Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Równowaga sił - komentarze

Równowaga sił - komentarze

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 611 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Anonimowy
    Gość

Chociaż zapewne poczekamy i popatrzymy jak Klingoni wyrzynają się z federackami, a później posprzątamy

Na waszym miejscu nie robiłbym sobie wielkich nadzieji.

A ja myślałem, że Romulanie biorą energię z czarnych dziur.

Owszem ale nie wydaje mi się by ten sposób jej wytważania był bardziej wydajny od reaktora materii-antymaterii.

I. Thorne
    Uczestnik

Już widzę jak zgodnie współpracujecie z Klingonami i zgodnie odkrywacie tajemnice. Jest rok 2372 i trwa wojna z Imperium. Więc nadzieje są.

Zarathos
    Uczestnik

wlasnie thorne. jezeli klingonie nas nie zaatakuja to nie ma powodu zeby cos im robic - niech sobie biedaki lataja. a raczej nie zaatakuja majac pod nosem wielkie, zielone, szpiczastouche cele 😀

Reyden
    Uczestnik

@ I. Thorne

2 x Akira = D'D DEAD od razu , to samo się tyczy Fekh'ira i K'Vorta/Hawka

Lakota + Nebula = jedna mucha mniej po 2-3 turach .

Wiec nie byłbym na waszym miejscu taki pewny .

A zwłaszcza że wy będziecie w pobliżu - kogo klingonii pierw zatakują - wrogów kórych serdecznie od dawna nie nawidzą , czy tymczasowych wrogów - a jeszcze rok temu sojuszników .

Zarathos
    Uczestnik

zobaczymy co MG na moje wredne podchody powie. moze sie zgodzi (oby oby) to wtedy romki do piachu, klingonie w razie czego tez, potem sekcja a potem sprint do korytarza z lupem 😀

Anonimowy
    Gość

(....) potem sekcja a potem sprint do korytarza z lupem

Potem to co najwyżej Sekcja Ciebie a nie ty ją 😆

EDIT:

Już widzę jak zgodnie współpracujecie z Klingonami i zgodnie odkrywacie tajemnice. Jest rok 2372 i trwa wojna z Imperium

Akcja równowagi dzieje się po zerwaniu sojuszu ale wojny jeszcze nie ma - wstęp Kronosa --> nie jest napisane, że jest.

I. Thorne
    Uczestnik

potem sekcja a potem sprint do korytarza z lupem

A przy korytarzu admirał Mendak czeka na tych co załatwili mu córkę 😈

Jak pamiętam po zerwaniu sojuszu od razu najechali Archais i pobliskie układy...

Anonimowy
    Gość

Jak pamiętam po zerwaniu sojuszu od razu najechali Archais i pobliskie układy...

Niech się MG w tej kwestii wypowie. Najlepiej będzie.

Kronos
    Uczestnik

OD MG

Aktualne zestawienie okrętów przeniosłem do pierwszego postu w tym temacie. Nie będzie kłopotu z znalezieniem i tam będą wprowadzane na bieżąco poprawki.

Odnośnie pytania, tutaj każdy jest wrogo nastawiony przeciw każdemu : ) w tym okresie nie było sojuszników.

A i panowie powitajcie kolejnego gracza, Fluor zasilił wczoraj szeregi jedynej prawdziwej i słusznej frakcji czyli Imperium Klingońskie.

Dziś powinienem wiedzieć co z ostatnim graczem tak więc chyba w niedzielę zaczniemy.

I. Thorne
    Uczestnik

Przeczytałem dane okrętów i taktyka przeciw Klingonom jest prosta. Mielimy na początku Gośka i Fluora (mają słabe osłony), a później większych kolegów. Tylko Federacja jest za silna - puścimy na nich CoBraha (mimo, że jest sojusznikiem czasami trzeba zastosować gambit 🙂 )

Zarathos
    Uczestnik

he he ja juz tez mam taktyke na romulan i klingonow (nawet 2 bo MG sie jeszcze w niektorych kwestiach nie wypowiedzial) - smierc imperialistom, niech zyje lud pracujacy (nawet pasuje do swiatka ST, nieprawdaz :D)

Reyden
    Uczestnik

@ Kronos , chyba ci się jedno zero za dużo wpisało przy opkrecie corvusa - nie sądzę żeby jego D'D miał aż 2 160 000 DMG z 6 desrutorów klasy 21 - jak już co to 216 000 DMG .

I. Thorne
    Uczestnik

Ja jestem za tym zerem 🙂 Zary. Jak możesz mówić o ludzie pracującym? Jestes ziemianinem, a tam nikt nie robi.

Zarathos
    Uczestnik

jak nie jak tak - nie pracuja dla pieniedzy, pracuja aby ulepszac siebie i swiat dookola 😛

Kronos
    Uczestnik

Dzięki Reyden już poprawiłem. A wy panowie nie dzielcie skóry na niedźwiedziu 😈 Macie kolosy owszem ale za to każdy kolos ma jedną poważną wadę. Jest wolny więc ja bym tak nie opijał już zwycięstwa :)Pozdrawiam

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 611 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram