Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Równowaga sił - komentarze

Równowaga sił - komentarze

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 611 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Kronos
    Uczestnik

OD MG

Witam, niestety nie było mnie przez wikend i przeliczenie trochę się przesunęło, ale widzę iż posty nowe się pojawiły więc jest ok. 😉 Przeliczenie pojawi się jutro wieczorem więc jeśli chcecie coś jeszcze dodać to proszę o pośpiech.

Pozdrawiam

Kronos
    Uczestnik

Od MG

Przepraszam iż nie poruszyłem wszystkich opisanych przez was zdarzeń ale było tego tyle iż zajęło by mi to zbyt wiele czasu by to opisać a i tak już mam opóźnienie z przeliczeniem. Postaram się w wikend dać dokładniejsze przeliczenie tymczasem zapraszam dalej do pisania postów.

Gracze należący do SFI i S31 wasze okręty dotrą w następnej turze do systemu 045 i osiągną wyznaczone przez was pozycje na razie zbliżacie się do granic systemu……

Pozdrawiam

Gosiek
    Uczestnik

Okręty Sekcji 31 i SFI obserwują na skanerach działania okrętów Dominium, jednostki klingońskie straciły namiar na wrogie okręty……

Mam pytanie do MG: czy nie widzimy wszystkich - tzn. Federacji i Dominium czy tylko szturmowce wyleciały nam "poza zasięg"? ;> I czy mamy namiar na sondy emitujące fałszywe sygnatury?

Kronos
    Uczestnik

Straciliście namiary na szturmowce Dominium, natomiast sondy nadal wykrywacie to znaczy te które wystrzeliło SFI i Sekcja 31. Samych okrętów SFI obecnie nie widzicie skutecznie maskują sygnaturę a promieniowanie karła w systemie dodatkowo to im ułatwia.

Tom
    Uczestnik

Kronos prosil mnie, abym przekazal, ze ma awarie komputera i bitwa do odwolania jest zawieszona.

I. Thorne
    Uczestnik

He he, ciekawe kto bedzie pierwszy. My z postami czy MG naprawi kompa?My Romulanie czekamy na rozkazy dowódcy.

Zarathos
    Uczestnik

Podejrzewam ze MG.Zreszta - ninejszym oficjalnie rezygnuje z rozgrywki w bitwie. Z powodow sobie wiadomych z ktorych glownym jest to, ze nie sprawia mi ta gra jakiejkolwiek przyjemnosci.Prosilbym takze o wykreslenie mnie z listy graczy i MG PBF'a.

Kaleh
    Uczestnik

Bitw padła... w gorączce wybuchających kompów i złamanego morale.... :>

Gosiek
    Uczestnik

Kompy się naprawi - taka już ich natura. ;> A bitwa powoli będzie sie toczyć dalej - ja np. na razie czekam do weekendu żeby coś sensownego napisać. W tygodniu jak wracam po 10-12 godzinach spędzonych w pracy, to moj mózg zdecydowanie odmawia, gdy próbuję z niego wycisnąć kilka składniejszych zdań. 😉 Pewnie paru innych graczy ma podobnie - praca wysysa z człowieka zdecydowanie więcej niż daje. ;>

Corvus
    Uczestnik

Z powodu nie możności znalezienia w sieci romulańskich miar długości, postanowiłem takowe stworzyć samodzielnie. Na razie zaczynam i na razie pojawia się Hex, który liczy 932,6 kilometra. Reszta miar w najbliższej przyszłości.

I. Thorne
    Uczestnik

A kiedy rozkazy dla podwładnych?

Corvus
    Uczestnik

W następnej turze. Teraz zbieramy i analizujemy informacje.

Kronos
    Uczestnik

Od MG

Witam

Złośliwość losu odcięła mnie od neta na prawie trzy tygodnie. Cóż bywa awaria kompa sporo mnie kosztowała zdrowia i kasy 😥 . Poszedł zasilacz a za nim diabli wzięli twardy dysk, grafikę i nagrywarkę DVD. Dlatego dla przestrogi zalecam by zajrzeć do kompa i sprawdzić co za zasilacz tam siedzi, jak jakieś tanie gie to lepiej zawczasu wywalić i wstawić nowy porządny.

To tyle wyjaśnień i spostrzeżeń. Jeśli chodzi o bitwę postaram się przez wikend pchnąć ją do przodu. A straciłem wszystkie adresy i numery gg więc będę wdzięczny za przypomnienie ich 🙂

Pozdrawiam

Kronos
    Uczestnik

WitamPrzepraszam za zwłokę jednak moja radość z kompa była trochę przedwczesna. Ludziska jeśli macie płytę główną o oznaczeniu VIA KT 400 nie kupujcie radeona 9550. Gryzą się jak diabli i ciężko znaleźć na to lekarstwo. Wada konstrukcyjna o której niestety musiałem dowiedzieć się na własnej skórze. 🙂 Nic, mówi się trudno, niemniej teraz wszystko odpukać gra i ruszamy dalej. Swoją drogą to panowie i panie skąpo z tymi postami jak na tak długą przerwę.Pozdrawiam i zapraszam na akt VII 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Ten tego...Kto przejmuje kontrolę nad okretem Zarego? Bo sam zainteresowany zrezygnowałz udziału w bitwie...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 611 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram