Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › Sesja RPG › Równowaga sił - komentarze
Moc torped ustalał cmdr Wolf i Tazman czyli reprezentanci Imperium i właśnie ta-dam Federacji.
Nie do końca. Główną rolę odegrał Qbah, grający wówczas po stronie Borg. Tazman opracował Federację, a cmdr Wolf jedynie pomagał.
Zamierzchłe dzieje.
Od MG
Nie wiem czemu dowódca Romulan nie wydaje rozkazów więc by nie przedłużać w nieskończoność pozwoliłem sobie pchnąć akcję do przodu. Zapraszam do pisania postów 😉
Od MG
Witam, to już chyba wszystkie posty co ? Cóż coś wykombinuję , tylko później nie krzyczcie 😉 Jak gracz nie pisze a opóźnia to grę to nie pozostaje mi nic innego jak wziąć okręt w swoje łapki.
Przeliczenie jutro lub pojutrze.
Pozdrawiam
Ja na razie spędzam w pracy średnio po 14-15 godzin dziennie, więc w tygodniu nie mam ani czasu ani siły na pisanie sensownych postów w bitwie. Niestety. Postaram się coś skrobnąć w piątek wieczorem lub w sobotę, więc jeżeli przeliczenie poczeka do niedzieli to zdążę przed nim. 😉
My Romulanie (dzięki lekkiem naciskowi przyszłej dowódczyni grupy - Talerii Mendak) wyrobiliśmy się z czasem i czekamy kogo fortuna postawi jako pierwszego pod nasze lufy.Kurcze, zaczynam gadać jak Borg 😛
OD MG
Wysokie temperatury dają się wszystkim we znaki dlatego proszę o wyrozumiałość. Pytania i sugestie proszę kierować na PM, ewentualnie tutaj.
Miłej gry……
A ja myślałem, że Romulanie biorą energię z czarnych dziur...
A ten B'Rel szybko skończy, torpedami w kolegów, dezruptory z rufę. Parę salw i jednego Klingona mniej.
Chociaż zapewne poczekamy i popatrzymy jak Klingoni wyrzynają się z federackami, a później posprzątamy 🙂 (a Dominium posprząta po nas 🙁 )
Tu może być problem , jeżeli KSO ktoś nie pomoże ( wy lub Kardachy/J'H ) to nawet jak by mieli dużo szczęscią to nie wygrają z połącznymi siłami SFI/S31 .
To samo się tyczy jak by T'S było na miejscu Czarnej Floty KSO .
Dopiero druga frakcja która zaatakuje nas potem mogła być wygrać .
Tak wygląda przynajmiej z analizy statystyk okrętów , w praktyce może wygladać to inaczej .
To co - kiedy przeliczenie , bo ostatnio to idzie nam ta sesja dość wolno - już połowa października a sesja ruszyła odrobinę do przodu .
A kto powiedział, że akurat S31/SFI muszą współpracować?Odnośnie szybkości pisania postów przez graczy. CoBrah jest usprawiedliwiony bo siedzi w USA, Kaleh się przeprowadza, ale dlaczego nasz dowódca siedzi cicho? I pewien Biały Wilk? Jak nie chcecie grać to z chęcią poanimuje okrętu dam ostre lanie. Każdemu 😀
OD MG
Uwaga Uwaga, w niedzielę wieczorem pojawi się przeliczenie. MG znudziło się czekanie na posty więc bójcie się 🙂 Tak więc ostatnia szansa i żeby nie było później płaczu 😈
Pozdrawiam
OD MG
Do końca tygodnia proszę o zgłoszenia osób które nadal chcą grać. Osoby które nie dadzą znaku życia 😉 uznam iż nie chcą uczestniczyć dalej w bitwie.
Trudno prowadzić rozgrywkę jeżeli większa część graczy milczy, więc sami rozumiecie. Czekam na zgłoszenia.
Pozdrawiam
Ja dalej chcę uczestniczyć w sesji .@ Pitmistrz Nie wiem czy możesz dołaczyć do gry nowym okrętem ( MG musi zdecydować ) , natomiast mozę mogłbyś zastąpić kogoś kto już nie gra i poprowadzić jego okręt w sesji .akurat ja mam na zbyciu jeden okręt - konkretnie Nebulę z mojego zespołu ( MG uznał że lepiej będzie jak ja pokieruje okrętem potym jak poprzedni gracz się wycofał ) , jak co to zgłoś się na pm do mnie .
Ja oczywiście, że kontynuuję swoją walkę z systemem :> Ale powoli przy tak odległych czasowo przeliczeniach zaczynam zapominac kim jestem i co tu robię 😀
Do MG
Znam ten ból Kaleh, też mi to doskwiera dlatego robię remanent. Zamierzam przyspieszyć grę. A co do nowych graczy to jak najbardziej są mile widziani, co prawda dla zachowania ciągłości dostępne Są tylko okręty graczy którzy zrezygnowali ale tych nie brakuje we wszystkich frakcjach. Więc jak skończy się remanent to na pewno podam liczbę okrętów które można adoptować. Reszta no cóż zbada czerń kosmosu 😈
Ogłoszenie dla Romulan, rozmawiałem z waszym dowódcą i zrezygnował on z gry. Muszę przemyśleć kwestię co zrobić z okrętem dowodzenia a wy możecie zastanowić się kto przejmie w krytycznej sytuacji dowództwo nad połączoną flotą. Znając Romulan to ambitnych kapitanów nie zabraknie :ir:
Pozdrawiam i przypominam o postach w bitwie 🙂