Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Równowaga sił - komentarze

Równowaga sił - komentarze

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 611 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Kaleh
    Uczestnik

I.Thorne pewnie zaraz zniszczy okręt 😉

I. Thorne
    Uczestnik

Że jak? Poczytaj PBF Fercata to dowiesz się co się stało.Proponuje, żeby zabójca wspomniany w moich wcześniejszych postach sprawił, że kapitan Devorasa przestał przejmować się problemami artefaktu. Potem transport Talerii i Apnexii na pokład i zaczynamy jazdę.

Kaleh
    Uczestnik

I.Thorne wiem wiem :] Ale znam pokrętne myśli Romulan i co MOŻE się zdarzyć 😀

I. Thorne
    Uczestnik

Nakryłeś mnie. To mój plan D. Planów A, B i C nie będę zdradzać :>

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Je jestem sklonny grac dalej - obecna cisza wynika raczej z braku ruchow dowodcy Romulan niz z niecheci do zabawy ;> Z gory jednak zastrzegam ze przy obecnym rozkladzie zajec jestem w stanie dolozyc jednego max dwa posty w tygodniu.

I. Thorne
    Uczestnik

Nowy dowódca już jest i nakazuje Nei'rrhowi wykonać pewne ruchy :>

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Pewne ruchy zostaly wykonane ;> Troszke mi jednak braklo okreslen potrzebnych do ubarwienia posta - mam nadzieje ze znawcy Romulan wybacza 😉 No i mysle ze reszta wspolprzegrywaczy znaczy sie chcialem napisac wspolgraczy uwinie sie szybko ze swoim ruchem i gra potoczy sie dalej ;>

I. Thorne
    Uczestnik

Słyszałem, że podobno okręty graczy, którzy zrezygnowali wybuchną. To znaczy, że za chwilę w sektorze będą niezłe fajerwerki :>Zresztą jak przejąłem dowodzenie Romulanami to nagle zaczeli szybko odpisywać. I kto tu mówi, że mamy niską karność???

Kaleh
    Uczestnik

Poczekaj aż twój Warbird poczuje na ogonie 4 pełne salwy - hahahahahahahaha!!!! :>

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja bym chętnie przyjął jeden z opuszczonych okrętów najlepiej Klingoński jak jest tylko nich mi ktoś powie co ijak bo nie mam siły czytać całości.

I. Thorne
    Uczestnik

Lepeij przeczytaj całość, jeśli chcesz mieć sprzęt po jakimś kapitanie. Będzie krócej jak poczytaj tylko posty Klingonów: Coena, Zeala, Gośka i Fluora.

Gosiek
    Uczestnik

Ja bym chętnie grała dalej, ale w obecnej sytuacji nie jestem w stanie pisać więcej niż 1 post tygodniowo i to max. Jeżeli MG to zaakceptuje, to ok. Tylko chyba mamy pewien problem, bo Klingoni coś nam się wysypali i mało nas zostało.

Kronos
    Uczestnik

Od MG

I co ja mam z wami zrobić 😉

Federacja – 1 gracz

Klingoni – może 2

Romulanie – 3 graczy

Gosiek I Reyden, skoro deklarujecie dalszą grę to proszę o post do bitwy 😉

Ok. coś wymyślę, przeliczenie dam jak tylko uzupełnicie posty i jedziemy już na dobre…

Pozdrawiam

Pitmistrz jak chcesz możesz adoptować okręt klingoński, do wyboru

Klasa Fek`Ihr IKC Pa`chag - Coena

Klasa K`Vort IKC chiS`jev – Zeal

Klasa B`Rel IKC cha'San - Fluor

Daj znać co wybierasz na PM domnie to dogadamy szczegóły……

Więc wytrwali gracze do dzieła …

Kronos
    Uczestnik

OD MG

Witam, mimo wszystko zamierzam kontynuować bitwę dlatego w taki a nie inny sposób postanowiłem rozwiązać problem nieaktywnych jednostek.

Klingoni ! Jeśli jest jakakolwiek osoba chętna do dalszej gry niech da znać. Ostatnia szansa.

Pytania i propozycje na PM.

Pozdrawiam

Hemrod
    Uczestnik

Ja mam takie pytanie, jest jeszcze jakiś wybór i możliwość dołączenia po stronie Federacji? Generalnie jeżeli nie, a klingoni zostali to mógł bym się dołączyć.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 611 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram