerwać promień trakcyjny? Wcześniej należy znieść osłony? Bo w FC do uwolnienia nie trzeba było tego robić, ale sześcian nie ma przecież osłon tylko pole dostosowawcze...

Reyden
    Uczestnik

@ Kaleh O , widzę że Romulanie to imrezowa rasa , pewno organizujecie takie balangi na okrętach , że potem nie wiecie kto dowodzi jakim okrętem .Aż się dziwię że Tal'Shiar i Galae jeszcze istnieje . 😆 😆 @ I. ThorneDobre pytanie .Do tej pory było kilka bitew , w zasadzie kwestia wiązki nie została rozwiązana w 100% - może dlatego że rzadko ją stosowano - raz w drugiej bitwie Tazman złapał Coena wiązką i wystrzlił w jego kierunku dwie torpedy trikobaltowe , zaraz potem zwolnił wiązkę .W pierwszej bitwie chyba Borg chwycił wiązką jakiś okręt , wiązka została wyłączona przez ostrzelanie emitera .MA nie nie podaje na temat innych technik zrywania wiązki .W SFC III była możliwość zerwania obcej wiązki W jednym z odcinków Voya z Kardazjańskim pociskiem ( Voy: Dreadnought ) też chyba uzyto jakiegoś sposobu na zerwanie wiązki ( a raczek komputer pocisku go użył ) - nie pamiętam dokładnie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 611 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram